Pearl Harbor

Har precis sett klart en av de bästa filmer jag någonsin sett. Sjukt bra! Om man bara kunde sluta vara så överkänslig och börja gråta vid såna här filmer. Det är faktiskt lite jobbigt att man blir så känsloladdad. Nu är det verkligen dags att sova känner jag! Godnatt sötnosar!

Godkväll folket!

Det är lördagkväll och jag sitter hemma med pappsen och ser på "Pearl Harbor" som jag faktiskt aldrig sett och den verkar jättebra. Frågan är bara hur jag ska orka hålla mig vaken till ett inatt. Känner redan att ögonlocken är på väg att falla ihop. Dessutom blir jag så trött på all jävla reklam som stör mitt i filmen hela tiden! Tar bara upp onödig tid. Men men, inte mycket att göra åt. Bara hoppas på att man orkar se klart hela filmen. Hoppas ni har en trevlig kväll!



Hundutställning

Här kommer det bilder från utställningen i Nossebro! :)

           

Dagen i helhet

Tidigt i morse åkte jag till Nossebro med Thony & Nishan för att Orion skulle ställas ut. Dock var det bara två amstaff med totalt, men han fick ändå "Hederspris" och "Bäst i motsatt kön" (fanns bara en tik med). Men ändå, han är ju så söt! :) Nishan gick verkligen in för det och sprang och värmde upp som bara den. Efter dom var klara skulle Orion fotograferas. Det blev fina foton så snart hänger han hemma på väggen hos Nishan också. Sedan var det dags att åka hem, vi mötte upp pappa vid SAAB för att jag skulle övningsköra, vilket gick lysande idag! Nu känner jag att jag börjar komma igång ordentligt, det är skönt. Och snart ska jag ta och börja med teorin. Körkortet är efterlängtat! Efter jag kört släppte pappsen av mig i stan, och jag fyndade ett par klackskor, svarta leggins och ett par snygga solglasögon som jag kan ha nästa sommar om solen inte skulle dyka upp något mer i år.
Eftermiddagen har jag spenderat med Hanna. Eftersom det var underbart väder satt vi ute i solen och njöt ett bra tag och snackade lite skit om allt möjligt. Nu ska jag ta och vara lite social med Hanna igen, men ni får ha en trevlig lördagskväll! 

Simma lugnt ;)


   



Fredagskväll

Kvällen blev lugn och filmen var helt okej, något långrandig enligt min åsikt, men ja, helt okej. Blir inte uppe alltför länge ikväll för imorgon ska jag upp tidigt för att åka på hundutställning, kul va? :D Åker med Nishan och Thony, ska bli roligt att se hur det går för Orion.
En sak är säker, kameran ska med! :) Hoppas ni har en bra kväll!

Bokmal

Nu har jag precis börjat läsa boken som vi gick i uppgift av vår engelskalärare att göra. "Dear nobody" heter den och verkar vara riktigt bra. Handlar om en tonårstjej som blir gravid och hon inser att hennes val kommer att få stor betydelse för både henne och hennes pojkväns liv.


Har ni någon favoritbok?




Dags för första uppdraget!

Kom nyss hem från skolan, och nu är det dags att börja arbeta på allvar. Till nästa gång ska vi ha bokat tid och plats för att göra ett personporträtt av någon intressant person. Jag har redan bestämt mig för vem jag ska intervjua, så det känns bra! Lika bra att vara ute i god tid. Tar ju ganska mycket tid att förbereda också. Skönt att vara igång lite på allvar nu!
Helgen ser dock ut att bli relativ lugn, men skenet kan bedra. Det blir inget Borås, funkade inte så bra den här helgen så Hanna kommer hem istället. Får se vad vi kan hitta på för bus imorgon. Kan inte bli särskilt mycket alkohol inblandat med tanke på att jag ska övningsköra på söndag. Nu ska jag ta en dusch och äta något. Hörs sen! :)

Morrn, morrn!

Godmorgon folket! Underbart med sovmorgon, det var riktigt skönt att sova ut. Nu kommer jag vara pigg och på bra humör sista dagen i skolan innan helgen :) Har bara en tre-timmars lektion idag och det är Textkommunikation, sen slutar vi. Har inga planer för idag än så länge vad jag vet, men något dyker väl säkert upp. Hade inte skadat om det blev en relativt lugn fredag heller med tanke på att jag säkerligen ska upp i hyfsad tid imorgon för att åka till Borås om Hanna lyckats fixa allt vad hon skulle göra tills dess. Planerna kan allt skena iväg. Det är lika fint väder idag som det var igår, härligt! Skönt med lite omväxlning för en gångs skull. Frukostdags!

Ha en underbar dag!


Sov gott!

För det har jag tänkt att göra nu :) Eftersom jag inte börjar förrän 12.20 imorgon kan jag sova ut för en gångs skull. Älska sovmorgonar! 

Sov så gott nu allihopa så hörs vi imorgon!






Ödet

Idag hade vi en diskussion i klassen om ödet. Vad man tror ödet är, vad det har för betydelse för sitt egna liv och om man tror på det. Jag kan börja med att säga att jag tror på ödet. Folk som känner mig kan tyckas anse det som ganska konstigt med tanke på att jag inte har någon annan slags tro, men ödet - ja det tror jag verkligen på. Det är inte alls samma sak som att tro på Gud eller något sådant. Vi kan börja med att reda ut vad ödet överhuvudtaget är och vad det innebär. Åtminstone vad jag tror och anser. Ödet är något som bestämmer åt vilka vägar livet kommer gå, och vad som komma skall under olika händelseförlopp. Min svenskalärare berättade om något som hänt en man som var ute och åkte bil, han skulle inte till någon särskild plats utan åkte bara runt. Han åkte förbi en skjutbana, och där stod det folk med sina vapen laddade och sköt. Plötsligt kom ett skott emot honom, rakt genom hans tinning. Hade han bara haft rutan stängd hade han klarat sig, hade skottet bara kommit någon centimeter ifrån tinningen hade han överlevt. Det är ett exempel på vad ödet styrt enligt min åsikt. Sådana saker som inträffar, som verkligen inte borde inträffa och som i stort sett aldrig inträffar. Mycket i sitt liv styr man själv och går saker och ting rent ut sagt åt helvete får man ofta skylla sig själv. Men ibland, ja ibland är det faktiskt ödet som styr åt vilket håll livet kommer gå. Så nu till den stora frågan.

Tror du på ödet, och isåfall - varför?







Skön kväll med min lirare!

Hej på er! Efter skolan spenderades tiden på Överby och hemma hos mig med Annie :) Idag blev det inte mycket handlat, endast underkläder och en miniväst. Försöker faktiskt hålla i pengarna med tanke på att nästa studiebidrag inte kommer förrän om en månad.  Någon som kan ge mig ett jobb, tack? Nu är det i alla fall bestämt att jag åker med Hanna till Borås på lördag, vad skoj vi ska ha! :) Har inte varit i Borås på evigheter. Nu ska jag duscha!

