Skottår

Eftersom att det är skottår får jag vänta en hel dag extra på min födelsedag, men men! Bättre än att vänta en dag extra på sin 18-årsdag i alla fall :) Där var jag allt smart!

Matteprovet gick som förväntat, dåligt. Eller ja, första delen gick faktiskt ganska bra. Men andra ska vi nog inte tala om.. Hur som helst! Efter provet åkte jag till Andreas och Shadow, vi såg på en skräckis mitt på ljusa dagen! "Från andra sidan" hette den. Den var väl sådär, lite rädd blev jag i alla fall. Gömde mig under filten i de äckligaste scenerna, hoppas jag inte får mardrömmar om det nu!

Kom nyss hem från träningen. Det är sista gången jag hoppas på bra väder inför en träning. I omklädningsrummet sa alla att det för en gångs skull var härligt väder (vilket aldrig sker på våra träningar), och inte denna heller. När vi precis kommit ut på plan och börjat uppvärmningen så börjar det ösa ner. Tack för den! Men men, vi överlevde träningen ändå.

Härligt med fredagkväll! Hoppas att alla andra njuter av den lika mycket som mig :)


Trött!

Jag råkade på något sätt sova bort hela eftermiddagen. Skulle bara lägga mig i sängen för att vila en liten stund, för att sedan orka träna matte men istället sov jag flera timmar. Jag var så sjukt trött, och fan så skönt det var att sova de timmarna, dom var guld värda! Blev lite chockad när jag vaknade upp och såg vad klockan var. Jag insåg snabbt att jag var tvungen att börja med matten, och det gick väl ganska bra. Får däremot se imorgon hur det går på provet som säkert kommer vara skitsvårt. Efter det belönade jag mig med en lång och skön dusch. Oj, nu börjar 2900 Hapiness, skriver kanske mer ikväll!

Hej svejs!

Sol, vind och vatten

Det är solsken, klarblå himmel och en vind som blåser friskt! Fråga mig inte varför jag skrev sol, vind och vatten för jag vet inte riktigt vart vattnet kommer in idag, men det lät ju bra efter Ted Gärdestads låt så det får stå så :)
Sol gör en på bra humör! Och ännu bättre blev det när vi fick reda på att vi inte hade någon svenska och engelska idag, så vi slutade 11, great!
Det är förmodligen mestadels därför jag är på så bra humör :)
Så det enda vi hade idag var matte och datorkunskap. Idag måste jag egentligen ägna tiden åt att plugga matte eftersom att det är prov imorgon, så jag lär väl inte hinna med att vara ute i solen så mycket. Men men. Nu väntar mattetalen, suck..

Trevlig torsdag!

Onsdag kväll med beröm

Det var den segaste eftermiddagen någonsin idag! I tre timmar satt jag och min grupp och bara väntade på att få gå in till lärarna för att redovisa vad vi kommit fram till med vår reklamkampanj. Hur använde vi tiden? Alla satt med varsin mobil och smsade, spelade spel, lyssnade på musik m.m. Till slut blev det våran tur. Det gick faktiskt bra, bara några ändringar som måste göras innan vi kan börja med reklamfilmen och det andra praktiska! :) Men som sagt, det var en riktigt tråkig eftermiddag. Det slutade med att jag blev så övertrött och uttråkad att jag började få mina skrattanfall som jag brukar. Kan sitta och skratta åt ingenting eller bara få ett skrattanfall mitt i ett vanligt samtal. Så jag satt och skrattade åt Philipe och Carl ett bra tag, tills det var dags att ta sig i kragen för att gå in och redovisa.

Ikväll var det dags för träning, och tro det eller ej men det var sista 16 minuters löpningen, och den satt där den skulle! Vi kommer fortsätta med löpningen, men korta ner den något för att inte slita ut oss alltför mycket inför matcherna. Men fan så härligt det var att springa idag, det bara flöt på och jag har nog aldrig fått så mycket beröm på en och samma gång av min tränare. Tack Jonas! :) Synd att ingen filmade mig första gången jag sprang 16-minutar´n och sista gången jag sprang den. Vilken skillnad man skulle sett!
Jag borde inte förstöra min kväll nu genom att påminna mig själv och andra om att jag har matteprov på fredag, men jag gör det ändå. Marre, det kommer gå åt helvete.
Men jag är fan bra på annat ändå! :)

Fly från verkligheten

Idag är en dålig dag, idag är en jobbig dag, idag är en dag som jag bara vill spola förbi.

Försov mig idag, måste stängt av väckarklockan på mobilen i sömnen eller också inatt när jag vaknade. Hur som helst, missade första lektionen, sedan skulle vi ha idrott men efter bara en liten stund kände jag att det inte gick, har så grymt ont i nacken! Min idrottslärare Martin skickade iväg mig till skolsyster men självklart var hon inte där.

Nu sitter jag uppe på Media och väntar på att resten av klassen ska sluta så man kan gå på lunch. Efter det väntar en lång och seg eftermiddag som alltid på onsdagar. Ikväll är det träning, jag och min onda nacke får kämpa på. Hoppas att det inte regnar då, är så trött på det här vädret. Vart är våren när man behöver den som mest? Det har nästan alltid varit solsken när jag fyllt år, vill ha det i år igen! Fast då är jag uppe i snön, men solen kan väl lysa på mig ändå?


Jag vet inte om det jag gör är rätt eller fel, men snälla förlåt mig om jag gör fel.
Ibland önskar jag att man bara kunde fly från verkligheten.

