Valborg!

SItter i skolan på håltimman just nu och har som vanligt inte gjort något vettigt med den trots att jag borde ägna tiden åt att göra klart mitt fotokompendium, det kommer aldrig bli klart i tid...
Hur som helst, nu ska jag inte deppa över det för det är Valborg och det återstår bara en lektion sen är det långhelg!

Planerna inför kvällen har ändrats många gånger hitills och fler lär det väl bli innan kvällen närmar sig. Först var det bestämt att vi skulle på krogen, sen ångrade jag mig och skulle bara ta det lugnt och vara med älskling, nu ser det ut som att det blir party hos Schöttan och att endast tre av alla brudar som kommer vara där ska ut på krogen senare (jag är alltså inte en av dom). Men vi ska nog kunna övertala Schöttan att skippa krogen så kan vi röja vidare i hennes hus istället! ;) Hemmafester brukar trots allt bli mer lyckade än en krogrunda!

Just nu sitter jag och lyssnar på gamla härliga sommarlåtar som så många gånger dunkat ur högtalarna. Åh vad jag vill ha sommar nu! Bara vara ute i solen, grilla, bada, festa, helt enkelt njuta av allt vad livet har att erbjuda. Det kommer bli en underbar sommar och bäst av allt är att jag kommer få spendera den med älskling

Nu måste jag sluta dagdrömma och bege mig till lektionen där jag ska skriva vidare på mitt tal. Jo, det är alltså så att jag ska hålla världens bästa tal om några veckor. Så pepp! Jag ska utgå från fotbollshuliganer och prata om hur viktigt det är att finna en identitet i dagens samhälle. Kommer bli prima!

Ha en trevlig Valborg, kära läsare och gör inget jag inte skulle göra!
(Vad det nu skulle vara?)

Tisdag

Denna avskyvärda dag som brukar kännas som en evighet.
Men inte idag för vi slutade tidigt och vädret är underbart!
Hade nationellt prov i engelska i morse och vi skulle skriva uppsats om jämlikhet mellan män och kvinnor i dagens samhälle, det vill säga, ingen. Får väl se vad resultatet blir längre fram.

När vi slutat åkte jag hem till älskling och nu känns det som jag suttit här för mig själv hur länge som helst. Killar borde lära sig att träna snabbare för vi tjejer har inte särskilt bra tålamod, åtminstone inte jag. Försökte sysselsätta mig med att plugga körkortsteori men fastnade framför datorn istället men ska väl fortsätta snart.

Förresten var vi och såg Carl-Einar Häckner igår och som vi skrattade! Syftet var att varna ungdomar för klamydia genom att använda kondom men hallå, dags att informera om sådant när man är 18? Hur som helst var det underhållande och vi slapp ha lektion så man ska inte klaga!

Nej, nu väntar böckerna på mig.

Ha det bra, kära läsare! 





Bilder från fredags!

Välkomstfest för broder Olov hos Ivarsson!

                                                   

Tack gott folk för en trevlig fest!


En helt vanlig torsdag...

som bland annat bestått av skola, shopping på håltimman, ännu mer skola, hem och sen jobb.
Eftersom vårt kära SIBA-hus har 20-årsjubileum är det massa rea i alla affärerna.
Självklart passade jag på att fynda! Bästa fyndet idag blev ett par skor (jag vet, jag är skoberoende), men dom är bara så snygga! Dock har jag inte kommit på något särskilt bra tillfälle jag kan använda dem på, det är inte direkt några skor jag skulla använda till vardags och att ha dem på fest är som att be om att få hamna på sjukhus, haha!
Skämt åsido men att springa runt i höga klackar när man är full är inte att rekommendera.
Ändå funderar jag på att inviga skorna imorgon då det är party! I´m just crazy...
Klockan tickar, dags att gå och lägga sig!
Förkylningen har inte gått över än så det blir inte mycket till uppesittarkväll.

 


God natt, kära läsare!

Studiedag

Skönt med studiedag, mindre skönt att jag gått och blivit väldigt sjuk.
Halsen började krångla och nu känns det som att febern är på ingång om den inte redan är här. Inte bra! För tillfället sitter jag hemma hos älskling och gör slut på hans strepsiltabletter men dom tycks inte hjälpa mot min hals. Jag hatar att vara sjuk och det är verkligen ingen bra tajming nu, inte för att det någonsin är det men nu är det verkligen inget bra tillfälle!
Ska klara av att jobba idag, skola imorgon och jobba därefter och på fredag ska vi på fest och söndag väntar första seriematchen. Antar att jag får knarka smärtstillande om jag ska klara resten av veckan i det här tillståndet. Nog om det.