Trevlig kväll!


 

Hååltimma!

Hallå folket! Kom hem för en stund sen, har håltimma fram till 13.30 nu, och sen har jag bara Svenska. Känns rätt onödigt, men men. Än så länge har vi haft engelska och Mediekunskap. Om ni minns berättade jag om Medieundersökningen vi började med för en vecka sen? Hur som helst, så är den färdigställd nu! Det var intressant att se hur mycket tid alla ägnade åt olika media varje dag. Mitt diagram ska vi inte tala om, pinsamt mycket media haha! Men jag kan säga såhär, på första plats kom musik, andra plats internet, tredje plats film. Sen var det lite fler media vi tog upp, men jag ägnade inte så mycket tid åt dom. Nu ska jag ringa Hanna!
Hoppas ni har en trevlig dag i skolan och på jobbet!

Bygg upp din självkänsla!

Självkänslan är något utav det viktigaste en människa kan bära. Har man inte en bra uppbyggd självkänsla blir allting i livet så mycket svårare. Och vad är det då som gör att så många människor inte har en bra självkänsla? Alla har rätt till en stark självkänsla, alla ska ha en stark självkänsla. Ingen ska kunna komma åt och förstöra den för någon! Nu är det så att självförtroende och självkänsla är två helt skilda saker. Självkänsla handlar om vad vi är, medan självförtroende handlar om mer "ytliga" saker, så som prestationer. Självkänslan ska vårda vårat inre, vilket är mycket viktigare än självförtroende som man givetvis också bör ha. Allting handlar om att kunna stå på sig, inse hur bra man verkligen är och inte låta någon annan med låg självkänsla samt självförtroende försöka ge dig en snedvriden uppfattning om dig själv. Du är den du är, och den ska du också vara. Alla är vi olika, och det är så det ska vara.
Var stolt över dig själv, och vik aldrig ner dig för någon eller något.

Det handlar om kärleken till ditt sanna jag.





Klippt & klart!

Jag är jättenöjd med min nya frisyr! Hon klippte precis som jag tänkt mig!
Hon får äran att bli min nya frisör ;) Dessutom hade hon ett väldans tempo!
Hade räknat med att sitta upp mot en timme, hon var klar på ca 20 min. Grymt!

 

Historialäxa, my ass!

Sitter här och försöker läsa in gammal grekisk historia, vilket är oerhört svårt med tanke på hur totalt ointresserad jag är! Jag har alltid haft samma inställning till historia, jag tycker det är meningslöst att läsa och lära in. Hallå, vi lever i nuet?! Vore det inte bättre om man försökte fokusera på vart vi står idag istället för att gå bakåt i tiden och läsa om något man ändå inte kan göra något åt? Så onödigt! Det är min åsikt, vad anser du om historia? / M





Hej bloggen!

Äntligen hemma från skolan. Jag kommer verkligen hata tisdagar framöver! Börjar tidigt med en tre timmars Filmlektion, efter det svenska, och inte lunch förrän efter tolv, och direkt efter lunch ska man orka ha idrott, efter en jobbig idrottslektion ska man ha matte som är värst av allt. Snacka om kass dag! Hur osm helst, nu väntar tre lugna och sköna dagar. Imorgon är jag dessutom ledig eftersom jag är så grym på att kompromissa med lärare så vi slipper mattelektionen imorgon eftersom vi inte har några andra lektioner. Den får klassen tacka mig för ;) På torsdag slutar vi ganska tidigt och det är inga ansträngande lektioner, och sist men inte minst - på fredag börjar vi inte förrän 12.20 på grund av inställd engelska, grymt bra! Och helgen ser ut att vara planerad. Åker förmodligen till Borås och hälsar på Hanna där hon bor på internat. Ska bli riktigt kul att se hur hon har det där borta och vad hon umgås med för folk, se om det verkligen är så party party som hon påstår :) Nu orkar jag inte skriva mer för tillfället.
Ha en bra dag! / M

Uppnå dina drömmar!

Okej alla underbara läsare, nu är det dags för lite real talk. För att vara lite mer specifik, något utav det viktigaste här i livet - alla våra drömmar. En viss pojke som en gång fanns i mitt liv berättade för mig att han tror att människan föds för en viss uppgift. Han påverkade mig mer och mer genom hans tankar och våra pratstunder och jag tror mer och mer på att det stämmer.
Vi föds för att uppnå någonting. Men ännu viktigare, det måste vara något vi verkligen brinner för. Tänk så många som gör saker de vantrivs med dag ut och dag in. Vad får man ut på det? Många säger att det aldrig är försent, jag kan hålla med till en viss del men realist som jag är så är det dessvärre försent i vissa lägen. Det är något man måste acceptera.
Alla har vi drömmar som förändras år efter år, eller åtminstone från barndom till ungdom. Det är inte många som verkligen vet vad dom vill göra tidigt i åldern, det är något som kommer senare om man någonsin inser vad det verkligen är man vill göra. Ett exempel, när jag var liten var min dröm att bli veterinär, idag drömmer jag om att bli författare. Märker ni skillnaden?
Man utvecklas varje dag som person även om man inte själv ser det. Jag vet, att om jag kämpar tillräckligt hårt för att uppnå min dröm kommer jag klara det. Och kom ihåg, det spelar ingen som helst roll hur många år det än tar för att komma dit man vill, för den dagen man lyckats kommer man se tillbaka på allt slitande och inse hur mycket det verkligen varit värt det.
Jag blir så besviken och ledsen när jag ser eller hör människor som avskyr vad de gör. Det är ditt val! Det är du som bestämmer vart du vill komma. Tro inte att allt kommer serverat på ett silverfat, det krävs tålamod, självförtroende och vilja!
Det jag vill få fram är att drömmar är till för att uppfyllas.
Så snälla ni, ta för er och uppfyll era drömmar medan ni kan! / M

Hej igen!

Nu har jag sett klart filmen, den var bra :) Rekommenderar den speciellt för djurfantaster! Nu väntar jag på att maten ska bli klar, idag blir det schnitzel och potatisklyftor. Jag börjar faktiskt bli lite rastlös nu. Tråkigt att sitta inne när det är så fint väder, får se om jag tar mig ut en sväng efter maten. Det är ju ingen träning idag så får väl sysselsätta mig med annat.
Åh vad jag saknar min bebis Nikita! :( Hade jag haft henne här hade jag kunnat ta en långpromenad nu. Men man får inte alltid som man vill... Nu måste jag kolla till maten.
Ha en trevlig eftermiddag! / M


 

Så ska en slipsten dras

Äntligen klar! Nu har jag gjort dagens goda gärning. Dags för film :) Hörs sen! / M

Före:  Efter:

