Yran 2008!

Nu är det dags! Trollhätte-folket har landat. Festandet drar snart igång. Skriver på söndag om jag överlevt helgen. Ha det bra! / M

Race och bad från igårkväll

Vi nöjde oss inte med ett dopp i Önsjön igår. På kvällen åkte vi dit igen, denna gången med Kim, Pelle, Jonna & Tyson. På vägen dit blev det race vill jag lova. Jag och Madde åkte i Olovs Mercedes medan Kim, Jonna och Tyson åkte i Pelles Volvo. Vilka tror ni vann racet? Självklart mitt team ;) När vi åkte in på grusvägarna var det dags att driva lite med Pelle så Olov gasade på tills vi inte kunde se skymten av Pelles volvo. Snabbt svängde vi in på en liten grusväg i skogen och gömde oss. Haha, hör ni hur det låter? Kurragömma i bil, min bror är som ett litet barn. Vill aldrig sluta leka :p Hur som helst så stod vi där en liten stund och plötsligt ser vi hur Pelles volvo blåser förbi på den större grusvägen medan vi sitter där och skrattar åt att de inte såg oss. Sen var det dags att överraska dom genom att köra ikapp dom. Vad vi skrattade när vi såg deras miner. När vi klev ur bilen sa jag och Olov i kör till Pelle "Den var du inte med på!" Haha, det var en rolig biltur.
När vi väl kom dit skulle självklart grabbarna grus upp till hopptornet och hoppa men dom var inte lika tuffa när dom väl stod där uppe haha. Dom hoppade i efter många om och men och här följer lite bilder.


         

Sol och bada pina colada!

Då var man hemma igen. Först åkte vi som sagt till Önsjön, jag, broder Olov och Madde. Det slutade med att det bara blev vi tre men vad gör det :) Det var jätteskönt i vattnet! Jag vet, jag borde inte bada just nu men jag kunde bara inte låta bli. Efter det åkte vi och handlade och tvättade bilen. Nu ska jag ta mig en varm dusch, ska vara bra för magont. / M

  

Hög på värktabletter

Nej, riktigt så illa är det väl inte men det är heller inte långt ifrån. Ber om ursäkt för dåligt uppdaterande förresten, men det har också sina orsaker. Har mått jätteilla de senaste dagarna och i morse gick jag till vårdcentralen. Jag har åkt på urinvägsinflammation/blåskatarr. Nu har jag börjat min medicindos. Ska få i mig tre tabletter om dagen, inte det roligaste men vad gör man inte för att bli bättre.
Har legat och sovit en stund och tryckt i mig lite värktabletter så nu känns magen lite bättre. För att inte deppa ihop alltför mycket genom att ligga inne när det är fint väder ute ska jag åka med Olov, Madde och Kim och bada. Jag vet, det är verkligen inte det bästa när man har urinvägsinflammation men jag ska åtminstone med och sola. Skriver mer senare om jag orkar men nu vet ni i alla fall hur det ligger till om jag inte skriver på ett tag. Ta hand om er! / M

Solsting

Jag tänker absolut inte klaga på solen eller värmen men jag tror jag blivit sjuk eller också fått solsting. Jag tycks ha alla symptom för det i alla fall. Jättejobbigt :( Jag vill ju ligga ute med de andra och sola och bli ännu brunare. Men som läget är nu går det bara inte, mår så sjukt illa och känner mig svimfärdig hela tiden. Det är så fel tidpunkt att bli sjuk på. Jag håller på att tvätta, samtidigt måste jag städa. Slutar väl att jag faller ihop när som helst. Vill bara lägga mig och vakna upp helt återställd.
Min bebis tycks också vara helt utmattad av värmen. / M - som lider av solsting.

Lördagsskräckis

Där satt jag helt ensam i soffan helt stel av skräck under vissa scener. Hata skräckfilmer när man är ensam!! Det komiska är att den gjordes innan jag ens var född men den var bra. Min lilla Hanna ringde för en stund sen och meddelade att hon förmodligen kommer upp på Yran med hennes boyfriend. Fan vad kul det skulle vara! Lilla minimum med på Yran :) Vilket party det kommer bli! Och snart är det dags. Trollhättefolket kommer upp på onsdag och sen brakar helvetet löst, haha! ALLÉGATAN 3 är det som gäller i år igen för er som missat detta, vilket är ganska omöjligt. Tack för mig! / M

Saturday night live

Ikväll har jag, Jonna, Pelle och Kim varit uppe och spelat fotboll med hundarna, eller rättare sagt - Kim & Pelle. Jag och Jonna valde att kolla på. För tillfället avskyr jag att jag och Pelle hittade vattenkranarna och vattenslangarna. Idag fyllde han en påse med vatten och kastade den på mig i hopp om att den skulle gå sönder vilket den inte gjorde. Så jag sprang och plockade upp den och kastade den hårt på honom istället och då sprack den så hela han blev blöt. Som hämnd släpade han mig till vattenslangen och sprutade vatten över hela mig. Snacka om att det rann av mig, riktigt obehagligt. Så nu har jag precis tagit på mig torra kläder och inväntar filmtime. Vi ska se "Djurkyrkogården", tydligen en gammal skräckis. Vad ska du göra ikväll? / M

Bilduppdatering!