Hållbar utveckling

Nästa vecka är det "Hållbar utveckling" i skolan som det så fint heter. Vilket innebär (vad jag vet hitills) att man delas in i olika grupper, och tack och lov att jag har Malin med i min, annars hade jag aldrig gått dit! Känner ju ingen annan i den gruppen jag är med i. Hur som helst. man går på olika föreläsningar som bland annat handlar om miljö, sex, förhållanden och så vidare. Helt enkelt, allt som har med "Hållbar utveckling" att göra. Kan ju inte påstå att det låter sådär jätteroligt, men det lär ju vara bättre än en vanlig skolvecka med lektioner! Efter svenskan idag höll min lärare kvar mig och Emilia, och vi har tydligen blivit utsedda av några lärare att skriva och sammanfatta lite av den här veckan, bland annat skriva medan vi är på någon föreläsning. Så på fredag kl 08.30 var det tydligen ett viktigt möte om detta, det måste jag komma ihåg! Fredag, 08.30.

Måste tillägga att det är v. 10 när detta infaller, och ännu en gång.. Det är inte en slump att 10 verkligen är mitt nr. Den veckan har vi inga lektioner, som jag annars avskyr att ha, och ja som sagt, det är v. 10 då! My lucky number! Det har följt mig i så många olika sammanhang så det är sjukt. Såg på Miami Inc för ett tag sedan, en far och en son tatuerade in 312 på deras armar för att just det nr följt dem hela livet i olika sammanhang.
Skulle det var något? 10 någonstans på min kropp? Värt att tänka på ;) 

 

Osäkerhet

Trött på att vara osäker? Välkommen i klubben, min vän. Nu ställer du dig själv frågan: "Vad ska jag göra åt det?" Svaret finns inte, lilla vännen. Allting beror på ditt förflutna, och begår du samma misstag som mig så ältar du det varje dag. Hur glad du än känner dig, så finns alltid ditt förflutna med, hur mycket du än önskar att du kunde dölja det. Jag är ledsen vännen, men det är såhär livet funkar och man kan inte göra annat än att acceptera det. Men jag vet att du kämpar på varje dag trots det som en gång hänt, och som kommer förfölja oss resten av livet. Varje gång du står inför ett val kryper osäkerheten fram ur sitt skal och tar över ditt liv. Vad gör du då? "Försöker gömma mig så gott det går och hoppas på att slippa välja.Fel svar! Men dessvärre den sanna reaktionen. För jag har varit där själv, och jag är där varje dag.
Det kommer en dag då osäkerheten ska bekämpas, nu är det bara att vänta...

Back to school

Då var det måndag och dags för skola igen. Var en riktigt jobbig natt och den personen jag alltid kan anförtro mig till kunde inte nås, så det blev ännu jobbigare då.. Men men, det blev morgon till slut. Kändes riktigt konstigt att gå upp vid sjutiden när man vant sig att sova framåt elva-tolv tiden.
Det blev ändå en ganska skön start, vi fick tillbaka våra svenska uppsatser, och jag fick MVG, yes! Sedan hade vi engelska, gjorde typ ingenting. Sedan favoriten, Drama! Fast vi dödade vårt rollspel idag, var riktigt sorgligt :( Jag som kommit in i min roll såå bra! Men men, det var roligt så länge det varade.

Efter skolan åkte jag till Andreas och Shadow, lika välkommen som alltid :) Vi låg bara i soffan och slöade och kollade på Beck sedan skjutsade han bort mig till träningen. Kom hem därifrån ganska nyligen, och jag är slutkörd! Men det är väl så det ska vara.
Imorgon är det redovisning i Samhällskunskapen, så nu måste jag dessvärre förbereda mig lite om det ska gå vägen...

Ha en bra kväll kära läsare!

Att ta farväl

För varje gång när du suckar och tar ett djupt andetag
fyller rädslan min kropp i tron om att du ska ta farväl
den där oron som funnits med mig vareviga natt och dag
hade du lyssnat om hjärtat skrek att jag behöver dig här?

Skulle du ta min hand och vägleda mig som förr i tiden
om vi fått chansen att bli en skulle du tagit den då
eller skulle du verkligen ta farväl och lämna mig övergiven
och riskerat att förlora det som fanns och göra en till två?


Om jag valde att gå i dina fotspår, skulle du ta en annan väg
hade det spelat någon roll om jag stått kvar och sett dig
men om jag bad att få vara en del av dig, fick jag följa med?
svaret är nej, hur skulle jag kunnat leva med att vi var två?


Söndag - Död dag

Hade inte Andreas smsat och väckt mig 12 i förmiddags hade jag nog aldrig gått upp. Söndagar är till för att sovas bort. Så, vad har jag gjort idag? Gått upp mot min vilja, ätit några mackor, tagit en lång skön dusch, sovit en stund och sett på Tv.
Känns som en vanlig söndag, en död dag.
Imorgon är det skola, vad jag inte har längtat.. Dags att börja gå upp tidigt igen, lägga sig tidigt, ingen tid för fritid med andra ord.
Men men, inte långt kvar till den 19 mars, då drar jag härifrån ett tag!!

Den 5 mars gäller det.. Du måste klara det. Jag ska be för dig den dagen!

Långsamt

Hur ska man sammanfatta den här lördagen då? Annie kom hit en stund, och färgade mitt hår, så nu är jag blondare än blondast igen ;)
Ikväll blev det Melodifestivalen med mamma, börjar kännas som en tradition för det är ju absolut ett måste för mamma att ha med mig då haha.

Rykten sprids fort här i Trollhättan om någon missat det? Men den här gången var det väl rekord.. Att folk inte har något vettigare för sig än att lägga sig i andras liv, men men så är det. Nu sitter jag här och har absolut ingenting att göra, och ryggen värker som den gjort ett bra tag nu. Ingen aning om vad jag gjort som vanligt..

Jag är pigg och kvällen går långsamt mot sitt slut.