Städa i takt med musiken

Puh det här var nästan jobbigt! Inte klar än, tar en paus mitt i städandet. Disken är avklarad, och snart mitt rum också. Måste bara plocka ihop mina kläder i en fin hög, för som det ser ut nu går bara inte. Det är ändå rätt roligt att städa på ett sätt, speciellt när man har sådan taktkänsla som jag har haha! Springer runt och sjunger för full hals medan jag fixar och donar. Hoppas man inte får klagmål av grannarna bara ;) Nu måste jag fortsätta så jag blir klar någon gång, sen ska jag belöna mig med att lägga mig i sängen och se klart på Zuper Zebran :) Bjuder på en bild mitt i städrushen. / M

Toppendag hitills :)

Hej på er allihopa! Kom nyss hem från skolan, slutade mycket tidigare idag än planerat. Vår fotolärare tyckte det var ganska onödigt att ha teori i tre timmar så vi slutade över en timme tidigare, tack Jurek :) Så vad ska man göra av dagen nu då? Alla andra är ju i skolan och det är superfint väder. Blev riktigt sugen på att gå ut och fotografera nu efter vi haft Fotolektion men det är ju alltid roligare att ta kort på en levande varelse om man säger så :p Kanske ska ta och se klart "Zuper Zebran" som jag började se igårkväll så jag har det gjort.
Men först ska jag ta och städa lite nu när jag har tid över!
Hoppas ni har en bra dag i skolan och på jobbet allesammans. / M

Hemma igen

Bilkörandet gick över förväntan bra! Körde längre än jag brukar köra och det gick som sagt bra. Min nervositet har lagt sig något. Det är väl det värsta när jag är ute på vägarna, jag blir så nervös och stressad så jag får blackout ibland. Men men, så är det väl i början. Fotbollsmatchen slutade 1-0 till Främmestad. Så himla surt, för de gjorde målet i de sista minuterna. Men men, sånt som händer. Oj, nu börjar filmen på 5:an som jag ska se!
Trevlig kväll! / M

Se upp på vägarna!

För här kommer jag snart! :) Jag såg aldrig "Zuper Zebran" på grund av dålig kvalite och hackande. Istället såg jag på den svenska komedin "Morgan Pålsson - Världsreporter". Den var helt okej, dock inte så bra som folk skrivit om den. Men det är min åsikt :)
Nu måste jag göra mig i ordning, packa fotbollsbagen och så innan jag ska ut på vägarna.
Önska mig lycka till med både körande och spelande ;) Hörs ikväll! / M

Typisk söndag

Som vanligt händer det inte mycket på söndagar förutom match som det oftast är. Idag, klockan 17.00 möter vi Främmestad på hemmaplan. Innan samlingen ska jag iväg och övningsköra med pappsen. Måste verkligen hålla igång med det nu om jag ska kunna ta körkort när jag är 18. Nu ska jag lägga mig och ladda upp genom att slappa och se på film. "Zuper Zebran" blir det, verkar vara en rolig film :) Någon som sett den? Ha en bra dag! / M

Go´kväll!

Nu har jag sett klart på två filmer, först såg jag "I´ts a boy girl thing" och nu har jag precis sett "You, me and Dupree". Båda var bra så dom kan jag tipsa er om :) Nu är jag jättetrött, höll på att missa slutet på filmen för att ögonlocken höll på att falla ihop men jag klarade mig precis. Imorgon är en ny dag, så det är väl dags att lägga sig. Ska faktiskt hinna övningsköra imorgon och orka spela match efter det. Godnatt sötnosar! / M

 

OS

Nu är det slutspurten på OS. Riktigt synd att Jörgen Persson inte fick brons i bordtennis, det var han värd. Emma Green överraskade och hoppade precis över 1,96! :) Men kungen av dom alla är norsken Andreas Thorkildsen. Han är grym! Vann överlägset i spjutkastningen. Ja, som ni märker fastnade jag framför friidrotten istället för filmen, så jag ska väl ta och se den nu. / M

Thaikväll

Vi hamnade till slut på en jättemysig Thairestaurang som ligger bredvid krogen Backstage för er som kan Trollhättan. Det blev en riktigt trevlig och mysig fredagkväll. Vi satt där jättelänge, njöt av maten, pratade om allt mellan himmel och jord och fick ett antal skrattanfall. Mycket god mat och bra service tackar vi för! :) Först blev vi serverade fyra små rätter, och till efterrätt blev det friterad banan med glass. Snacka om att vi var mätta efteråt! Riktig lyxmåltid. Efter vi ätit upp gick vi och träffade Thony, Nishan, Daniel, Lina m.m innan de skulle in på Nitlotten. Ja, man har ju fortfarande inte åldern inne... Men snart så ;D Hoppas ni haft en trevlig kväll.
Nu är jag jättetrött och ska sova! Natti natti / M


Helg!

Då var skoldagen avslutad och helgen är här. Första "riktiga" helgen man sett fram emot efter sommarlovet då det känts som det varit helg varenda dag. Hade som sagt bra två lektioner idag. Morgonen började med nationellt prov, som förmodligen gick helt okej. Hoppas kan man alltid göra, men man märkte direkt att ribban är höjd i år. Efter provet åkte jag hem en stund, och 12.20 började sista lektionen - Textkommunkation som vi hade i tre timmar. Nog om skolsnack!
Hanna ringde när jag var på väg hem och sa att hon satt fast i Borås. Det stod tydligen inte att det skulle gå några bussar så där satt hon ett bra tag och var förbannad på allt och alla tills hon plötsligt ser en buss. Och som tur var det den hon skulle ta till Alingsås, får väl se när hon kommer hem till Trollhättan ikväll. Bussar kan man tydligen inte lita på. Fortfarande inga klara planer inför ikväll, kanske dags att börja överväga att hälsa på partygrannen? Haha, för en gångs skull är det roligt att bo i det här huset för här händer det grejjer. Träffade förmodligen på min nya granne i morse när jag skulle till skolan och han bar in massa saker och hejade glatt. Skönt att det dyker upp trevliga grannar här också :p Haha som om inte det här vore grädden på moset! Skulle precis avsluta inlägget då partygrannen drar igång sin dunkande musik. Här startar vi tidigt! Vad har ni för planer i helgen? / M

Mitt nya schema

Såhär kommer alltså mina vardagar se ut i skolan. Eller ja, då jag är där. Det är ju ganska många och långa håltimmar. Och som ni ser har jag skrivit dit Matte B, fan vad stolt jag är över mig själv att jag beslöt mig för att läsa det! :)

Mot helgen!

Hej kära läsare! Hoppas ni haft en bra kväll hitills. Min sög rent ut sagt. Träningen var skitjobbig och Häger njöt nog att se oss ligga i leran och göra situps, armhävningar m.m .Värst var ändå när vi skulle hoppa över häckarna och springa. Ja, det blev ett riktigt konditionspass. Tyvärr försvann lusten lika snabbt som vi dragit igång. Visserligen finns det skäl för det också, men men. På söndag blir det hemmamatch mot Främmestad! Började nyss se på "Ping Pong Kungen"  med mamma men den verkade inte alls falla i min smak så jag satte mig här istället. Någon som sett den? Imorgon är det äntligen fredag. Verkar som vi fått nya grannar som dunkar musik så det hörs genom väggarna varenda kväll, kanske ska joina dom/hon/han imorgon? Verkar ju i alla fall vara party där uppe.