Här kommer det bilder från igårkväll och från badet där vi var idag.

      
       

Baaaada!

Efter att jag, Madde, Kim, Pelle och Jonna legat ute här i solen och smörjt in oss i Maddes tropiska olja bestämde vi oss för att åka och bada. Vi höll ju praktiskt taget på att smälta i solen. Så nu ska vi åka iväg! Laddar upp lite bilder från gårdagen när jag kommer tillbaka :)

Godmorgon sunshine!

Jisses vilken baksmälla.
Det var roligt igårkväll och det var inga som helst problem att komma in i tälten. Det var bara att följa strömmen. Vilken energkick jag hade igår alltså, dansade runt som en galning. Folk måste väl trott att jag var hög eller något. Men icke! Jag var bara full och glad :) Dock lyckades jag tappa bort resten av folket i precis vartenda tält och Nishan var ju inte precis i närheten med en megafon så han kunde ropa "KIM KIM, KIM KIM!" över hela tältet som han gjorde i en affär en gång. Så hur som helst, jag stod kvar och dansade med annat folk som var lika glada och spralliga som mig (om man bortser från en brud vill säga), förmodligen hade hon PMS eller också hade hon inte fått till det på länge. Stackars brud.
Det var trångt uppe på dansgolvet så plötsligt vinglade jag till och råkade stöta till henne lite lätt. Bruden får världens utbrott, ställer sig mot mig och skriker "Vad fan gör du?!" med norrländsk dialekt som gör att det blir lite svårt att ta henne på allvar och plötsligt puttar till mig. Chockad över utbrottet står jag stilla en stund innan jag inser vad hon just gjort. Sen blir jag så förbannad på henne så jag skriker tillbaka "Vad fan gör du själv?!" och puttar henne så hårt att hon nästan flyger ner på golvet bland allt folk. Då kände jag mig smått stolt (jag vet, löjligt idag men då var det kul) Sen var det bara till att lägga benen på ryggen och springa ut då vakterna blev griniga.

Vidare in i nästa tält där jag till min lycka finner resten av gänget. Dansar runt ett tag där inne också men sen blev det så äckligt varmt att jag knappt kunde andas så jag var tvungen att lämna det tältet också. Till slut blev jag så less över att ha tappat bort gänget igen så jag går hemåt. Men jag hann inte särskilt långt då jag träffar på en trevlig prick från Åre. Han skulle upp till sin kompis lägenhet och jag blir medbjuden. Där fortsätter jag dricka och sen var det dags att dra med han och hans kompis (minns namnet på någon av dom) ner på Stråket igen. Efter ett tag verkar både fötter och ben strejka så jag vänder om för att gå hemåt igen och går självklart vilse bland kvarter och gator. Efter en lång omväg hittade jag hem. Slängde av mig kläderna och la mig i sängen och däckade. Det dröjde inte länge innan mobilen ringde och Bawan sa att jag skulle möta upp alla nere på OK. Lydig flicka som jag var gick jag ner och fick vänta ett bra tag innan de dök upp. Sen var det dags att gå hem igen! Vid det här laget var jag oerhört trött på att gå upp och ner i den lutande staden så när jag väl var hemma igen beslöt jag mig för att inte gå en meter till.

Det knackar på dörren och Nikita drar igång och skäller. Jag släpar mig upp ur sängen och virar in mig i täcket och öppnar. Där står Kim, Pelle, Madde och Jonna. De flyger in och Kim och Pelle är helt hysteriska. "På med larmet! Ta basebollträet!" medan Kim springer och hämtar en kniv och lägger på hyllan ovanför mig. Jag blir helt förvirrad och funderar på om de har ryska maffian efter sig eller något. Tydligen hade de varit i bråk med några nere på stan, var av en eller två av de som knivhögg min bror. Nu fattar jag vinken och gör som de sagt och sätter på larmet och låser ordentligt om mig.  Genom dörren hör jag Kim "Skrik högt om någon kommer!". Men det blev en lugn natt så jag slapp skrika. Det var väl så kvällen såg ut och så den slutade om jag minns rätt.
Nu börjar jag få skrivkramp så jag sätter punkt här. / M

Hej alla bloggare!