Lördag

Det var en lyckad fredagkväll igår framför Tv:n med Andreas och Shadow. Först såg vi på American History X, man kan ju bara inte få nog av den. Sedan bläddrade vi fram och tillbaka bland kanalerna tills A lot like love började. Var precis att vi orkade hålla oss vakna tills den slutade slutade, haha.
Kom på att jag hade sett den för längesen, och den är bra :) 

Nu sitter jag och väntar på att Annie ska komma hit och färga mitt hår.
Uppdaterar kanske ikväll om jag inte försvinner någonstans.
Hej svejs!

Allt och ingenting

Idag är Marre glad. Trots att jag somnade runt tretiden inatt och vaknade vid nio i morse. Borde egentligen vara på dåligt humör, men icke sa nicke! Kan väl bero på att det första jag gjorde var att åka iväg och shoppa. Shopping får en alltidbra humör! Meningen var väl att jag skulle prova fotbollsskor, men hoppade över det den här gången.
Pappa fanns ju inte vid min sida med plånboken så..

Istället sprang jag glatt runt i klädaffärerna och hittade en luvtröja på Vero Moda. Var väldigt osäker på färgen men en som jobbade där tyckte absolut att jag passade bra i den, så det var väl bara att ta åt sig och köpa den. Berry pink som den så fint hette.
Sedan fann jag en slags gul klänning på HM, jag understryker gul. Vem trodde att jag någonsin skulle bära något gult? Men denna var faktiskt söt, så ja den fick också följa med hem. Efter det sprang jag ner till Skopunkten och fastnade direkt för ett par vita skor.

När jag skulle åka hem höll jag verkligen på att blåsa bort, och det är ett under att jag fick med alla påsar hem. Storm och regn är var det är!! Ska iväg till Andreas snart, och spendera kvällen med honom och Shadow :) Fast den här gången avstår jag nog från att spela Guitar Hero, hur roligt det än är. Känner mig helt enkelt för dålig för att spela mot Andreas. Han kör ju på expert, själv håller man sig på  nybörjarnivå.. Gick ju bra sist, haha! Och 21.00 ikväll ska vi se A lot like love, den verkar bra!
Kan ju tipsa er som inte har något speciellt att göra ikväll - Se den.

Oj, hade helt glömt bort att jag stoppat in mackor i ugnen. Marre´s specialare! Ost och ananas ;) Nej, nu ska jag gå och få i mig dom, sedan ska jag åka.

Trevlig fredag till er alla!


    

Natt

En enda röra alltihop, men det är då man har sina nära och kära med sig. Även om dom inte kan hjälpa en så finns dom där. Det räcker. Tack Kim för det lilla samtalet inatt.
Du är och kommer alltid vara som en bror för mig.

Nu är det dags för min skönhetssömn.

Godnatt!



Jag och Kim på nyår!

Ge inte upp

Fick nyss reda på att du är på ett ställe där du inte borde vara. Fan, det kändes att höra.. Och om det känns i mig, hur ont gör det då inte i dom där uppe bland dig? Mina bröder, dina nära vänner, din familj, din flickvän. Det är orättvist. Du är för bra för att vara där. Snälla, kämpa dig ut. Håll huvudet högt och behåll din stolthet. Vi väntar på dig!

Att välja rätt eller fel

"Ge dig. Gör inte såhär!"

Jo, det är precis vad jag gör. Jag gör såhär, och det är mitt val, mitt beslut och nu är det taget. Även om det var i sista sekund så bestämde jag mig till slut, och det känns rätt.
I mig känns det rätt. Det kommer en dag då vi alla gör rätt, även fel.
Det är dagar man får ta. Jag gjorde rätt den här gången.

1 månad

Det slog mig precis att det är prick 1 enda månad kvar tills jag fyller år! Jag längtar som bara den! Kan väl inte bli bättre än att jag kommer upp till Östersund på min födelsedag? Det blir perfekt, och firas ska det göra! :) 20 mars är min dag!

Igår/Idag

Jag kom inte hem med någon väska igår, däremot hittade jag en röd tröja samt ett rött linne på Gina Tricot som matchade snyggt. Och så hittade jag ett par jättesöta, röda stickade vantar. Känns som att jag är inne rätt mycket på rött nu?
Why not :) Det är ju den dominanta färgen ;)

Sedan kom Andreas och mötte mig, så gick vi hem till honom och hans supergoa hund Shadow, han är som en nallebjörn, och han hoppade upp på mig och kramade mig :) Påminner om en isbjörn, något mindre kanske hehe.
Vi såg på Liverpool-Inter, och vilka krossade inte Inter med 2-0. Just det, LIVERPOOL! :D När jag kom hem satt en överlycklig bror på msn och firade för fullt med öl och sin Tyson. En härlig känsla det där, när ens hjärtelag vinner :)

Jag vaknade precis, och känner mig väldigt seg just nu, men det är väl normalt efter 9,5 timmars sömn? Kan inte fatta att jag sovit så länge! Känns mycket, men skönt är det!
Ikväll är det dags för träning, och den ökända löpningen väntar. Vad jag inte ser fram emot den idag! Efter träningen kommer Andreas och hämtar mig (skönt att slippa ta bussen), och så ska vi hem till honom och se Manchester-Lyon.
Nu är det Andreas hjärtelag som väntar, Manchester. :)

Nu väntar frukosten!

Sovmorgon + Shopping

Kan inte beskriva med ord hur otroligt skönt det är att ha sovmorgon i en hel vecka. Sovit fram till 11-12 sen lördags tror jag. Känslan att inte behöva ställa klockan på ett extremt tidigt klockslag är guld värd! Tummen upp för att slippa stress och dåligt morgonhumör.

Igår kväll var det hård träning, först gick vi ut och sprang i ett ganska fort tempo, och det ska kallas uppvärmning haha. Sedan gick vi in och körde styrkebanan, jag understryker två varv! Efter det var man sjukt trött, jag och Jessica kunde knappt stå på benen efteråt haha. Men men, beach 2008 som är målet ;)
Då kan man tänka tillbaka på den där jävla styrkebanan som faktiskt gjort någon nytta.

