Tagen för givet

Är jag tagen för givet? Är du tagen för givet? Är vi medvetna om vad det innebär?

Att bli tagen för givet är något bland det mest smärtsamma som finns, men att ta någon för givet är det lättaste misstaget man kan begå. Vet man om att man har sin familj eller bästa vän som man alltid haft vid sin sida blir det för många en självklarhet att dessa alltid finns där.
Vi får inte ta dem för givet, det är fel. Men å andra sidan, att leva med den ständiga rädslan att förlora någon man står nära går heller inte. Därför måste man finna en balans mellan dessa alternativen.

Allting kan hända av en slump, livet står inte skrivet i stjärnorna som en del av oss kanske kan hoppas på. Ibland är man bara blind för saker och ting och det är något man inte kan styra över.
Meningen med att ha någon man verkligen älskar och bryr sig om är att visa det i handling, inte bara genom ord. Kärleken är ofta inte något man kan beskriva genom varken ord eller handlingar men vi måste försöka.

Det sista vi får göra är att ta någon för givet för rätt som det är finns inte den personen med oss längre. Vill vi riskera att leva med den ångesten resten av livet? Att vi aldrig visade vad den betydde innan det var försent. Tro mina ord, det är inte värt det.   
Den dagen man själv får reda på att man blivit tagen för givet är det något inuti som krossas. Alltså måste vi själva tänka oss in i andras situationer för att förstå, detta gäller alltid.

Ge varandra kärleken så som ni vill ha den.




Kommentarer
Towa

Andra gången jag bara råkar ramla in på din blogg, tufft.. mysigt du skriver

2008-10-05 @ 22:06:12
URL: http://www.towalindberg.se
johanna

Bra skrivet:)

2008-10-05 @ 22:48:47
URL: http://johannajosefinee.blogg.se/
Söderlund

Bra! :)

Men berätta gärna varför! :)

2008-10-06 @ 10:44:00
URL: http://ventux.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0