Vad har ni för planer i helgen?
/ M







Kom på mig själv

Idag fick vi vår första läxa och jag kom på mig själv genom att sitta här framför datorn. Läxan vi fått är faktiskt inte särskilt tråkig som de flesta läxor brukar vara. Det enda som är svårt är att ha koll på tiden. Eftersom jag går Media har vi fått i uppgift att redogöra för hur mycket tid vi spenderar på att se på Tv, sitta vid datorn, läsa tidningar, böcker, lyssna på radio, CD, gå på bio och så vidare under en vecka. Det är säkerligen mycket fler timmar man spenderar på både det ena och det andra än man kanske tror.
Ska bli intressant att se hur mycket det verkligen är om en vecka :)  

God eftermiddag kära läsare

Så var man igång med alla rutiner vad det nu innebär. Det mesta vill väl säga skolan och att ta sig upp tidigt. Det var faktiskt inga problem i morse, får hoppas att det håller i sig. Har bara haft tre lektioner idag, engelska, mediakunskap och svenska. Däremellan har vi haft tre timmars håltimma, ganska segt men jag använde tiden på ett bra sätt. Åkte iväg och handlade lite, fick med mig två skärp, en väska och duschkräm innan jag skulle på lektion igen. Och idag har jag tagit ett stort beslut - Jag ska läsa Matte B! Har tänkt över det väldigt länge och räknat upp negativa samt positiva konsekvenser oerhört många gånger. Inte förrän idag beslöt jag mig för att det blir bäst i längden om jag läser Matte B, jag vet att jag kommer ångra mig annars. Jag vill göra något med mitt liv, något som kommer ha stor betydelse för både andra människor och mig själv och läser jag inte Matte B har jag ingen chans att läsa vidare. Visst kan jag läsa det senare på Komvux men det lär absolut inte bli lättare. Så nu är det bara att ni håller tummarna för mig och hoppas att jag kommer klara det. Det får bära eller brista. Brister det så har jag åtminstone försökt och behöver inte ångra mig sen. Efter skolan åkte jag och beställde tid hos frisören, äntligen ska jag göra något nytt med mitt hår. På onsdag fick jag klipptid. Pratade nyss med Madde, hon hade tyldligen ägnat sin tid åt att titta igenom mina väldigt gamla blogginlägg från förra sommaren. Det funderar jag också på att göra nu. 
Se hur mycket livet förändrats på ett år :)  Hoppas ni har en bra dag!  / M

Lite onödig fakta

1. Klädbutik: H&M, Gina Tricot, Cubus
2. Inredningsbutik: IKEA
3. Godis: Choklad
4. Stad: Göteborg
5. Dryck: Drinkar;)
6. Musik: Blandat
7. Tv-serie: Gossip Girl, Greek
8. Film: Green Street Hooligans
9. Träning: Fotboll
10. Bakverk: Semla
11. Kaffe: med mjölk & socker




Mystiska grannar

Eftermiddagen har jag spenderat med Annie :)  Vi har bara tagit det lugnt, kollat på OS och spanat in grannar (skämt åsido). Det är så att jag har tre mystiska grannar, en har spanats in, de andra två har jag blivit inspanade av. Fast jag har fått för mig att alla är psykopater. Eller ja, jag har faktiskt bevis på att en av dom är det men det ska vi inte gå in på alltför detaljerat. Dessvärre har jag inte sett skymten av den tredje grannen på väldigt länge, han måste ha ett krävande arbete? Hur som helst, i brist på annat kan man alltid hålla utkik efter mystiska grannar, det är min och Annies hobby ;) Tur att jag har henne annars hade jag haft bra tråkigt. Jag menar, vilka kan vara lika galna som oss tillsammans? Kul har vi i alla fall.
Imorgon drar skolan igång på riktigt, alltså läsning efter schemat, vilket jag inte ser fram emot. Nu ska man börja komma in i rutinerna igen, lägga sig i hyfsad tid, gå upp tidigt, plugga efter skoltid, ja allt det tråkiga. Nu ska jag se klart en film jag började se igår.


Vad gör ni ikväll?
/ M


Första skoldagen

Då var den avklarad. Gjorde i stort sett ingenting. Fick våra nya skåp och scheman, blev fotograferade, åt lunch och gick igenom våra scheman sedan åkte vi hem. Schemat ser helt okej ut om man bortser från att vi börjar 08.15 varje morgon. Sen har jag fortfarande inte bestämt mig för om jag ska läsa Matte B eller inte?! Ni som läst det, är det svårt och har man någon chans att klara det om man haft svårigheter med Matte A?
Nu kommer Annie :) Hej svejs! / M

Syskonkärlek ♥

Jag börjar undra om syskonkärlek ändå inte är det vackraste som finns? Jag menar i helhet. Ett förhållande kan brista lika lätt som tunn is. Det gör inte syskonkärlek, för där har man växt upp tillsammans, sett varandra utvecklas på ett eller annat sätt under varje dag. Man har alltid funnits för varandra hur dålig kontakt man än haft till sin bror/syster. Det spelar ingen roll, för är man syskon - då håller man ihop. Själv har jag två äldre bröder för er som missat det och det är mestadels dom som gjort mig till den personen jag är idag. Det är dom som lärt mig vara självständig, vågat stå på mig, klarat mig på egen hand och att alltid vara envis när det väl gäller något. Trots alla våra olikheter är vi ändå så lika. Det är inte i alla förhållanden folk accepterar dess olikheter samt likheter utan att det skär sig och blir gräl. Men är man syskon har man accepterat varandra sen dagen man föddes. Är inte det otroligt om man tänker efter?

Ikväll frågade min äldsta bror (som alltid läser min blogg) hur jag mådde eftersom han läst mina senaste inlägg som inte varit särskilt glada. Det är nog vid såna tillfällen man inser att man aldrig är ensam, man har alltid sin familj. Att en fråga som "hur mår du?" från sin bror kan göra sån skillnad. Men det gjorde det. Jag kände omtanke. Dessvärre kunde jag inte svara på vad som hänt eller hur det ligger till med allt just nu och det är bara något som måste accepteras. En del saker är inte till för någon annans öron än ens egna. Det jag vill få fram med det här inlägget är att man ska uppskatta sina syskon, hur mycket man än bråkar.
För en dag, då man minst anar och när man kanske mår som sämst inser man att man aldrig är ensam
/ M

