Våga vara lycklig

Har ni tänkt på en sak? Har ni tänkt på hur mycket onödig tid vi lägger på att fokusera endast på problem? Tänker man efter så är det både sorgligt och patetiskt.

Vi är inte mer än människor så självklart finns de stunder då vi fördjupar oss i vårt inre och tänker på alla dåliga upplevelser man tagit del av och dessutom har svårt att släppa.
Men vi måste lära oss att uppskatta de där små sakerna också.
Livet är för kort för att ödsla bort värdefull tid på att tänka på alla våra problem.

Vore det inte bäst om man försökte se det positiva i varje negativ sak istället? Många gånger måste vi däremot ta oss igenom ett problem för att överhuvudtaget ha en chans att nå lyckan igen. Men vad jag menar är att det finns så många olika sätt man kan göra det på, ändå gör så många samma misstag - ger upp. Är det vad livet går ut på? De svaga ger upp, de starka kämpar vidare. Till viss del stämmer det eftersom vi själva valt att det ska se ut så.
Det är vi som skapat den bilden och det är ingen annans fel förutom vårt egna!

Förr eller senare kommer vi alla finna lyckan och inse att den faktiskt funnits där hela tiden, du valde bara att skymma den genom att fokusera på fel saker, dina problem. Är det verkligen värt att sopa bort lyckan på grund av det? Felet sitter hos dig, inuti dig, och du är den enda som kan rätta till det.

Det handlar om att våga vara lycklig och inse att man förtjänar det. 



Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0