Igårkväll efter jag jobbat såg jag och älskling på Marley and me, den var så bra!
Slutade med att både jag och älskling fick tårar.
Helt enkelt en film med mycket skratt och även tårar, en bra mix!
Jag har desstutom boken hemma som ligger och väntar på att jag ska öppna den och börja läsa så det är nog dags att göra det. Bara tiden som inte räcker till.

Nu ska jag se om jag kan fixa någon lätt frukost som jag klarar av att svälja.

Ha en bra dag, kära läsare!



Ljussättningsporträtt

Passar på att lägga upp några foton på mig som Marie-Helen tagit under våra ljussättningsövningar.


Ljus framifrån
 
 
Ljus underifrån


Motljus




Thank God it´s Friday!

Morgonen inleddes som vanligt med engelska, förberedelser inför nationella provet som jag och Schöttan alltid ser till att skratta bort. Allt för att tränga bort det hemska faktum att det snart är dags och att det kommer bli svårt! Så idag klargjorde jag för min engelskalärare Christina att om det mot förmodan skulle råka gå åt helvete på nationella provet är det Schöttans fel som alltid lyckats distrahera mig på lektionerna, så det så!

För att utnyttja den långa håltimman åkte jag ut till Överby och gick ett varv, plånboken blev av med några sedlar ganska fort. Men så kan det gå!

Nu sitter jag och inväntar nästa lektion som även är den sista på fredagarna, textkommunikation. Idag ska jag skriva klart mitt reportage och eftersom jag redan kommit så långt lutar det åt att jag får sluta tidigt idag, jippie!
Ikväll kommer broder Olov hem så jag kanske skulle ta och göra en ansträngning att åka hem och städa lite sen. Duktiga jag!

Ha en trevlig fredag, kära läsare!

Bildinlägg

Nu var det ett bra tag sedan jag lade upp bilder och eftersom jag tagit en del sedan sist är det väl dags att några publiceras!

Påskhelg hos mormor i Värmland:

     


En dag på lekparken med Pierre och Gabbi ♥:

    


Min tatuering som numera är läkt:

 

Glad Påsk!

Kommer inte hinna blogga mer innan helgen så jag passar på att önska er alla en Glad Påsk!
Imorgon åker jag med mamma och pappa till Värmland (förresten, dom åker med mig - jag kör) där vi ska fira påskhelgen hos mormor. Blir nog en trevlig helg som det alltid blir då man är med mormor, dessvärre ses vi alltför sällan. Men när jag har körkort blir det ändring på det!

Nu ska jag göra mig i ordning inför jobbet sen åker jag hem till älsklingen och imorgon bitti tar jag mitt pick och pack för att åka till Värmland som sagt.

Ha en trevlig påskhelg, kära läsare!



Onsdag

Puh, vilken stressig morgon!

Var tänkt att jag skulle ha en ordentlig sovmorgon för första gången under lovet men det kunde jag bara glömma. Strax efter älskling lämnat mig för att åka till jobbet och klockan blev sju blev jag väckt av min körlärare som undrade om jag kunde köra idag istället för imorgon. Snäll som jag är sa jag att det gick bra och fick rusa upp ur sängen, dra på mig kläderna samtidigt som jag slängde i mig en snabb frukost och sedan springa mot bussen.
Här snackar vi rekordtid!
Ösregnade gjorde det också vilket inte hjälpte för att bättra på mitt kassa morgonhumör.
Hur som helst gick körlektionen super, nu är det bara att invänta uppkörning och teoriprovet.

Efter körlektionen gick jag med raska steg bort till banken och sedan vidare till tatueringsstudion för att träffa Chin som skulle ta kort på min tatuering som han gjorde på mig.

Nu sitter jag äntligen hemma och kan andas ut efter att ha fått massor uträttat.
Som belöning ska jag lägga mig och se på One Tree Hill och Gossip Girl :)

Ikväll blir det jobb och sedan hem till älskling. Idag har vi dessutom varit tillsammans 1 månad och det är utan tvekan den mest underbara månaden jag haft! ♥

Ha en bra dag, kära läsare!

RSS 2.0