Sista dagen på sommarlovet

Rubriken kändes verkligen hård att skriva men så är det, imorgon drar skolan igång. Längtar redan till nästa lov. Känner mig bara sliten och har ont överallt så ikväll blir det ingen träning för min del. Känner att jag måste vara uppvilad tills imorgon. Ska snart åka iväg till stan och möta mamma, sen ska vi till Etage. Förhoppningsvis hinner jag träffa Annie senare ikväll också. Imorgon börjar hon om ettan, dessutom i Vänersborg av alla ställen. Men jag hoppas hon kommer trivas där :) Ännu ett filmtips förresten! Till er som gillar animerade filmer - "Kung Fu Panda". Såg den igår. Så himla söt och rolig :) Nu ska jag göra mig i ordning och åka.
Hörs senare! / M

Vi lider med dig, Kallur

Detta är verkligen inte Sveriges OS. Efter att ha sett hur det gick för Kallur lider man verkligen med henne. Tänk så hårt hon slitit för att nå dit och så faller hon efter första häcken. Snacka om att hon är förkrossad nu... Och stackars Musse som sprang så bra hela loppet till de sista då han inte orkade mer och hamnade på tioende plats. Nej, det är verkligen inte Sveriges OS. Hoppas vi tar någon medalj inom friidrotten nu. Nu ska jag göra mig klar för träningen.
Hoppas hoppas vi får vara på planen idag. Trevlig kväll! / M

Älska rea

Denimklänning, grön kofta och ett vitt linne blev det :)

Filmkväll

Har precis sett klart Sex and the city filmen (jag vet, lite efter men ändå). Jag blev chockad över att den var så deprimerande, hade snarare väntat mig massa skratt och roligheter men så var inte fallet. Men bra var den, dock inte lika bra som jag hoppats på men helt klart godkänd. Innan dess hann jag se filmen "The perfect catch" på 3:an, den var riktigt mysig. Så här är jag generös och ger er två filmtips om ni nu inte redan sett filmerna.

Angående min "krisperiod" om man kan uttrycka det så går det inte direkt framåt men jag försöker så gott det går. Försöker sysselsätta mig, tänka på annat men det är svårt. Allting gick så fort bara... Det som kunde vara början på någonting bra förstördes på bara en sekund. Nu tänker jag inte skriva mer om det här, det är fullkomligt meningslöst.
Hoppas ni haft en trevlig kväll gott folk & tack för uppmuntrande kommentarer, det hjälper alltid <3 / M

Derby

Matchen slutade 2-0 till mitt gamla lag Skoftebyn. 1-1 hade varit det rättvisa resultatet men men, det gälller att sätta de chanser man får annars är det kört. För min egen del tappade jag suget i första halvlek då det kändes som att vi var helt utspelade, vi hann inte komma in i matchen och Skoftebyn satte tempot direkt. Dock i slutet på första halvlek jobbade vi oss in bättre och bättre och i andra halvlek var vi med och kämpade om vinsten. 1-0 kom ganska snart vilket de höll hela matchen fram till de sista minuterna då 2-0 kom. Jag är nöjd med min egna insats i andra halvlek då jag kämpade för kung och fosterland för att inte låta någon av mina gamla lagkamrater komma förbi. Jag lyckades mestadels av de 45 minuterna och det känns bra. Däremot känns den här förlusten väldigt tung men det är bara att bita ihop och komma igen. / M

Dags för match

Nu ska jag snart iväg till samlingen. Denna förmiddagen har jag ägnat åt att se på OS i gymnastik. Det är riktigt roligt att se, dom är så duktiga och smidiga. Nu är det dock inte gymnastik jag ska ha i tankarna, utan fotboll. Får väl se hur det går idag. Sist spelade vi oavgjort vilket jag hade väldigt svårt att smälta med tanke på att vi hade ledningen med 1-0 hela matchen fram till de sista minuterna då min tränare byter ut mig och sen blir det mål sista minuten. Det kändes. Hur som helst, nu gäller det att fokusera på nuet. Önska mig lycka till.
Resultatet kommer ikväll. Ha en trevlig dag! / M

Kvällspromenad

Kom precis in efter att ha varit ute och gått med Johanna och Haris. Det var riktigt skönt att få något annat att tänka på. Även fast man inte tror det hjälper det faktiskt lite att vara med sina vänner istället för att sitta ensam hemma och bara tänka. Man blir galen av det, jag höll på att bli galen förut. Därför hörde jag av mig till dom, och det hjälpte. Nu har jag haft tid att samla på mig lite energi åtminstone. Jag hoppas jag kan somna lätt inatt för det finns inget värre än att bara ligga och kolla i taket och tänka på allt. Nu ska jag lägga mig och se på film.
"New yourk minute" heter den.  Någon som sett den? / M

Vindarna vänder inte åt rätt håll

Som om en dörr öppnades och ljuset flödade in,
en känsla som jag räds och alltid försökt undvika
men tänk om jag hade velat att du skulle bli min?
att ha mycket gemensamt men ändå vara så olika.


Rädd att inte kunna kontrollera vad som komma skall
osäker på att någonting som detta skulle vara på riktigt
tänk om det bara var din själ som kunde få mig på fall
att jag föll för dina ord och handlingar, var det avsiktligt?


Liksom sidorna i en bok fylls med meningar och ord
det skulle aldrig någonsin hända efter allt som hänt
vad var det jag hoppades på att du verkligen förstod?
trots mitt förflutna verkar det inte som att vindar vänt.

Jag saknar...

Jag saknar verkligen mitt gamla skrivande, så som jag skrev förut. Jag levde för att skriva, det var min passion och även om det är så än idag saknas gnistan. Varje kväll skrev jag, jag skrev som om det vore det sista jag någonsin skulle göra. Och så fortsatte det varenda kväll en lång tid och jag älskade det. Hur dåligt jag än mådde, hur mycket jag än kunde sitta och gråta över vad jag kände och skrev så älskade jag det ändå. Det var jag, det var mina känslor, det var det jag var bra på helt enkelt. Jag vill ha det så igen, jag vill känna den där underbara känslan som jag hade när jag skrev rad efter rad, mening efter mening i hopp om att få ut allt som fanns inom mig. Det kändes bra efteråt, jag var lättad som om en sten föll från hjärtat. Jag hatar att säga det men jag undrar om jag någonsin kommer få tillbaka gnistan igen. Jag är rädd att det är all press som satt spår, jag klarar det inte längre. Det var efter jag började gymnasiet som skrivandet började avta. Nog för att jag skrev massor i skolan men aldrig någonsin på det sätt jag skrev hemma när jag var ensam. Ibland känns det som att ett MVG i svenska inte spelar så jättestor roll, jag vill bara kunna förmedla mina berättelser och allt annat jag skriver på ett äkta sätt. Man ska kunna känna den energi och kärlek som jag lagt ner på varenda mening för att nå ut till alla. Från den dagen jag började lära mig skriva har jag aldrig kunnat sluta. Jag har alltid fått höra från lärare, familj och vänner att jag kommer komma långt med mitt skrivande. Det var skönt att känna att dom trodde på mig. Jag behöver kanske samma stöd igen, för det sista jag vill är att lägga ner skrivandet. Det är min kärlek, det är vad jag kan. / M

Dags för fotboll!