Idag tänkte jag åka och möta mamma i stan när hon slutat jobba, och sedan ska vi åka och shoppa, weei! Jag funderar starkt på två väskor som jag vill ha, men kan inte välja vilken.. Får se om jag kommer hem med någon sen.
Ikväll ska jag till Andreas, så ska vi hyra film, och 20.30 är det dags för Champions League, Inter-Liverpool, heja Liverpool! <3 Får väl se om han kastar ut mig när det börjar för att kunna njuta ensam av matchen haha!

Nej, nu ska jag gå och göra mig i ordning.

Ha en bra dag!

Dirty Dancing

Kvällen slutade med att jag låg i min älskade säng och såg på Dirty Dancing 2, så klockren film! Man blev ju något sugen på att dansa och festa. Dans är grymt! Haha kom och tänka på när jag och Jonas tog upp golvet på en 18-årsfest och dansade assen av oss. Det var riktigt kul! Fick dessvärre inte upp Amanda på det så kallade dansgolvet, men den dagen kommer, det lovar jag! :) Kanske till helgen! ;) Hmm, hur ska jag fördriva tiden på bästa sätt nu då? Natten är ung, jag är ung och dans/partysugen!
Fan vad meningslöst att vara det på en söndag men ändå.

Söndag

Kom nyss in, varit ute på långpromenad med pappa och Caesar i skogen. Var rätt skönt att komma ut i den lugna naturen. Det känns i luften som att våren är på väg, jag längtar! Fast när jag åker upp till Östersund lär jag komma upp till vintern igen.
Där försvinner den inte i första taget.
Ikväll är det Andra Avenyn, härligt!  

Gäsp

Vilken oändlig natt, trodde aldrig att den skulle vara över. Först ringde Thony och väckte mig ett antal gånger och bara tjatade, i slutet började jag känna mig något otrevlig "Men Thony, håll bara käft, jag ska sova!" Haha, sorry men man klarar sig inte ostraffat om man väcker Marre ;) Sedan har jag bara legat och vridit och vänt mig och kollat på klockan. Till slut lyckades jag somna och vaknade vid 12.00. Var väl ganska onödigt att jag vaknade upp för det är söndag, världens tråkigaste dag! Och vädret ser ut att börja bli sämre. Tråkigt, tråkigt. Nu ropar frukosten!

Fest!

Tänkte skriva ett sista inlägg innan det hinner skifta över till den 17 feb.
Kvällen blev ju inte särskilt lyckad, men nu är jag på lite bättre tankar för nu snackar vi fest! Längtar till torsdag, ska bli så jävla gött att komma bort ett tag.
Och fest kommer det bli vill jag lova! :)
Så just nu sitter jag och lyssnar på partymusik och får upp massa bilder i huvudet av fester som varit och vad som komma skall. Det kommer bli great!
Kan ju bli katastrof som det brukar, men är det fest, så är det!

Godnatt

Trollhättan, vakna!

Så sjukt seg lördag.. Inte ens varit utanför dörren. Absolut inte gjort någonting.
Vilken värdelös dag.
Och nu är det slut på söndags träningarna så när man för en gångs skull kan använda lördagskvällen till något kul så händer absolut ingenting. Alltså vad gör alla? Vart är alla? Trollhättan vakna! Njae, det är nog försent för att hoppas på att något så stort ska inträffa. Sitter här och lyssnar på "Fatman Scoop - Put your hands up" och lusten för att gå ut och festa och dansa asset av sig bara växer. Fan vad det skulle sitta bra nu!
Du som ser detta inlägget och känner samma sak, säg till!
Annars blir denna kvällen en mardröm. Tänk om jag kunde vara i Östersund nu, där är det bara att gå utanför dörren så hittar man någon festprisse, haha! Och just nu slog det mig att det faktiskt var 100 % sant. Kom att tänka på när jag var där på jullovet och skulle bort till Fredde, och precis när jag öppnar porten för att gå ut i snön möter jag ett partygäng som säger åt mig att haka på, så vips var man en av partyprissarna!
Vilka minnen. En sådan kväll skulle man behöva nu!

Fredagkväll

Tränade som vanligt och på slutet var det dags för den jobbiga löpningen som vi brukar ha, och Lotta peppade på oss genom att skrika "Kom igen nu brudar, fredagkvällen väntar på oss!", så det var ju bara att lägga i ännu en växel och springa så fort det bara gick :)
Efter det var jag helt slut, och hade totalt glömt bort att min älskade Brylling skulle komma förbi, men hon ringde allt och påminde mig. Hon förgyllde min fredagkväll! <3
Pratade nyss med Amanda, hon är äntligen hemma! Välkommen tillbaka till kylan!



Hanne - Älskade Brylling <3

Sportlov!

Äntligen, äntligen, äntligen! :)
Och ikväll kommer Amanda hem, bäst för dig att du ringer så fort du landat i Sverige!

Vackert väder + Alla Hjärtans Dag

Jag tog mig till skolan, och orkade med två lektioner. Hade väl egentligen inget val. Ingen bra idé att varken missa matte eller datorkunskap, så det var bara att släpa sig dit. Nu sitter jag hemma i alla fall, mår inget vidare. Men ett stort plus till det underbara vädret! Solen lyser, himlen är klarblå och fåglarna kvittrar. Haha, låter som att det är sommar, men egentligen har inte ens våren kommit. Fast den kanske är på väg nu? Hoppas! Imorgon är det äntligen sista skoldagen på ett tag, undrar om det är någon som är gladare än mig över det? Knappast..