Jag har inte kunnat skriva något inlägg här förrän nu, det har varit något krångel med att komma in på blogg.se. Men nu är det löst!
Stämningen är på topp, likaså är värmen. Madde kom precis hit, och snart ska vi ut med Kim, Pelle och Jonna på baksidan och börja kvällens festande. Ikväll blir det Stråket, och blir det några problem för oss att komma in så skulle vi bara ringa Maddes pappa så fixar han det. Toppen!
Nu ska jag vara lite social med Madde och öppna vinet. Ha en trevlig fredag! / M

Godnatt kära läsare

Det börjar bli dags för att krypa ner under täcket nu och invänta skönhetssömnen. Nikita har som vanligt gått och lagt sig före mig. Men så snart jag lagt mig i sängen bredvid henne dröjer det inte många sekunder innan hon kryper upp bredvid mig och lägger huvudet på min mage och suckar djupt. Hon är för söt, min bebis. Godnatt och sov gott! / M

Gott, gotti gott gott!

Brorsan kom hem med lite godsaker inför imorgon :)
Någon som firrar fest i Östersund under helgen?

Jisses, I´m a brownie!

Resultat från 2,5 timmar i solen! :)
Jag vet, grymt fult med bikiniränder men man ser i alla fall resultat!


 

Happy me!

Nu ska jag äntligen få en egen design till min blogg! Tyke, självaste designproffset ska göra en insats. Tack! Jag ser verkligen fram emot det :) Så trött på den här gamla, tråkiga som massa andra också har. Men snart är det ändring på det. Yes!

Värmebölja

Kom precis in från värmen. Varit ute med brorsan, Kim och lite folk med hundarna. Vi gick ner till Österäng och satt där en stund i solen. Det är verkligen varmt ute. Men nu ska det absolut inte klagas, så länge som jag väntat på det här vädret! Hoppas det håller i sig framöver. Ser fram emot imorgon då det ska festas på Stråket. Bäst för vakterna att dom är snälla och släpper in mig, annars förstör dom min kväll! Antar att det bara är att ta till den berömda flirtblicken, lägga huvudet på sne och le lite sött. Brukar funka på de flesta ;D Killar, killar - ibland är ni bra svaga för oss flickor :) Det är så det ska vara!
Nu ska jag ta och njuta av en kopp kaffe. Hur ska du spendera helgen i värmen? / M

Checka brännan!

Äntligen har solen från söder hittat upp till norr! Nu har jag legat ute i solen från tolv till halvtre. Snacka om att jag bättrat på brännan :) Först var det massa moln som kom i vägen men jag envisades med att jag skulle få färg och minsann fick jag det. Hoppas vädret håller i sig så man kan bli ännu brunare.
Fredde gick nyss efter att ha varit här och sagt hejdå. Han tar tåget ner till Stockholm nu. Jag är inte lika avundsjuk idag. Jag menar, kul att sitta på ett tåg i sex timmar när det är så fint väder? Knappast.
Om en stund ska jag och Madde fixa till våra frisyrer (som om de inte vore snygga nog) haha, nej skämt åsido. Mina toppar behövs klippas och jag ska slinga hennes hår. Sen är vi redo för Stråket imorgon! :D Och ikväll kommer Jonna hem från Norge. Kan väl inte bli bättre :) Ut och sola med er nu folket! / M

Operation städning - klar!

För att fördriva tiden började jag städa lite smått. Till slut blev det fram med dammsugaren vilket inte är det lättaste när man har Nikita i närheten. Hon verkligen avskyr den. Verkar tro att det är ett monster av något slag eftersom hon anfaller den hela tiden. Som sagt, det blir lite jobbigt att dammsuga då. Men jag blev klar till slut. Nu är det skinande rent igen! :) Det är skönt att ha en "egen lägenhet" faktiskt. Och vuxna som inte tror att en 17-årig kan ta ansvar nog för att bo i egen lägenhet, ni är bara rädda för att vi tonåringar ska flytta hemifrån för tidigt. Det är inga som helst problem med att bo i egen lägenhet enligt mig. Kan medge att det blir lite ensamt om man bor själv, men det överlever man om man har hund. Tiden har verkligen gått fort. Snart är det torsdag och brorsan kommer hem på söndag. Då har han varit borta åtta dagar för att vara exakt. Så snart har jag ingen egen lägenhet längre :/ Men däremot blir det fest för hela slanten! Yran-veckan drar nämligen igång. Snart kommer Fredde bort för att spendera kvällen med mig. Imorgon åker han till Stockholm och ska vara där några dagar. Jag vill också till Stockholm!  Får väl se om det hinner bli någon tur dit innan skolan drar igång. Usch vad jag inte vill tänka på skolan... Avslutar detta inlägg med en bus-bild på mig och Nikita. Ha en trevlig kväll! / M

Tjabba tjena hallå!