Nu har jag precis sett klart två avsnitt av serien Greek, den verkar bra! :) Riktigt collage film där ungdomarna lever galet! Om det bara vore så i Sverige... :)  Eller ja, inte för att det hade blivit mycket gjort då haha, snarare katastrof. Pratade med min lilla Hanna förut, hon har äntligen kommit hem från Borås. Imorgon ska vi äntligen ses :) Snart ska jag iväg på fotbollsträning och förhoppninngsväs får vi beträda gräset idag för det har bara varit något skur än så länge. På söndag är det match mot mitt gamla lag, dessutom på min gamla hemmaplan. Jag längtar! Finns verkligen ingen annan match som ger mig en sån kick som just den, att få möta sina gamla lagkamrater. Men samtidigt så saknar jag dom otroligt mycket, kommer aldrig glömma allt vi gjort tillsammans och alla underbara cuper. Jag säger bara en sak, Sun Cup -05 och Denmark soccer festival -06. Ååååh ge mig den tiden tillbaka, helt jävla underbart var det!! Bilden är tagen på cupen i Danmark <3

Utomlandsresa? Ja, tack!

Åååh alla åker utomlands! ALLA, förutom jag. Aldrig klagat på det förut, trivs bra här hemma i Sverige men bara för att få göra något nytt så skulle det faktiskt kännas bra med en utomlandsresa nu! Madde åker till Grekland om två dagar medan jag som många andra stannar kvar här i kylan. Jag fattar inte vad som hänt med den här sommaren men det känns verkligen som att den är helt över nu. Det är augusti och det är höstväder! Nej, nästa år blir det helt enkelt en utomlandsresa för det här funkar inte! Tack för mig. / M





Hello sunshine :)

Godmorgon kära läsare! Nu sitter jag här nyduschad och har precis målat naglarna. Alltid skönt att känna sig fräsch precis efter man gått upp :) Har inte hunnit med att göra något mer än så länge förutom att ha ringt skolan ett antal gånger. Måste få tag på min mentor för jag har fått fel på mina individuella val. Står att jag ska ha Lagbollsport A men jag ska egentligen ha Spinning, kondition & styrka. Ja, som ni märker är jag en sportig tjej haha :)
Varför slösa bort tiden på att sitta i skolan och ha massa tråkiga ämnen när man kan välja något mycket roligare? Nej, precis :p Idag är det ganska bra väder om man bortser från att det blåser ganska mycket, men solen är framme och det gillar vi! Hoppas hoppas vi får vara på planen idag. Börjar bli ganska uttjatat att springa runt i skogen. Det var allt för tillfället.
Vi hörs senare! / M

Vinst

Det blev vinst mot Tbis idag och som vanligt om man får säga så :p 4-0 blev resultatet. Nu har jag precis sett en serie som går på 4an, "Fallen Angel" som den så fint heter. Någon mer som följer den? Hur som helst. Idag har det inte funnits mycket att skriva om, jag har bara känt mig allmänt trött och sliten. Bättre känns det ju inte direkt efter matchen men det går väl över. Om bara sju dagar drar skolan igång, suck. Mer press, mer stress... För att pigga upp mig ska jag lägga mig och se på Mia&Klara nu. Dom är så klockrena! :) Ha en trevlig kväll! / M

Match!

Om en timme ska jag iväg till samlingen där vi ska byta om, gå igenom allt inför matchen och så vidare. Därefter ska vi åka bort till Slätthult eftersom våran hemmaplan liksom så många andra planer är alldeles för blöta så blir Slätthult det enda och sista alternativet. Det blir ju nästan min gamla hemmaplan, wei! Dessutom är det min första match efter sommaruppehållet, får väl se hur det går. Har fortfarande jätteont i ryggen men det är bara att bita ihop! "Skam den som ger sig" som min tränare Häger brukar säga, och jag instämmer. Fotboll gör ont, men det är fanimej värt det. Att känna den där kicken när domaren blåser igång matchen och när man kämpar för sig själv och sitt lag och sliter som ett djur för att vinna närkamperna och bollen. Ja, det är bara något som vi fotbollsspelare förstår oss på :) Önska mig lycka till! / M

Godmorgon folket!

Vaknade av att regnet smattrade på balkongräcket plus att Johanna smsade i samma sekund. Tur var väl det för jag var inne i en helt sjuk mardröm så jag ville inget hellre än att vakna upp. Vad jag inte ser fram emot att gå upp sju nästa vecka.. Mitt morgonhumör är inte att leka med :p Har fortfarande lika ont i kroppen idag om inte ondare. Hoppas jag klarar av att spela matchen bra ändå. Man är ju faktiskt härdad ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Gossip Girl :) Hörs senare! / M

God kväll kära läsare

Nu har jag precis sett klart filmen på 3an, den var bra tycker jag :) Det är något visst med high school filmer ändå. Eller vad säger ni? När vi ändå är inne på filmtema får ni gärna tipsa om bra filmer! En jag absolut måste se snart är Sex and the city filmen. Har tyvärr inte gjort det än. Jisses vilken träningsvärk jag har på tal om ingenting! Fattar inte hur jag ska kunna klara av att spela match imorgon när det värker i hela kroppen. Speciellt ryggen och benen.
Nu ska jag fortsätta prata i telefon. God kväll! / M

Regn & rusk

Då var man äntligen hemma från träningen. Det blev endast löpning idag också, och ännu mer löpning än igår. Regnet öste ner på oss och leran täckte oss från topp till tå medan vi sprang i skogen. Är så trött på det här vädret, det förstör ju allt. Inte får man spela fotboll på planerna, inte kan man vara ute, ingenting kan man göra förutom att sitta inne. Nu har jag precis ätit upp min risi frutti och nu inväntar jag filmen som går på 3an klockan 21.00.
"Never been kissed". Någon som sett den? Trevlig kväll! / M

Dags att träna

Nu ska jag iväg på fotbollsträning. Jävla regn som ska sabba planerna men idag hoppas jag verkligen på att vi får spela fotboll istället för att bara löpa! Det lär väl knappast bli någon hård träning idag med tanke på att vi har match imorgon. Dessutom hemmamatch! :D
Hörs sen sötnosar! / M

Shopping <3

Nu känns det verkligen som man är hemma igen! Kommer hem med massvis av påsar efter man varit på stan och Etage :) Annat än vad det blir handlat i Östersund. Idag köpte jag en oversize-tröja och en tubklänning på Gina Tricot, en hoodtröja, en tunika och parfym på Cubus, tre par trosor och en bh på Lindex. Allt var på rea förutom hoodtröjan, perfekt!



Godnatt ♥

Ikväll tänker jag komma i säng några timmar tidigare än vad jag gjorde igår. Ska orka gå upp ganska tidigt imorgon för att åka och shoppa med mammsen.
Sov så sött kära läsare så hörs vi imorgon! / M


Ännu doftar kärlek

Den låten är bara så himla vacker!

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du ha mej då?

