Derby

Matchen slutade 2-0 till mitt gamla lag Skoftebyn. 1-1 hade varit det rättvisa resultatet men men, det gälller att sätta de chanser man får annars är det kört. För min egen del tappade jag suget i första halvlek då det kändes som att vi var helt utspelade, vi hann inte komma in i matchen och Skoftebyn satte tempot direkt. Dock i slutet på första halvlek jobbade vi oss in bättre och bättre och i andra halvlek var vi med och kämpade om vinsten. 1-0 kom ganska snart vilket de höll hela matchen fram till de sista minuterna då 2-0 kom. Jag är nöjd med min egna insats i andra halvlek då jag kämpade för kung och fosterland för att inte låta någon av mina gamla lagkamrater komma förbi. Jag lyckades mestadels av de 45 minuterna och det känns bra. Däremot känns den här förlusten väldigt tung men det är bara att bita ihop och komma igen. / M