Tittar in mellan pluggningen

Bläää jag har böcker och papper upp över huvudet känns det som och det tar aldrig slut! Hitills har jag hunnit med att redigera lite småsaker i mitt reportage och läst engelskaboken Dear Nobody. Nu väntar psykologin, fick nämligen reda idag på att vi ska ha prov på måndag!
Fattar ni, måndag?! Det borde vara strängt förbjudet att ha prov på en måndag, då får man ju ingen helg som man längtat efter! Visserligen har säkert läraren räknat ut det också, no offence Jonas, men den här gången gillade jag dig inte, eller åtminstone inte det du planerat :/
Så nu blir det att råplugga fram till fredag då jag ska åka till Borås. Lär väl bli tvungen att ta med böckerna och plugga på tåget på vägen dit och på vägen hem på söndag om något ska fastna. Nej, nu måste jag återgå till tråkigheterna!

Hoppas ni har en roligare dag än vad jag har!



Kommentarer
Jonna

plugga lugn t=)

2008-09-17 @ 17:08:07
URL: http://jth.blogg.se/
Ida Björck

svar: ja puss på oth :)



duktigt av dig att plugga :D

2008-09-17 @ 17:11:34
URL: http://idahbjork.blogg.se/
my

vilken gullig blogg super söt:)

2008-09-17 @ 18:12:30
URL: http://lovelymy.blogg.se/
N E L L I

Jagg tänkte göra det.. men min kära kompis övertalade mgi att köpa samma hårfärg som hon.. och i packetet fanns det bara en plutthårfärg somtyvärr aldrig kmr att räcka till hela mitt 1 meter långa hår bara till utväxten..kanskeinte ens det.. Ska köpa de du tipsa om ngn gång snart! :)

2008-09-17 @ 18:51:55
URL: http://n3lli.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0