För jag vill öppna
mej för dej
när solen stiger
När månen blivit hel
vill du lyssna då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag vill alltid ge dej tid
att ta emot min längtan
Och jag hoppas du tar vid
när min tro är svag

Fast jag vet
att det är svårt
när solen stiger
När allt är naket klart
kan du se mej då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du älska då?

Mirror mirror on the wall...

Älskar min nya spegel! Fick den av min bror när vi skulle åka hem från Östersund. Den är perfekt. Bara haft en liten förut men nu ser man precis allt man behöver se :) När jag ändå var igång med kameran passade jag på att ta kort på min nya väckarklocka som är så söt :)

 




Body butter - my love

Finns det något härligare än att smörja in sig i body butter efter en dusch? Luktar så gott och huden blir så len :) Använder du body butter, och isåfall vilken?
Bilden nedan visar vilken jag använder :)

Mjukstart? Nej tack

Kom nyss hem från träningen och det var fanimej hårdare än förväntat. Först sprang vi 3 km i snabbt tempo som skulle kallas uppvärmning, efter det intervaller på ca 300 m. Jag är helt slut! Men det känns riktigt skönt att vara igång igen. Imorgon är det träning igen, på onsdag är det match, på torsdag träning igen. Här är det minsann ingen mjukstart inte! På onsdag spelar vi hemmamatch mot Tbis, det ska bli kul! Första matchen på länge för min del. Vilken härlig kväll, har precis ätit en risi frutti (jordgubbssmak såklart) och nu sitter jag här i min rosa Betty Boop morgonrock och med inpackning i håret. Väl förtjänt efter kvällens träningpass.
Vad har du för dig ikväll? :) / M

Wakie wakie

Gick precis ur sängen efter en väldigt skön och välbehövd sömn. Hade säkert kunna sova flera timmar till men när klockan är tolv känner jag faktiskt att det är dags att gå upp. Det är nästan så man får dåligt samvete när man tänker på dom som går upp tidigt och jobbar. Eller inte, dom tjänar ju pengar, det gör inte jag. Nej, ett jobb hade suttit fint! Perfekt att ha ett extrajobb efter skolan men det är inte det lättaste att få.
Om två timmar slutar Annie sen ska jag träffa henne innan det är dags för träning :)
Nu är det dags för frukost! Min älskade risi frutti väntar ;p
Hörs senare / M

Myskväll i tårar

Man kan inte annat än att fälla några tår när man ser filmen jag precis sett - P.s I love you. Gaash, så himla sorglig! Absolut en film jag rekommenderar er att se!
Hoppas du haft en trevlig kväll! / M



Mer bilder från yran

Kim har tagit de flesta bilderna
Observera att jag inte var nykter på dom, haha!


           

Tio timmar senare...

så var man hemma från Östersund igen efter en lång bilresa. Skönt vill jag lova. Dessvärre är det bara regn här nere i söder. Man tycker väl att det borde vara mer sol här nere men så är inte fallet. Imorgon drar jag igång med träningen igen, det ska bli roligt. Inte rört en fotboll på väldigt länge känns det som. Konditionen lär inte vara i bästa form den heller men det är bara att komma igång nu inför matcherna som återstår. Om tio dagar drar skolan igång också, det är däremot inget jag ser fram emot men men. Ikväll blir det lugna puckar, är helt slut efter resan. Håller på att ladda ner en film nu så hoppas på att se den senare.
"P.s I love you" heter den. Någon som sett den?
Ha en trevlig kväll!
/ M

Fem år sedan...

Idag är det fem år sedan du lämnade oss morfar. Jag saknar dig varje dag. Jag saknar att vänta på att få brev ifrån dig. Jag saknar att höra din röst på telefon. Jag saknar att höra mormor berätta vad ni gjort för roligt. Jag saknar att se dig iklädd jultomtedräkten. Jag saknar din humor och ditt skratt. Jag saknar att ha dig hos oss. Det är så tomt utan din närhet. Jag önskar att jag kunde gå till din grav idag och lägga blommor, men tyvärr kan jag inte det. Jag hoppas vi ses en vacker dag. Hoppas du har det bra där du är Bengt <3

Packat och klart

Det blev inget packande igår så jag fick göra det idag istället, men nu känns det som att det mesta är packat är klart. Hade fullt upp med att spela kortspel med familjen, Madde & Fredde igårkväll så det blev inte mycket tid över till annat. Det var riktigt trevligt! Roligast av allt är nog att vi är så seriösa när vi spelar så spänningen kan verkligen kännas i luften haha! Om ni vill ha tips på kortspel är plump ett att rekommendera! :)
Det känns konstigt att åka hem till Trollhättan efter att spenderat så lång tid i Östersund. Men det ska bli skönt att komma hem och träffa mina darlings  Annie, Hanna, Johanna och Amanda. Kan inte fatta att sommaren snart är över, det har gått så fort ändå känns det som att jag inte gjort någonting. Nästa sommar blir det kanske en utomlandsresa så det händer något.
Har du gjort något roligt i sommar?

Ögongodis <3

Jag åkte med brorsan och kollade på Tysons valpar.
Man kan inte annat än att kära ner sig i dom. Så söööta!
På bilderna ser ni pappa Tyson, mamma Shiva, brorsan och Nadjas söta dotter.

            

Kväv fördomarna!

Till er med dessa fördomar om att pitbullar skulle vara vidriga hundar som anfaller folk så fort de får chansen. Här har ni Tyson, ser han möjligen livsfarlig ut?

Regndusch

Nu har vi varit iväg och ätit lunch, det var jättegott! Potatisgratäng och rostbiff, mums! Efter det åkte vi och handlade lite mat och annat, sen tänkte jag och Madde ta en långpromenad med Tyson & Nikita men det blev inte riktigt så. När vi gått en stund började regndropparna komma och till slut öste det ner på oss. Vi sprang till närmsta träd och ställde oss under det i hopp om att inte bli alltför blöta, vilket var förgäves. Regnet rann verkligen ner över oss. Måste sett ganska roligt ut inifrån huset när vi stod under trädet och blev pissblöta. Precis när det värsta började avta ser vi ett tak men då var det redan försent som sagt. Snacka om surt! Det var bara att traska hem i våra våtdräkter med våra blöta hundar som heller inte var särskilt nöjda efter duschen. Nu har jag åtminstone tagit mig en varm dusch inomhus så nu är jag nöjd.
Regnar det hos dig idag? / M

Lunchtime

Igårkväll kom jag hem från Sundsvall där jag spenderat dagen med Madde, broder Olov, mamma&pappa. Det var en trevlig shoppingdag på Birsta City som köpcentrat heter. Det blev inte så jättemycket shoppat men lite smått och gott :) Det är anledningen till att det inte hann bli mycket bloggande igår.
Om ungefär en timme ska jag med familjen, Jonna & Madde för att äta lunch där Fredde jobbar. Får väl se om mästerkocken har något gott att bjuda på idag :) Några mer planer för idag har jag inte än, får väl se vad man kan hitta på senare. Packningen måste jag i och för sig ta itu med för snart ska vi åka hem från Norrland. Känns lite konstigt när man spenderat nästan hela sommaren här faktiskt men men. Bara att åka hem och ladda upp inför skolstarten och träningen. Undrar hur det kommer gå på första träningen, inte ansträngt mig för fem öre medan jag varit här uppe och plötsligt ska man hem och dra igång med allt direkt. Jobbigt, jobbigt.
Nu ska jag ta och göra mig i ordning, man får väl inte se för nyvaken ut när man ska ut och äta lunch? See ya! / M

Bilderna är tagna i Sundsvall och på vägen hem. 


