Viljan kan avgöra din livstid

Ibland kan det kännas som att det alltid är något som stoppar en från det man verkligen vill göra. Frågan är bara varför många låter sig bli stoppade istället för att stå emot och göra det man vill?

Livet är fullt av motgångar men det är just vid dessa tillfällen man måste ta tjuren vid hornen och fortsätta mot sitt mål. Man har alltid ett mål med någonting, åtminstone underlättar det otroligt mycket istället för att göra saker utan att ens veta om meningen.
Det är ditt mål du måste sikta mot och dessutom . Allt handlar om vilja och styrkan i viljan. Hur mycket vill du egentligen nå ditt mål? Spelar det inte så stor roll eller brinner du verkligen för att hamna där en dag? För det första, sätt aldrig upp ett mål som du inte brinner för att nå.
Det är bara meningslöst.
Hade vi fått välja hade vi självklart valt att åka på en räkmacka och på en sekund var man precis där man alltid velat vara. Nu fungerar inte livet så, inte ens i närheten.

Man måste vilja för utan viljan kommer man ingenstans. Det är oerhört många som inte har en aning om vad de vill göra överhuvudtaget men vad ni än gör, stressa inte. Tro inte att ni måste veta vad ni vill göra bara sådär, det är någonting som kommer till en. En dag bara vet man vad man vill göra och det är då det gäller att visa viljan. Tänk aldrig tankar så som "jag kommer aldrig hamna där ändå" för allt blir vad man gör det till. Jag lovar, vill du tillräckligt så går allting.

Våga visa viljan!



Kommentarer
Angelica L

Bra skrivet,håller med dig i allt :D

Allt bra med dig ??

Kram

2008-10-29 @ 15:37:13
URL: http://angelicalarss0n.blogg.se/
Frida

Har du några bra filmtips?

2008-10-29 @ 15:37:51
URL: http://carlalfredsplace.blogg.se/
Matilda

"Ser man bara hinder finns det bara hinder, ser man istället lösningar finns det bara lösningar. Första kanske inte funkar, och inte andra heller, inte tredje, men jag att nån funkar"



- Du skriver grymt bra!

2008-10-29 @ 17:49:30
URL: http://elitcyklist.blogg.se/
bella

du har alltid så rätt i det du skriver :D

2008-10-29 @ 20:12:31
URL: http://misstricky.blogg.se/
Matilda

sv: msn adressen du lämnade, är det din riktiga? tänkte om vi kan snacka mer där? :)

2008-10-29 @ 20:26:50
URL: http://elitcyklist.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0