Söndag

Det var den helgen!

Den hann knappt börja innan den var slut men det är som vanligt med andra ord.
Det har varit en riktigt mixad helg. Började med lugn filmkväll i fredags, festande igår, och shopping idag. Underbar mix enligt mig!

Som vanligt går något fel när jag ska ta mig hem efter jag varit på fest.
Inatt när jag och Susanna skulle åka med nattbussen hem gick vi ut i god tid för att vara säkra på att inte missa den. Vi står där och fryser och blåser näst intill bort i stormen men till slut får vi upp ett ljus! Bussen är på väg mot oss och vi börjar ta fram våra busskort. 
Då svänger den självklart vänster precis innan vår busshållplats. Vi står säkert bara 10 meter ifrån med häpna miner och funderar på om den verkligen svänger eller om vi båda ser i syner. Det gjorde vi alltså inte så det var bara att ta fram reservplanen. Pappa :)
Efter att ha väntat en liten stund kommer han och hämtar upp oss och vi kom hem till slut. Det verkar inte vara meningen att jag ska komma hem efter jag varit på fest eftersom liknande saker hänt ett flertal gånger. Tack och lov att man har en trogen chaufför och underbar pappa :) Hur som helst blev det en trevlig kväll, tack för att du tog med mig, Susanna!

Idag kom jag upp efter många om och men, hade ju lovat att jag skulle övningsköra och jag håller mina löften! Först körde jag till M15 för att hämta ut biljett till Novemberfestivalen som är nästa helg, för er som inte vet så är det en filmfestival här i Trollhättan och eftersom jag går Mediaprogrammet får jag gratis biljett :)
Efter jag fixat det körde jag vidare mot Överby där det blev lite shopping med mamma.
Fick äntligen tag på en vinterjacka! Var lite oroväckande ett tag nu när det börjar bli riktigt kallt men jag överlever alltså ännu en vinter.
Oj, vilket långt inlägg det blev till slut. Nu ska jag lägga mig och se på "Never back down", uppdaterar senare och meddelar om den var sevärd eller inte.

Ha en trevlig söndag!



Kommentarer
Sanna E - Tävla om högtalara till datorn!

vi vill se jackan!! :D

2008-11-16 @ 17:09:07
URL: http://sannae.blogg.se/
Mindy

Absolut vet jag vad en stämpel maskin är,....vet inte alla postare det..hihih---Kör inte gms eller fsm eller de nya maskinerna bfm...

2008-11-16 @ 17:33:52
URL: http://blondis81.blogg.se/
Mindy

Ahhahaha...det är små brevs maskinerna som finns på terminalen..men har du inte varit där så länge så är det inte så konstigt :)

2008-11-16 @ 17:41:03
URL: http://blondis81.blogg.se/
Linn

Sv: aaw, hihi :D

2008-11-16 @ 17:54:51
URL: http://ffamousunknown.blogg.se/
Anonym

Tack sötnos! Thailand vart helt galet underbart:)

2008-11-16 @ 18:01:11
URL: http://johannajosefinee.blogg.se/
JONNA - top notch

sv; åh vad härligt med shopping! :D

hitta du nått?

2008-11-16 @ 18:14:27
URL: http://joonnaak.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0