  

Blonda barn leka bäst!

Blonda barn, det vill säga jag och Madde :) Ikväll blev det kortspel. Först trettioett och sedan plump. Skoj, skoj. Imorgon blir det till att gå upp tidigt för att åka iväg till Sundsvall. Det ska bli riktigt kul, aldrig varit där förut och shoppinghumöret är som vanligt på topp! Funderar på om jag behöver inhandla något till skolstarten, men ingen lust att köpa saker som man ska använda till tråkigheter. Som vanligt har sommaren gått lika fort som den börjat och om exakt två veckor drar skolan igång. Känner att jag har en otroligt positiv inställning redan nu, eller inte. Det här funkar inte! Hur ska man då orka med hela två år till? Det är bara att stå ut som jag brukar lösa de flesta tråkigheter. Nu är det snart dags för läggdags. Sov sött kära läsare! / M

Besök i Trångsviken

Här flaxas det runt på alla möjliga ställen, snarare byhålor. Idag åkte jag, Olov, Madde och mamma&pappa till Trångsviken för att hälsa på Kim innan han åker hem till Trollhättan. Vi fick oss en liten sigthseeing av Kim i den lilla byn där det bor upp till 700-800 invånare. Ica var väl deras centrum. Det fanns inte särskilt mycket att se så jag tog kort på det lilla som befann sig medan vi var där. Nu ska jag ut med Tyson. / M

   

Strömsund

Idag har jag varit så ännu högre upp än Östersund för första gången. Jag, Olov, Madde, Jonna samt mamma&pappa åkte till Strömsund och kollade runt lite idag. Visserligen fanns det inte mycket att se det men i brist på annat så varför inte? Efter att ha åkt runt och kikat på lite hus åkte vi till Sibylla och åt. En pinsam händelse uppstod efter vi ätit. Jag, Jonna och mamma skulle på toa men lampan funkade inte i hallen utanför toaletten där vi väntade så vi bad personalen se om dom kunde få igång den. En person som jobbade där började trycka på alla möjliga knappar hit och dit och plötsligt hör man hur någon skriker inifrån toaletten "Men vad fan, vart tog lyset vägen?!", och jag lovar - han lät inte glad. Han kom ut från toaletten och såg ursinnigt på oss medan vi stod där och skrattade åt händelsen. Något ännu pinsammare hände utanför Sibylla då jag skulle berätta vad som hänt för pappa och Olov och vi stod där och skrattade högt och självklart sitter gubben som blev så förbannad där ute medan jag berättade. Jag sprang och gömde mig i pinsamhetens hetta sen åkte vi därifrån. Innan vi åkte hem stannade vi på DollarStore, en affär som jag aldrig hört talas om. Det fanns allt möjligt där inne och billigt var det. DollarStore borde byggas hemma i Trollhättan :) Nu ska det spelas spel med folket.
Ha en trevlig kväll! / M

Storsjöyran avklarad

Dag 1 - Uppvärmningen började. Det var en ganska lugn kväll hemma hos Olov med hyfsat mycket folk. Denna kvällen var nog Olov fullast och mest igång. Senare på kvällen skulle vi ut på stan så vi började gå neråt men kom inte långt med tanke på att vi hela tiden var tvugna att vänta på någon. Till slut kom vi till G3 där de flesta valde att vända och gå hem igen. Vadå onödigt? Hur som helst. Jag, Daniel, Lina och Thony gick in och åt på Subway där vi förmodligen åt en hel del gånger under yran (minnet är svagt men rykten säger så). Efter det gick vi också hem eftersom alla andra försvann. Som sagt, det var bara uppvärmningen.

        

Dag 2 - Denna dagen är minnet något suddigare. Men det var den roligaste kvällen/natten. Under förfesten var vi en hel del folk från olika ställen och stämningen var på topp. Efter att ha fått i oss en mängd alkohol bestämde vi oss för att gå ner till campingen för att festa vidare. Som vanligt blir det aldrig som man tänkt sig. Det var en bra bit att gå och när vi väl kom dit beställde vi taxi och åkte hem igen. Jag tror fortarande ingen förstår varför? Vi kom hem och efterfesten började hos Olov. Daniel och Lina däckade och djävulshumöret var på topp hos oss andra. Kim eller Nishan (minns inte vem av dom) kom med den briljanta idén att hälla henna-färg på Daniels huvud vilket dom gjorde. Efter det stoppade dom dit lite andra saker för att få till en så bra bild som möjligt. De lade bland annat ett stort löv i hans mun, en foppatoffel i hans famn och lite annat smått och gott. Jag minns bara att jag skrattade tills jag somnade. En lyckad efterfest.

       

Dag 3 - Finaldagen på det hela. Minnet är dock lika svagt, om inte ännu svagare från den kvällen/natten men jag får väl ta upp det jag minns. Som vanligt började det hos Olov och det ramlade in folk lite då och då. Inne hos Pelle höll det också till folk så det var bara att gå fram och tillbaka mellan lägenheterna. Det slutade med att allt folk ramlade in hos Olov och där stannade vi tills det var dags för utgång. När vi kommit igång rejält gick vi ner mot stan och vi hamnade på krogen Kapten Cook som vi kallar Kapten Kuk. Till min och Maddes lycka kom vi in utan problem och det började drickas ännu mer. Efter att ha varit där en stund fortsatte vi vidare och styrde kosan mot campingen än en gång. Denna gången kom vi inte ens i närheten av campingen och det började tjafsas om det ena och det andra. Jag och Madde blev trött på det och hoppade in i en bil men kom inte långt innan vi bad dom att stanna och vi gick tillbaka igen. Sedan dröjde det inte länge innan en taxi kom och vi åkte hem allihopa. Efterfesten startade (åtminstone för min del) hos Olov och det är härifrån jag inte minns någonting. Hörde dock allt dagen efter och jag tänker inte dra upp allt jag gjort haha!
Så här sätter jag punkt efter en helt okej Storsjöyra med många minnesluckor.

        

Tillbaka till bloggandet!

Efter hårt festande är jag tillbaka igen. Som ni märker har jag fått en ny design som är gjord av Tyke. Jag är jättenöjd! Den väcker en sommarkänsla trots att sommaren är på väg härifrån snart. Nu kommer det förmodligen kännas mycket roligare att blogga när man har en egen design :) Tack Tyke!
RSS 2.0