Idag är det Alla Hjärtans Dag som förmodligen de flesta är medvetna om. Men egentligen betyder den väl inte särskilt mycket för de som inte har någon att dela den med, men vad gör det? Några brudar i klassen stod och pratade om hur mysigt dom skulle ha och allting de skulle göra ihop med sin pojke. Visst låter det sött? Men egentligen är det här bara en dag som alla andra. En vanlig torsdag. Det hade väl ändå varit roligare att bli överraskad med någonting en annan dag, då man inte har någon aning om det. Det blir ju ingen överraskning den här dagen, med tanke på att alla förväntar sig något av den man är tillsammans med. Så ska man ut och hitta den perfekta presenten, komma på det perfekta man kan göra, leka den perfekta pojk/flickvännen. Nej, jag har precis kommit på att jag klarar mig bra utan den här dagen, även om jag måste medge att det inte vore så dumt att ha någon att dela den med. Men jag vet i alla fall att mamma gömt undan någon present till mig som hon alltid gör på Alla Hjärtans Dag, så jag blir allt ompysslad ändå!
Och ikväll kommer jag vänta på ett samtal :)

/ Marre

Tomhet

Jag vet inte vad som händer hos dig, jag vet inte vad du känner, men du vet att du har mitt hjärta. Tänker du kasta bort det som om det inte vore värt något alls, eller tänker du behålla det? Jag måste få veta, innan det är försent.
Varje gång jag tänker på dig får jag ont, samtidigt som en glädje rusar inom mig. Varje dag undrar jag hur du mår, vad du gör, hur allting går. Berätta för mig, prata med mig. Våga öppna dig och släpp in mig i ditt liv. Om inte, så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Skulle du ens bry dig om du förlorade mig? Vad betyder jag? Så många frågor, och jag vet inte om du någonsin kommer besvara dom.

Det är svårt nu, jag vet inte vad som händer med mig längre, men jag klarar inte av att det ska fortsätta vara såhär. Varje dag när jag känner såhär, så är mina bröder det första som kommer upp i huvudet. Det är grunden till att allting känns såhär. Men det blir inte bättre av att jag sitter och gråter för dom finns ändå inte här och tröstar mig. Jag saknar dom och det gör ont, varenda sekund, men jag döljer det hela tiden.
Ingenting funkar utan er! Jag vill inte vara kvar här längre, jag hör inte hemma här.
Jag vill vara tillsammans med min familj igen.
Bara känna känslan av att någon tycker om en på riktigt, för den man är.

 

Sick and tired

Ännu en jobbig natt att gå igenom..
Fick sova ut några timmar nu på förmiddagen i alla fall.

Nu skulle jag egentligen sitta och spinna på för fullt på Friskis och Svettis, eftersom att det är friluftsdag. Men nej, inte gör jag det. Sitter här illamående och har ont i precis varenda muskel i kroppen. Det är inte särskilt skönt..
Måste väl medge att en del beror på träningsvärk också, men jag tror ändå att jag åkt på feber. Känns som det i alla fall. Men inte tänker det hindra mig från att träna fotboll ikväll!

Snart är det efterlängtade sportlovet här, bara två dagar kvar för att vara exakt.
Tyvärr blev inte lovet som tänkt, men jag får väl göra det bästa av situationen och inte sitta och deppa över det.
Jag och Amanda ska ju faktiskt åka iväg några dagar, det ska bli skönt! Bara få komma bort härifrån ett tag.

Nu orkar jag inte skriva mer, har till och med ont i handlederna. 
/ Marre

 

Uttråkad

Kom precis hem från skolan, engelska redovisningen gick faktiskt bättre än förväntat :)
Halvtvå började en föreläsning om reklam som en gammal 08a höll i. Tro det eller ej, men jag lyckades somna. Pinsamt, njae.. Alla andra sysselsatte sig nog inte med något bättre, grejjade med mobiler och lyssnade på mp3.
Hur som helst, den pågår fortfarande men jag klarade verkligen inte av att lyssna på honom en hel timme till, så jag smet därifrån. Imorgon är det friluftsdag, hoppas att det inte blir lika kallt som idag.

Snart är det sportlov, längtar!

Pust!

Kom nyss ur duschen efter en hård styrketräning med laget. Och efter jag gjort rygglyften på en hög plint så missuppfattade jag och Natta varandra, så hon släppte bara taget och självklart ramlade jag ner och slog i knät stenhårt mot golvet, fan vad ont det gör!

Imorgon är det dags för engelska redovisning, känns inte sådär jättebra och jag är inte särskilt förberedd..
Och från 13.30-16.00 ska vi sitta och lyssna på en lång föreläsning om reklam som en gammal gubbe håller i. Hur kul kan det bli på en skala? Nej, jag får sluta med mina förutfattade meningar, men denna gången kan jag inte hjälpa det!
Jag är helt slut, så nu har jag gjort mig förtjänt av att ligga och glo på Tv istället för att plugga.

Grattis till körkortet bror!

Äntligen har brorsan fixat körkortet efter många om och men, grattis! :) Blev jätteglad när jag fick reda på det, fast knappast gladare än brorsan ;) Nu längtar jag bara ännu mer tills jag kommer upp, så vi kan åka runt! Vi får sno Olovs bil ett tag ;) 

Nu sitter jag i skolan, har nyligen haft min favoritlektion, nämligen drama. Vårat rollspel går framåt och det händer bara mer och mer saker, hehe. Hur ska det sluta?
Nu har vi precis lämnat in våra individuella val, jag ångrade mig än en gång och tog bort "En mänsklig historia" med tanke på att det är så himla mycket arbete på kvällar och helger, vilket jag absolut inte hinner med. Synd, men så är det.

Nu är det meningen att vi ska hålla på att jobba vidare med reklamprojektet, men i stort sett alla sitter och kollar igenom sina val, så det är ingen mening med det ändå.

Ikväll är det dags för träning!

Uppdaterar senare.