Kom nyss in efter att ha tagit en tur på stan med Madde och Kim. Jovisst, broder Kim har hittat hem från Bulgarien nu där han spenderat halva sommaren. Hungriga som vi alla tre var köpte vi oss varsin sallad, riktigt gott, och snacka om att man blev mätt! Vi tog med oss maten och satte oss vid badhusparken. Självklart fick vi besök av en hungrig mås som Madde var generös och matade. När vi ätit upp tog jag och Madde en runda i affärerna, dock hittade vi ingenting. Dåligt utbud!
På fredag blir det party! Stråket öppnar. Nu börjar snart en helvild vecka. Eftersom varken jag eller Madde är 18 än kan vi trösta oss med att ha varandras sällskap medan de andra ska in på öltält och allt vad det är. Jag kom faktiskt in förra året, får väl se om det blir samma i år igen. Jag kan väl knappast se yngre ut i år :p Ska du på Storsjöyran?

   

Filmtips?

Nu har jag nyss sett klart på "You got served". Bra filmtips från Linda. Älska dansfilmer! :)
Annars har kvällen varit ganska seg. Är inte det minsta trött men vet inte vad jag ska ersätta sömnen med just nu. Kanske en till film? Någon annan som vill tipsa om sevärda filmer? Någon jag verkligen vill se är Sex and the city filmen. Hoppas den är så bra som jag tror. Vill ju inte bli besviken när jag väl får se den. Jag och Amanda skulle se den på bio när jag var hos henne i Göteborg men det var såklart fullbokat. Nu står Nikita bredvid mig och ber om att jag ska vara lite social mot henne istället för den dumma datorn så jag får lämna er läsare här nu. Godnatt, sussa sött ni som ska sova. / M

Fotbollsproffsen

Jag och brorsan åkte upp till fotbollsplanen och lekte med Tyson & Nikita :)
Om ni undrar vad Pelle håller på med på sista bilden så försöker han förhindra översvämningen som han lyckades orsaka när vi skulle ge vatten till hundarna.
    

Bus eller godis?

Idag föredrog Nikita bus :) Vi lekte med Kung-Fu panda :D


  

Stormvarning?

Njae, kanske lite tidigt för det men det blåser riktigt mycket idag. Vinden sprack mina solplaner :( Det är verkligen dags att börja jobba på brännan nu innan det är försent. Det gäller att ta tillfället i akt! Men inte en chans att jag lägger mig ute i bikini på gräsmattan och drar på mig en förkylning bara för lite solsken. Skulle se lite roligt ut dessutom när barnen springer runt där och leker i tjocka tröjor och långbyxor medan jag ligger där halvnäck. Nej, någon måtta får det vara på galenskaperna!
Halva sommarlovet har gått, det känns tragiskt. Lite besviken på mig själv dessutom. Inför varje sommar säger man till sig själv och andra "Detta ska bli den bästa sommaren någonsin" och man ska göra så mycket och planerna tar upp hela sommaren. Men så slutar det såhär istället. Sitter inne och bloggar. Inte för att det är något fel med att blogga men på sommaren ska man knappt befinna sig inomhus. Men vädret har ju verkligen inte varit något att hänga i julgranen hitills. Uselt! tror bara jag badat utmohus två gånger i år. Det är ju katastrof. Normalt sett brukar jag vara som fisken i vattnet. Men inte i år inte.
Snart slutar brorsan jobba så då ska vi i alla fall ut och leka med hundarna.
Hoppas du har en trevlig dag! / M

Nyvaken, javisst!

Har nyss släpat mig ur sängen och lämnat kvar mitt trogna sovsällskap, Nikita. Det finns ingen bättre än henne :)
Idag hade jag planer men förgäves... Jag och Madde skulle sola men vädret sviker än så länge. Sen skulle vi ta en sväng på stan men tyvärr kom något i vägen så det blir inget med det.

Såhär ser min förmiddag ut i alla fall.

♥ Duscha
♥ Äta frukost
♥ Måla naglarna
♥ Göra mig i ordning i övrigt
♥ Gå ut med Nikita
♥ Gå ut med Tyson

Dessvärre lär inte detta ta alltför lång tid så är det någon som har något förslag på vad jag kan hitta på så hojta till :)
 

Kvällsdikt

Det är ensamt. Det är tomt.
Det är mörkt. Vart finns ljuset?
Räck mig din hand. Snälla, gå inte.
Håll om mig. Låt mig omfamnas och känna närhet.
Lyssna på mig. Se mig, jag finns här - bara för dig.
Om du går nu... Då ses vi aldrig mer igen. Aldrig någonsin.

Photoshop

Vilket underbart verktyg det är ändå :) 
Tyke satt och lekte med en bild jag tog på mig och Nikita igår. 
Nedanför ser du resultatet.

