Domedagen

Domedagen innebär Matte B prov. Ja, det är precis så det känns. Jag är så körd! Har verkligen suttit och försökt få in allt i huvudet men det är omöjligt. Ni som läser matte C, D, E och allt vad det finns är värda en eloge! Men så är det väl helt enkelt också att en del är bättre på andra ämnen än andra. Kan försäkra er om att matte är mitt absolut sämsta.
För tillfället har resten av klassen idrott vilket jag inte får ha eftersom jag måste ta det lugnt ett antal veckor. Tråkigt! Nej, det här är helt enkelt inte min dag.

Men för att tränga undan det negativa ett tag var faktiskt dagens studiebesök på Film i Väst ganska roligt, åtminstone när vi fick träffa Lukas som är ljudtekniker och faktiskt gör ljuden till filmerna helt själv genom att trampa i olika sorters lådor som han lagt sten, grus m.m i.
Visste ni förresten att man kan göra hästhovsljud genom att slå två kokosnötter mot stengolv? Och ljudet av hundars tassar går att få fram genom att slå skosnören mot stengolv.
Låter konstigt men ni skulle varit med! Speciellt när han visade oss hur han kunde flämta som en hund så att det verkligen lät äkta. Haha, intressant jobb det där.

Nu ska jag återgå till matteboken och än en gång inse hur hopplöst det är.
Men skam den som ger sig!

Ha en bra dag så hörs vi senare!




Kommentarer
Julia

jag läste matte B förra året, hemskt



Just nu har man chans att nominera sin favorit blogg, i min blogg. Har du sett en under ett tag som du bara älskar? Eller tycker du att din blogg ska vinna?

2008-11-04 @ 14:41:09
URL: http://jsomijulia.se
Liene

matte är inte kul det.

Så fina bilder på dig!:D

2008-11-04 @ 16:53:52
URL: http://lienes.blogg.se/
Towa

Jag jobbar ju som personlig assistent :)

2008-11-04 @ 17:06:56
URL: http://www.towalindberg.se
Sanna E

hur gick provet idag smulan?

2008-11-04 @ 18:53:16
URL: http://sannae.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0