Söndagsmys

Träffade inte Hanna igår, så det blir idag istället, rättare sagt jättesnart! :) Min lilla minimum är på väg hit nu.
Dumma unge som skulle gå gymnasiet i Svenljunga, kan ju nästan aldrig träffa henne numera :/
Vi ska ta en liten promenad först, sedan ska vi se på One tree hill och Andra Avenyn, skön söndagkväll! Nu har jag ännu en ursäkt till varför jag inte hinner plugga, tack Hanna! Nu ska jag gå och möta henne.
Hej svejs!

 
Jag & Hanna, när vi skulle på Operan i Gbg.


 

Fotboll, fotboll och åter fotboll

Det är i stort sett vad mitt liv består av nu. Plus lite plugg vid sidan av.
Mer hinner jag helt enkelt inte med.
Men jag klagar inte, fotbollen har varit saknad och mina helger slutade oftast i katastrof när fotbollen inte fanns vid min sida. Det är nog inte många som känner igen mig idag (förutom de som känner mig väl), om man jämför med tiden förut. Då bestod helgerna av fest, fest, minnesluckor, galenskap och ångest. Och för att glömma vad som hände helgen innan blev det ännu mer fest helgen efter. Så höll det på.. Men nu har jag hittat tillbaka till mig själv igen, jag jobbar på det i alla fall och fotbollen har tagit plats i mitt liv igen.
Det är skönt!

Kom nyss hem från träningen, och nu borde jag egentligen sätta igång att plugga med tanke på att redovisningen närmar sig med stormsteg, men jag tror jag drar ut på det en stund till.. Finns ingen ork eller lust till det just nu, fast det lär väl inte komma sen heller, men ändå. Imorgon är det träning igen, och på tis är det dags för redovisning, ingen aning om hur jag ska klara det. Åhh, om man ändå bara kunde radera skolan!!

Jag saknar dig.

Glass löser allt

Kanske inte blir en så misslyckad kväll ändå som jag förutsett.
Jonas räddade kvällen en stund med lite spel ;)
Fyra i rad, och jag vann första ronden haha! Sedan följde jag med mamma till affären så handlade vi lite gott och blandat, jag var tvungen att få i mig glass kände jag!
Glass hjälper i alla lägen. Nu ska jag snart slå mig ner i soffan framför Tv:n med mamma och glo på Melodifestivalen och frossa glass! :) Får se till att träna bort det imorgon.

Kvällen nalkas

Var meningen att jag skulle vara med brudarna ikväll, men ingen aning om det blir så nu med tanke på att jag självklart har träning tidigt imorgon. Jag lovar att våra tränare planerat det in i minsta detalj, att vi ska ha träning på fredag kväll och söndag morgon. Tack för den! Där försvann mina helger på en sekund.
Det blir väl till att vara mammas flicka och se på Melodifestivalen med henne, snacka om tråkig kväll. Men vad gör man inte för att vara världens bästa dotter?
Ibland måste man faktiskt leka ängel.


Individuella val

Nu har jag suttit och kollat igenom mina individuella val som ska göras inför 2an och 3an.
I 2an valde jag Spinning, kondition och styrka, Lagbollsport A samt En mänsklig historia.
I 3an blir det Litterär gestaltning. Skönt att ha det klart nu! Egentligen måste jag plugga inför engelska redovisningen som är på tis, men det tar jag nog itu med lite senare.. 
I värsta fall får väl jag och Malin redovisa på tors om vi inte är tillräckligt förberedda (eller jag). Det löser sig!
Nu kommer snart Johanna hit :)

See you later alligator

Prestationsångest

Du har rätt, pappa. Jag har det, men jag kan inte hjälpa det. Och vad du än säger så spelar det ingen roll, för det är såhär jag funkar. Och jag vet inte hur jag ska kunna ändra på det nu. Jag måste göra bra ifrån mig på alla plan, annars sviker jag mig själv, och andra känns det som. Även om jag inte sviker andra, så sviker jag mig själv. Och det kan jag inte göra. Jag måste pressa mig själv tills gränsen är nådd, och det är vad jag gör nu. Försöker i alla fall. Du är nöjd med mig för den jag är, men det är inte jag. Kanske strävar jag efter något jag aldrig kommer bli, men då har jag fått försöka, hur besviken jag än kommer bli i slutändan. Men du måste låta mig göra detta. För min egna skull.

Jag älskar dig, pappa
. Du är bäst! 


 

Skidskytte-VM

Just nu pågår Skidskytte-VM uppe i Östersund för fullt. Fan vad synd att jag inte kunde åka med grabbarna grus upp! :/ Jävla skola.. Man blir ju inte lite avundsjuk när man får telefonsamtal mitt i natten och hör världens fest. Nej, orättvist är vad det är! Men bäst för er att ni festar för min del också, men det vet jag redan att ni gör ;) Jag får väl nöja mig med att kolla på skidskytte på TV, fast man får ju självklart inte samma känsla..
Kan knappt bärga mig tills jag ska åka upp!

Idag ska jag äntligen träffa Hanna, inte träffat ungen på evigheter!

Utmattad!

Kom nyss hem från träningen och jag känner mig halvt död. Men det är så det ska kännas efter en bra träning, då har man gett allt! Och idag skrev jag på att jag spelar för TFK nu, plus att jag fick en sprillans ny träningsväska, så nu är det adjöss till det svartvita och mitt älskade nr 10 som alltid kommer finnas med i hjärtat.
Snacka om att det var jobbig löpning det sista vi gjorde.
100 % fram och tillbaka i tre gånger 4 minuter. Gaash!
Det kändes vill jag lova. Var nog nästan värre än 16 minuters löpningen med tanke på att man kan springa i sin egna takt där, men idag var det verkligen 100 % hela tiden.
Nu är jag i alla fall hemma och det blir en lugn kväll. Tänkte se på Guess Who, ska tydligen vara en romantisk komedi. Låter som något? Ja, vi får se.