Före



Efter

Godkväll kära läsare

Idag har det inte hänt mycket för världen. Inte min värld i alla fall. När jag och Fredde vaknade tog vi en promenad upp till fotbollsplanen med Nikita och Tyson så dom fick springa av sig. Vid fem tiden åkte jag med brorsan till Lillänge där vi träffade Vincent och Nisse. Det blev inhandlat från elgiganten och bolaget. Det gäller att ladda upp i tid ;) Efter det ringde tjejen vars legitimation jag hittade ute så jag mötte upp henne så det hamnade i rätta händer igen. Nu kom jag nyss innanför dörren. Jag och brorsan åkte en tur med hundarna och tog en promenad med dom. På vägen hem blev vi sugna på pizza så nu väntar vi på hemkörning. Känner att den här sommaren är väldigt onyttig. Inte bra! Men men, man ska väl leva livet också. Eller vad säger ni? / M

Lista

♥Nämn någon som gjorde dig glad igår: Nikita
♥Vad gjorde du kl 8 i morse? Sov
♥Vad gjorde du för 15 minuter sedan? Tog kort
♥Det sista du sa högt?  Vet inte?
♥Vad har du druckit idag? Mjölk
♥Vad var det senaste du åt? Godis
♥Vad var det senaste du köpte? Klänning från BikBok
♥Vad är det för färg på din ytterdörr? Röd
♥Vad är det för väder hos dig just nu? Lite sol och moln
♥Godaste glass-smaken? Choklad
♥Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
♥Sover du tungt? Nej
♥Drömmer du mycket? Ja
♥Mardrömmar? Ja..
♥Vilket ämne är roligast i skolan? Drama var det. Nu får jag väl se vad det blir i 2:an
♥Trivs du med ditt jobb? Har inget
♥Favoritklädsel? Leggings med någonting över
♥Favoritlåt just nu? Vet inte
♥Vad ser du om du tittar åt höger? Fönster
♥Vad gör dig glad just nu? Klockan
♥Vad ska du göra härnäst? Se på film
♥Höger- eller vänsterhänt: Höger
♥Humör just nu: Uttråkad
♥Favoritgodis: Choklad
♥klädsel just nu:  T-shirt från Åhlens, grå mini-shorts
♥Musik just nu: Raymond & Maria
♥Sommarplaner 2008:  Yran och förhoppningsvis Sthlm
♥Hur många kuddar sover du med: Två
♥Spelar du nåt instrument: Nej tyvärr
♥Morgon- eller nattmänniska: Natt
♥Vilka är viktigast för dig: Familjen
♥Bio eller promenad: Bio
♥Är du kittlig: Ibland
♥Snarkar du: Nej
♥Stjärntecken: Fiskarna
♥Äckligaste insekten: Spindlar!
♥Vad vill du jobba som? Vet inte..
♥Stökigt eller välstädat? Väldstädat
♥Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nej
♥Anser du att du är stark?  Jajjemän!
♥Vad gör du om du får hicka? Väntar på att den ska försvinna
♥Vad längtar du mest efter just nu? Yran! :D

 

Marre

Söndag

Idag har jag sovit läänge. Vaknade av att Nikita ville gå ut så vi tog en runda vid elva. Efter det somnade jag om igen och var nog inte uppe förrän vid 14-tiden. Madde kom hit förut och var här ett tag. Alltid lika skönt att prata med henne :) Kom precis in efter att ha följt henne till Blå Center där hon skulle möta upp Ida. Nikita är överlycklig över att ha hittat en Kung-Fu panda leksak ute på gatan. Hon var bara tvungen att ha med den hem så nu ligger hon och leker med den. Roligast är nog att den pratar med henne när hon kommer åt knappen.  Nu sitter jag och väntar på att en film på 5an ska börja. Bara en 50 min nu. Bäst av allt - den är verklighetsbaserad. Såna filmer är alltid bra.
Det var väl vad jag hade att komma med just nu. Trevlig kväll! / M

Regn, regn åter regn

När jag vaknat till liv idag och kollade ut fick jag upp hoppet om att det skulle bli bra väder. Som vanligt blir jag lika lurad av ovädret som sakta smög sig på och snart brakade loss, bokstavligt talat. Åskan bröt ut och regnet öste ner. Det är inte roligt att vara ensam när det åskar... Fick trösta mig genom att hålla om Nikita. Brorsan fick sluta jobbet tidigare på grund av ovädret men vi var ändå tvugna att gå ute i det med hundarna. Jag vet i alla fall en hund som avskyr vatten - Nikita. Hon kryper ihop så mycket hon kan och drar in svansen mellan benen och gör allt för att försöka springa hem. Haha, hon är för söt. Vi fick oss i alla fall en dusch nyligen. Det ser ut att bli en väldigt lugn kväll. Kanske blir någon öl med brorsan men inte mer än så. Jag vill festa!! Hemma i Trollywood är det fanimej Fallens Dagar och jag missar det i år igen. Nästa år har jag bestämt mig för att vara hemma under Fallens och ta igen de två åren jag missat. Måste ju styra upp där hemma ;) Nu ska jag slå mig ner framför tvn med Nikita. Ha en trevlig fredagkväll! / M

Närmar sig helg...

