Tillit

Att lita på någon kan lika gärna vara det största misstaget man någonsin begått eller också det bästa valet man någonsin gjort. Det kommer visa sig i slutändan.

Man kan aldrig veta till 100 % om det går att lita på en människa eller inte. Det handlar inte heller alltid om personen man anförtror sig åt utan också om själva situationen. Vad som helst kan hända. Vi handlar olika, vi tänker olika. Avgör du att personen i fråga svikit dig är det utifrån din synvinkel, kanske många andras också, men inte alltid enligt den personen som gjort det. Hon/han kanske varit helt säker på att det var rätt val att handla så som denna gjort utifrån sitt eget perspektiv.

Vi kan inte ta för givet att det går att lita på en del personer, det är lika befängt som att kasta sig ut från ett flygplan utan fallskärm. Lika fort som vi valt att anförtro oss åt någon, lika fort kan vi få ett hugg i hjärtat. Det är helt enkelt en självklarhet som många väljer att koppla bort. Detta misstag kanske kommer kännas en lång tid efteråt. Det är helt upp till var och en hur godtrogen man är. Jag säger inte att det är fel att lita på någon, tvärtom. Men det gäller att hitta någon man verkligen kan lita på. Det är där det kan brista.

Var försiktiga, ni vill inte begå ert livs misstag.




Kommentarer
Shanelle

Sv; tack själv! :D

2008-10-03 @ 18:58:59
URL: http://shanellep.blogg.se/
B R O W N S U G A R

Sv: hahah klockrent ju! :D hon ser faktiskt ut som en sån där "Swetlana" haha.

2008-10-03 @ 19:48:34
URL: http://brownsugar.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0