God Kväll

Fredag igen

Veckorna bara flyger förbi känns det som. Snart är det dags för lov igen, vilket är väldigt efterlängtat! Börjar bli alldeles för mycket att hålla reda på i skolan nu. Och efter sportlovet är det endast fyra veckor kvar till påsklovet, och då åker jag till Östersund.
Ska bli så skönt att komma bort!

Ikväll är det dags för träning och nu ska jag äntligen få skriva över mig till TFK :)
Nu är det röd-vitt som gäller!
Måste gå och packa ner träningskläderna nu, and guess what ;)
Marre har äntligen fått en röd tröja nu, haha!
Så nu slipper jag att känna mig helt udda i laget. Kan ju inte springa runt i svart när de andra är röda, hur ser det ut egentligen? Men nu är det "problemet" löst.

Skriver mer ikväll!

Torsdag

Denna dagen gick fort. Skolan, shoppat, och nu är det snart dags för läggdags.
Ska bli så skönt med fredag imorgon, men dessvärre har helgerna en tendens att bara sväva förbi.
Man hinner aldrig riktigt njuta av dem innan det är dags för skola igen.
Men nu är det bara en vecka kvar, sedan är det äntligen sportlov!
Åh, vad skönt det ska bli.
Och Amanda bara njuter i Egypten, om man bortser från viruset hon åkt på som gör att hon spytt som en gris, men sånt som händer.
Och om några dagar ska hon rida kamel, haha! Skulle jag vilja se :)
Längtar
tills du kommer hem!
Nu ska jag nog sova så jag orkar upp imorgon.

Godnatt


Onsdag

Kom hem från skolan, packade upp idrottskläderna och packade ner fotbollsgrejjerna.
Tog en macka, sedan var det i stort sett dags för att åka iväg igen.
Och tro det eller ej, men vem möter man inte på väg till bussen i mörkret?
Jo, min mystiske granne haha!
Vilket jag inte kom på förräns vi nästan passerat varandra med tanke på att jag gick och kollade ner i marken och var i min egna värld med mp3n på i högsta volym. Och precis när vi går förbi varann ger han mig den där blicken som är förbjuden och det där leendet som nästan verkar tillgjort, och samtidigt säger han hej. Det märkte jag förstås inte förräns jag passerat honom, hjärnan hann inte koppla helt enkelt, så nu lär han väl tro att jag hatar honom eller något haha. Fan vad dum jag kände mig. Anyway :)

Träningen gick bra, nu är vi uppe i 16 min på löpningen! Snacka om hård träning.
Men det kommer ge resultat!
Kom på att vi har engelska glosor till imorgon, när ska alla läxor försvinna? Det kommer bara mer och mer, jag orkar inte. Kan lärarna visa någon empati för oss ungdomar som försöker ha ett liv vid sidan om skolan?




God kväll

Aj aj!

Sitter i skolan och har grymt ont i magen, börjar bli jävligt trött på det!
Trodde jag skulle avlida under Morgans genomgång.
Det är antagligen magkatarr, och vad gör man åt det? Någon som har något tips, så snälla säg det! För jag orkar inte ha såhär ont längre.

Nu sitter jag och Louise i datasalen och väntar på att kl ska bli 14.45 för då ska vi träffa lärarna och berätta vår reklamidé. Får väl se hur det går med den saken.
Slutar inte förräns 16.00, det är en evighet kvar!

Sedan ska jag hem, vilket jag knappt hinner eftersom jag ska på fotbollsträning.
Usch vilken stressdag onsdag är! Och det blir ju inte bättre av att ha ont i magen.

Nästa onsdag är det friluftsdag, vilket innebär att man ska ha en ute/inneaktivitet.
Jag ska promenera och sedan ska jag på spinning på Friskis & Svettis.
Plus för att man slutar tidigt den dagen :)

Uppdaterar ikväll.

Semledagen

Idag är det den så kallade fettisdagen. Låter för jävligt, men ändå. Semla får man ju!
Och tro det eller ej, har tryckt i mig 4 stycken idag, inte dåligt det! Fast det måste verkligen tränas bort snarast! Först fick vi semlor i skolan, inte för att de var så goda eftersom de skippat det bästa - mandelmassan!
Men äcklig mat var det, så jag och Emilia tryckte i oss två stycken.
"Man får passa på när det är gratis" Haha.
Och mamma kom hem från jobbet med riktiga semlor, tack! Fast nu ångrar jag det för jag är sjukt mätt. Men men.
Det är faktiskt bara semledagen en gång om året så man får passa på :)
Sedan tänkte jag bara vila magen en stund, och självklart somnar jag istället vilket resulterar i att jag missar halva Gossip Girl, snacka om att vara förbannad!
Och inte går det i repris eller, varför?! Jaja..
Läste något i Malins blogg förut om att det är Samhällsprov imorgon, jag hoppas att hon skämtar för det hade jag absolut ingen aning om. Visserligen att han skulle förhöra oss lite muntligt men det gör vi ju varenda gång?
Imorgon är det träning, hoppas att den jävla isen smält bort så att vi kan vara på konstgräset. Tro det eller ej, men jag längtar faktiskt till löpningen nu.
Ångest över semlorna!

Nedräkning

Känns som att det var en ovanligt lång skoldag även om det inte var det.
Det enda som förgyller måndagen är Drama lektionen!
Det är bara såå roligt med rollspelet som vi startat :)
Måste erkänna att jag spelar den 14-åriga Sussie ganska bra, kul är det i alla fall och mycket skratt blir det!