Men planerna är oförändrade, det vill säga - ingenting är planerat. Ska bo i brorsans lägenhet nu en vecka framöver och passa Nikita. Känns inte direkt som att det är någon mening med att festa innan Storsjöyran drar igång men "det finns ju ett visst sug" som min broder brukar säga. På tal om fest.. Såg att någon satt ut lappar på träd och runt om i stan förut. Var en bild på en kille som fyllde 18 och stod något som "TILL ALLA - Vill du komma på fest? Ring 07......." Haha, snacka om desperat. Idag har det inte hänt mycket. Kom nyss in efter att ha varit iväg och tvättat bilen med bror. Det får bli dagens goda gärning. Vad har du för planer inför helgen? / M

Dagens goda gärning

När jag och brorsan var ute och promenerade med världens bästa hundar, Nikita och Tyson fann vi någons legitimation på marken. Självklart måste jag vara snäll och kontakta personen som tappat det och lämna tillbaka det. Jag menar, tänk när man själv tappar bort någonting. Man blir hysterisk och undrar vart fan det tagit vägen (åtminstone jag) så nu ville jag vara snäll och låta den personen slippa det där bekymret. Tog kontakt med henne förut och ska lämna det på fredag så nu har jag säkerligen räddat hennes dag. Duktiga jag :)

"I´m from Germany"

Tågresan startade ju bra.. Lyckades gå in i fel vagn och tog alltså fel plats vilken jag trodde var rätt eftersom det stod 81 där också men efter att ha dubbelcheckat biljetten såg jag att jag kommit en vagn för långt. Dessutom kom det en familj på sex pers som skulle vara där och jag tänkte "vad fan?" Men denna gången var det alltså jag som gjorde fel. Hur som helst, fick släpa bort min oerhört tunga packning till nästa vagn istället tills jag kom rätt. Förutom jag och min packning stod det en ryggsäck där och jag räknade ut att den tillhörde en gammal gubbe. Det bara syntes så väl eller så är jag väldigt bra på att läsa ryggsäckar haha! Till slut kom det in en gubbe (som jag räknat ut). Han sa "hej" och jag sa "hej". Tog för givet att han var svensk, men än en gång hade jag fel! Helt plötsligt säger han "I´m from Germany". Tur att jag inte sa något mer på svenska till honom, det hade blivit lite pinsamt. Det var bara att förbereda engelskan och det blev en del snack. Det verkade vara en riktigt äventyrsgubbe. Han älskade tydligen Sverige och brukade resa runt en del. Nu skulle han upp till Strömsund och paddla kajak på någon ström. Dessutom hade han jobbat i millitären, åkt runt i helikopter och massa sånt. Spännande liv :) Han började prata om Tyskland och olika ställen man kunde besöka som turist och när han frågade vad jag hade för intressen var "football" det enda jag kunde kläcka ur mig. Han verkade inte vara så sportintresserad så istället började han snacka om massa olika sorters öl. Haha, det var som att han läst mina tankar.
Nu har jag i alla fall kommit fram efter en lång tågresa. Det första jag gjorde var att ta en morgonlöpning med Nikita. Nu känner jag mig duktig. Nu är det dags för frukost! / M 

Let´s go!

Nu åker jag snart härifrån. Blir borta nästan hela sommaren. Sorgligt va? Trollhättan utan mig... Haha! Nej, men jag vill önska alla en trevlig sommar till er som blir kvar här hemma! Skriver när jag kommer fram till Östersund. Hejdå! / M

Godmorgon (igen)

Nu har jag vaknat. Det var riktigt skönt att få sova några timmar! Och om ca fem timmar ska jag åka. Dags att kolla så att jag inte glömt något snart. Även om jag gjort det är det väldigt tveksamt om det skulle få plats någonstans ändå. Jisses, vad tungt det kommer bli...
Är det inte typiskt att det blir fint väder när jag ska åka? Hoppas solen lyser uppe i Norrland också! Somrarna brukar ju faktiskt vara mycket bättre där :) Måste checka packningen nu! See ya / M

Ny biljett fixad och klar

God morgon! Det blev en väldigt tidig uppstigning idag. Var tvungen att vara på tågstationen när det öppnade för att ändra min biljett. Det var inga problem överhuvudtaget så nu har jag fixat det. Kom hem, åt frukost med pappsen. Nu funderar jag starkt på att sova en stund till för mina ögon orkar knappt hålla sig öppna. Zzzzz  / M

Packning avklarad!

