Dags att tjäna cash!

God eftermiddag kära läsare!

Det börjar dra ihop sig för att åka till jobbet om en stund. Och sjävklart ska jag slita som ett djur för att ni ska få hem era brev i tid ;) Trogen postsorterare, det är jag det.

Imorgon är det äntligen fredag! Jag har inte riktigt fått klarhet i vad jag ska hitta på än men det lär visa sig. Ska förhoppningsvis hinna träffa Hanna en stund på kvällen, det känns som evigheter sedan jag såg min lilla minimum! Som tur är har jag lägenheten för mig själv för en gångs skull eftersom mamma och pappsen ska iväg och se på någon komiker ute i bushen.

Visst är det härligt när man vet att ens föräldrar ska iväg och roa sig? Det är ju inte alltför ofta. Tänk när jag får egen lägenhet, ska bli riktigt skönt. Har däremot ingenting emot att bo med mamma och pappa, men den där känslan om att kunna gå och komma när man vill saknas.
Men ja, den tiden kommer! Nu ska jag göra mig i ordning inför jobbet.

Hoppas ni får en trevlig kväll!




Kommentarer
Nikolina

precis

2008-10-16 @ 17:26:01
URL: http://mjaubaby.blogg.se/
Jonna

Ja av glädje :)

2008-10-16 @ 18:09:13
URL: http://jth.blogg.se/
Emelie

Haha jo de flesta grejer är helt uppenbara, men just det där med en country gillande hockeyspelare;) Den kombinationen är inte lätt att hitta:) Och kul att du trivs på jobbet, det är det viktigaste:) kram

2008-10-16 @ 18:38:13
URL: http://grandtheft.webblogg.se/
L o t t i i i z z

Ja, jag blev såå glad när jag såg att den kommit in i lager igen :D Så va bara tvungen att klicka hem den! Hoppas allt e bra med dig snäckan? vad ska du hitta på med denna fredag? :) Kram

2008-10-17 @ 09:52:07
URL: http://lottiiizz.webblogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0