Idag blev jag klar med min svenska uppsats, och jag blev riktigt nöjd med den. Skönt!
Dessutom skulle någon i klassen ge respons på den och eftersom att jag och Emilia var dem enda som hann klart så fick jag läsa hennes, och hon läste min. Det enda vi kunde säga till varandra efter vi läst var: "Den var jättebra!",  vilket var sant, men imorgon kommer den lite svårare delen in, att säga varför den var så bra och så vidare.
Men det blir nog bra till slut!

Sedan gick jag och Hanna igenom vårat provschema, och gissa om man blev less av att läsa igenom det. Känns som att det är väldigt många prov vi ska hinna klara av innan terminens slut. Suck...
Och bara tanken av att vi har matteprov direkt efter lovet känns hårt..
Men nu väntar jag bara på att vi ska vara framme vid det efterlängtade sportlovet! Endast 2 veckor kvar. Nedräkningen kan börja!

Time for a cappucino!

Seg.se

Har mest legat och sovit efter jag kom hem från träningen faktiskt.
Förutom att garderoben börjar bli rensad, ska bli så skönt att bli av med det gamla och få plats med det nya :)
Och det som inte småflickorna kan ha, ska jag skänka bort till fattiga barn, nu känner jag mig generös!
Amanda smsade och väckte mig förut, men jag blev bara glad att hon hörde av sig ifrån Egypten! Haha verkar som att människorna där nere är ganska konstiga, just när hon smsade var det någon gubbe som kallade på Alah. Och hon var superglad för att det var tillåtet att röka i affärerna, haha. Dessutom berättade hon att hon badat i Röda havet idag, snacka om att man blir något avis!

Ikväll kommer Annie hit för att se på Andra Avenyn med mig :)
Och nu ska jag snart se på One tree hill. Snacka om att vara seg.
Men som sagt, dessa söndagar...

Dessa söndagar

Kom upp ur sängen vid 9, för att ge mig iväg på träning.
Vädret var inte alls lockande, jävla slask säger jag bara! Jag antog att träningen skulle bli inställd, men ingen ringde så det var bara att åka iväg.
När jag väl kom dit såg jag planen.
Täckt av snö, och då insåg jag att det verkligen inte skulle bli någon uteträning.
Vi blev 7 brudar, så vi gick upp och gymmade istället. Det var rätt skönt. Sedan fick vi fylla i en lapp som handlade om våra "fotbollskarriärer", bland annat modersklubb, position, bästa minnet och så vidare.
Under rubriken "Bästa minnet", skrev jag självklart "Sun Cup i Karlstad 05".
Kommer aldrig glömma den cupen, det var underbart!

Medan vi var såå duktiga och tränade på skulle självklart Micke gå runt och ta kort på oss med sin flashiga kamera, haha! Vill inte veta hur bilderna blev, men så illa kan det nog inte blivit med tanke på att han sa "Nämen titta, du ser ju bättre ut på bild än i verkligheten". Haha, tack för den Micke ;)

Idag ska jag försöka att göra något av denna söndagen, det brukar inte bli mycket gjort annars.
Men jag ska faktiskt rensa min garderob har jag kommit fram till, allt gammalt ska slängas/ges bort till två små flickor. Och allt det nya ska få ta plats! :)

Movieday

Vilken lördag. Bara sett på massa filmer, eller ja så många jag hunnit med i alla fall.
Först såg jag på Kärlekens väg, den var verkligen bra, men samtidigt sorglig, fast det är nog det som gör den så bra. Handlar om en kille som haft leukemi i 10 år, och så anställer han en tjej (Julia Roberts), som ska hjälpa honom medan han får sina cellgiftskurer. Självklart slutar det med att dem blir kära. Nu tänker jag inte avslöja mer!

Sedan blev det Bring it on, den är ju mer patetisk om man tänker efter, men ändå har den cheerleaders-charmen som man inte kan sluta skratta åt.

Och nu har jag precis sett en film med mamma, Thought crimes. Ännu en film som var jättebra. Handlar om en tjej som kan läsa tankar, och med hjälp av sin förmåga hjälper hon FBI eller något liknande att få fast en eftertraktad brottsling. Samtidigt som den hade den där allvarliga genern så fanns det mycket humor inblandat, med tanke på att hon kunde läsa allas tankar.

Nu väntar den fjärde och sista filmen innan läggdags, det blir en verklighetsbaserad film och dem är oftast bra!

Snö

Mamma väckte mig runt 10, sprang till mitt fönster, vevade upp persiennerna, och sa "titta Marianne, titta! Det snöar!". Jag bara kände hur mitt humör sjönk, inte nog för att det var lördagmorgon utan för att min vår verkar vara längre bort än jag hade hoppats på. "Neeeej, inte snö.." muttrade jag och drog över mig täcket och hoppades på att allt bara skulle vara en mardröm. Men nej, det snöar fortfarande och jag är vaken.
Men man kan ju inte ogilla snö när man ser ett litet barn springa runt på gården överlycklig för att få leka i snön, och att hon byggt upp en jäätte snögubbe utanför oss med sin pappa. Sött!

Det blir ingen fest idag, ska upp och träna tidigt imorgon och det blir bara jobbigt att ta sig dit/hem idag.
Så det ser ut att bli en lika lugn lördag som fredagen igår. Men vindarna kan vända fort.

Hej svejs!


 

Minnen

Just nu sitter jag bara och ler. Har precis kollat igenom massa filmer ifrån jullovet i Östersund. Kim var framme mycket med sin digitalkamera och tog massa kort och filmade, fina minnen som man kan se tillbaka på :)
Åtmintone skratta åt, ibland ser man ju inte riktigt klok ut, men vad gör det när man har roligt?

Det var tider det! Nu vill jag åka upp.

    
  

Sömnlöshet

Vaknade upp och var så säker på att det var dags att gå till skolan.
Blev väldigt chockad när jag såg att kl inte var mer än 02.35.
Nu kommer jag inte kunna somna om igen. Bra natt...

RSS 2.0