Puh, det verkligen ansträngande att packa. I alla fall när man ska få med sig så mycket som möjligt inklusive det som inte är särskilt nödvändigt men som ändå måste med av någon anledning. Förstår inte ens hur jag ska klara av att bära allt, det väger ton! Okej, där kanske jag tog i, men det är inte långt ifrån ;p Nu ska jag se på skräckis! Besatt på 3an. / M

Söndag

Idag har jag hunnit uträtta mycket, allt på grund av att pappsen väckte mig tidigt. Det första vi gjorde var att gå ut i skogen och springa, duktiga som vi är. Efter att ha tagit en dusch och varvat ner en stund skjutsade pappsen mig och mamma till Överby. Var bara tvungen att åka dit en sista gång för denna sommaren. Anledning: Affärerna i Östersund suger! Det dem har vill säga. Fick tag på ett svart linne och ett par nya skor. Gött!

Imorgon gäller det
. Ska jag lyckas fixa ny biljett eller inte? Jag vill verkligen åka imorgon. Nu när jag väl planerat det ett bra tag skulle det väl vara typiskt om det blev ändrat. Jag avskyr när det inte blir som man tänkt sig! Nog om det.

Något festande blev det inte i helgen (nu är du väl glad Tyke :p) på grund av både tjafs och dåligt planerande. Nej du Hanna, vi får ta det när jag kommer hem igen! Om jag kommer ha något festsug över efter veckorna i Östersund vill säga..  Nu ska jag checka packningen så jag inte glömt något. Inte för att det finns någon möjlighet att jag kan gjort det med tanke på att jag nästan tryckt ner hela garderoben plus lite till.
Känns som att jag ska flytta haha!  / M

Gookaaart!

Åkte till Uddevalla och åkte gokart med Daniel, Lina, Thony, Markus, Malin, Viggo, Olle och Nishan idag. Det var första gången för mig och det var riktigt roligt! Definitivt något alla måste prova på innan dödsbädden. Det var lite nervöst i början med alla snäva kurvor men efter ett tag när man väl kommit in i det gick det bra. Haha något pinsamt i början när jag åkte för långt ut i en kurva och fastnade på gräset, och där satt jag helt fast medan alla åkte förbi mig. Till slut lyckades jag ta mig loss. Pinsamma ögonblick finns det gott om. Vi körde två gånger tio minuter och första gången åkte nog alla förbi mig, medan andra gången vi körde lyckades bara Nishan ta sig förbi mig. Snacka om att förbättra sig på kort tid :)  

Gårdagens inköp


Gamle Dahl

Dagen har bestått av solning med folk vid Gamle Dahl. Hade faktiskt tänkt bada också men det var väldigt kallt och blåste som bara den så jag fick nöja mig med att sola. Skulle vara duktig och springa i morse men istället sov jag till halvtolv och en stund efter det drog jag iväg med Annie. Men imorgon ska jag vara duktig och springa med pappsen. Det är ju något roligare med sällskap. På eftermiddagen/kvällen ska jag iväg och åka Gokart i Uddevalla för första gången. Får väl se hur det går, haha! Trafikfara... Nu måste jag se till att städa mitt rum, det ser ut som om någon släppt en bomb fylld med kläder över det.
See ya / M

Tillbaka i Trollhättan

Godkväll folket! Det var en trevlig vistelse i Göteborg, kommer nog alltid trivas i den staden :) Men det är klart, sällskapet gör väl det mesta också. Först blev det shopping. Fick tag på en tjocktröja, en vit klänning och ett linne. Bilder kommer kanske imorgon. Efter det tog jag bussen till Amanda, vad jag saknat henne! Hon klippte mig, färgade utväxten och avslutade med att locka det. Jag är jättenöjd! :D Två filmer hann vi med att se, en rysare (Happening) och någon typ av drama, minns dock inte vad den heter. På kvällen när det klarnade upp åkte vi och träffade Markus sen var det dags för mig att bege mig hemåt. Dagen gick väldigt fort. Slutet gott, allting gott. Godnatt! <3

Hej Sverige

Idag har det inte blivit många rader skrivna. Dagen har väl inte varit särskilt händelserik heller förutom att jag träffade min söta lilla Hanna. Hon hämtade mig med sin moppe så åkte vi till stan. Det är sjukt vilken uppmärksamhet två blondiner på en moped kan få. Patetiskt? Hur som helst. Vi gick väl mest runt, båda var lika trötta och sega men jag var ändå tvungen att prova kläder. Just for fun. Inhandlade endast ett par trosor, underkläder kan man aldrig få nog av. Hitills är jag grym på att hålla i mina pengar. Efter varje provrum jag var i påminde jag mig själv om att jag kommer ha roligare om jag inte köper något vilket resulterade i att jag hängde tillbaka kläderna. Desto mer pengar till party ;) Haha, vilken inställning va? Det är ju sommar! :) Inte för att det märks på vädret men ändå... Imorgon kommer Amanda hit från storstaden Göteborg :D Hon ska klippa och färga mitt hår, ska bli skönt att fräscha till det lite. Dessutom ska jag få se hennes grymt fina nygjorda tatuering. Jag är också sugen på att tatuera mig.... Nu ska jag se på film! Trevlig kväll / M

