Våga vara unik

Vi andas in samma luft, vi står på samma jord och vi lever på våra hopp.
Detta betyder inte att vi på något sätt är lika för var invidivid är en pusselbit och ibland kan man få för sig att man inte passar in med de andra bitarna. Vem är det då som avgör vem som passar in och vem som inte gör det? Det är vi själva. Det är bara vi som intalar oss själva vart vi hör hemma och med vem. Vi måste lära oss att fokusera på oss själva istället för att hela tiden lyssna på andra och försöka följa samma spår. Jag vet inte hur många gånger jag ska behöva skriva detta men vi är trots allt starka individer och då ska vi också bete oss som detta.

Självförtroende är inte något som vi alla föds med utan det är något vi måste jobba upp och det kan ta tid men det är värdefull tid som vi måste ta oss. Med hjälp av självförtroendet klarar vi av att hålla våra huvuden höga även under de mest jobbiga omständigheter.
I dagens samhälle har många svårt att acceptera sig själva vilket resulterar i att vi får svårigheter att acceptera andra. Sluta lev efter den mall som blivit uppbyggd med tidens allra mest korkade påhitt. Låt mallen suddas ut och var bara dig själv.

Vi är alla unika på vårt sätt och ingen kan ersätta det!




Kommentarer
Mimmi

svar: Vad mysigt :) Jotack, den var bra. Själv då?

2008-11-24 @ 21:52:50
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Sanna E - Tävla om högtalare till datorn!

jättebra skrivet!

2008-11-25 @ 12:08:26
URL: http://sannae.blogg.se/
Sara

Jättebra skrivet!

2008-11-25 @ 23:11:17
URL: http://saralinneasikstrom.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0