Bad news

Det känns orättvist. Riktigt jävla orättvist. Folk som begår betydligt värre brott får minimal strafflängd jämfört med din. Två och ett halvt år, det är lång tid. Väldigt lång tid... Under den tiden kommer varken jag eller många andra inte få se dig mer. Och redan nu har du varit borta i fyra månader. Du har lämnat ett tomrum efter dig, det märks på långa vägar. Det är inte alls samma stämning som det varit. Även om du inte läser detta så ska du veta att du är väldigt saknad. Hoppas du tar hand om dig nu gubben. / M 

  

Måndag igen

Sommarlovet bara rinner iväg. Samtidigt springer sommarvärmen iväg. Men däremot är det perfekt väder för att ta sig en springtur i skogen, vilket jag snart ska göra. Och denna gången tillsammans med pappsen! Ja, det må ni tro. Jag har fått igång farsgubben också, inte illa :) Men först och främst ska vi åka till stationen och beställa biljett till Östersund. Dessvärre är dom svindyra, men vad gör man inte? Nu måste jag kila.
Ha en bra måndag! / M

Kul på Liseberg!

Det blev en riktigt trevlig och rolig dag/kväll på Liseberg igår! Det var lagom mycket folk, solsken och värme. Som bäddat för att vara på Liseberg. Det hände oss en rad olika saker igår som jag inte kommer kunna sluta skratta åt på länge. Låt mig ta några exempel:

*
När Thony fastnade med huvudet i en karusell när bygeln skulle fällas ner. Han satt där helt handikappad och sa något som "Nej, vänta!". Haha, det var bara så klockrent. Jag, Daniel och Lina kunde inte sluta skratta medans han satt fast och till slut kom loss.

*
När vi åkte Flumrider och Lina satt längst fram i båten och det kom en flodvåg över henne och hon bara försvann under vattnet. Sedan såg man nästan bara ett stort fluffigt hår som låg över hela ansiktet. Hon såg så liten och olycklig ut. Haha! Det var en syn vill jag lova :)

*
När vi åkte virvelvinden och vi stod och diskuterade om vi fyra skulle få plats i en karusell. Vi bestämde oss för att försöka och tryckte ihop oss så mycket det bara gick. Kändes som att vi satt fastklistrade i varandra. När vi sedan skulle gå ur den satt vi fast och alla kollade på oss. Till slut fick en som jobbade där gå fram och dra upp saken som vi satt fast under.

* När vi åkte Balder och Linas hår satt fast i bygeln under hela åkturen. Man hörde bara "aaaj!" när vi till slut stannade. Och inte ens då kunde hon komma loss. Ännu en gång då vi inte kunde sluta skratta åt den skadedrabbade. Stackars Lina.

Liseberg!

Godmorgon folket! Ville bara upplysa er om att jag drar iväg till Liseberg nu så det blir itne mycket skrivet idag. Men ha en trevlig lördag! Vi kanske ses på Liseberg ;)

På benen igen

Annie kom förbi och piggade upp mig en stund så nu är jag på benen igen. Har provat massa kläder som jag köpt så nu är jag lika utmattad igen, haha. Frågan är vad man ska ha på sig imorgon på Liseberg. Allt beror väl på väder och vind. Jag längtar. Har inte varit där på ett år, vilket känns länge. Men tycker synd om er som aldrig någonsin varit där. Absolut något jag rekommenderar er att besöka! :) Nu ska jag lägga mig och se på film. Ha en trevlig fredagkväll! / M



.

Usch, vilken jobbig dag. Gick upp tidigt för att följa med mamma och handla. Jag köpte visserligen en tröja, ett nagellack och en ny bikini så det var väl en bra start på dagen men följande timmar var väldigt jobbiga. Har mått illa hela dagen, förmodligen vätskebrist eller något liknande. Har legat och sovit hela eftermiddagen, känner mig helt slut. Kunde väl haft en roligare fredag om man säger så, men men. Nu ska jag ta och se på en film. Blir nog en väldigt lugn kväll.
Imorgon blir det Liseberg så då måste jag ligga på topp :)

Home sweet home

Ja, som ni alla säkert märkt har jag inte haft tillgång till dator så jag har inte kunnat blogga något. Men nu är jag tillbaks! :) Åkte raka vägen från Östersund till Hagfors (som ligger i Värmland för er som inte vet) i söndags. Har spenderat några dagar hos mormor, man behöver ju faktiskt komma bort och bli bortskämd ett tag. Kom hem igår efter att ha varit i Karlstad ett tag och shoppat i väntan på mitt tåg. Så fort jag kom innanför dörren ringde Hanna och frågade om jag ville följa med och bada. Självklart tackar jag inte nej till det i den här värmen. Så det blev sol och bad i Sjölanda :)

RSS 2.0