Underbar morgon!

Sovmorgon, solen skiner och det är Valborg! :)
Blev väckt av Johanna förut så nu börjar man bli ganska pigg. Har precis ägnat min tid åt att göra Lämplighetsundersökningen för att gå lumpen. Lugn, jag hade inte tänkt göra lumpen. Men det skulle ändå vara kul att se om man har förutsättningarna som krävs, så nu är det gjort!
Överväger starkt att hoppa in i duschen nu, frågan är bara om jag orkar? Haha, nej nu börjar jag känna mig lat. Det får bli ändring på detta! Men jag måste ju faktiskt ladda upp inför ikväll, ska nämligen slå på stort! ;D

Vad ska Du hitta på ikväll? :)

Äntligen ledig!

Trodde aldrig att skoldagen skulle nå sitt slut. Startade upp med två Nationella prov i engelska, det gick åt det hållet som det inte skulle! Fan vad komplicerat dom ska göra allt, tror dom att man är född i England eller? Resten av dagen var man bara trött i huvudet, irriterad och alla ville bara hem. Men duktig som man är sitter man lydigt kvar och klarar av de sista timmarna eftersom det inte blir mer denna veckan.
Så otroligt skönt med ledighet.

På vägen hem träffade jag på favoritpojkarna Kim och Alex :) Självklart står dom utanför Pizzerian, försöker få sig lite ragg och väntar på en fet pizza att vräka i sig.
Haha ni är bara för goa!

Ikväll vankas träning och kanske något bus på kvällen. Man vet aldrig med Marre ;)
Men däremot är det ju Valborg imorgon så man kanske ska ligga lågt ett tag till?
Tiden får avgöra. / M

Återigen måndag

Skoldagen var helt okej, Svante var så snäll och lät oss gå tidigare :)
Efter skolan kom Annie hem till mig och klippte mitt hår, det blev jättebra. Tack! <3
Imorgon väntar Nationella prov på morgonen, ärligt talat är jag nervös.. Hoppas på det bästa! Det mest typiska skulle väl vara om klockan inte ringer på morgonen eller bussen är försenad. Då blir inte Marre glad!

Ikväll var det träning, första träningen på äkta gräs! Kändes ganska skönt, förutom att bollen studsar lite konstigt här och var men man vänjer sig väl. Blir bara några extra meter springande. Fick mycket beröm efter vår insats på matchen igår, kändes skitbra! På lördag väntar nästa match, mot Lidköping.

Nu ska jag se på Andra Avenyn.
See you later aligator! / M

Tröttare än tröttast

Är ganska nära på att somna känner jag. Mediakommunikation kan verkligen dra ner humöret. Tack, P-A! Hur ska jag klara att hålla mig vaken under Svantes lektion? Känns omöjligt för tillfället. Det blev inte gjort särskilt mycket under Drama lektionen heller, men vi bestämde på ett ungefär vilka teaterkläder vi ska ha, sexigt värre säger jag bara! Haha och vilket jävla tjat det är om att jag ska spela in en sexscen i början som en bra inledning. Men hur lågt ska man behöva sjunka för att få en bra teater? Okej, jag ställer väl upp då!
Det är ändå bara vår lärare som ska se det, så det kommer säkert bli prima haha!
Ett gott skratt lär man väl få sig i alla fall.

Nu ska jag försöka trycka in lite mer Mediakommunikation i huvudet.
Jag vill inte veta hur det provet kommer gå...

/ M

Skön vecka

Det är precis vad den kommer bli! Idag ser det ut som att solen är på väg tillbaka och det är en ganska soft skoldag om man bortser från sista lektionen. Men vad spelar det för roll när jag har Drama idag som alltid förgyller dessa måndagar? :) Kommer bli så oerhört tråkigt när vi ska sluta ha det. Agneta, vi kommer sakna dig och våra galna upptåg!
Imorgon är det Nationella prov i engelska, läs/hörförståelse. Jag kommer säkert bli jättenervös, har en förmåga att bli det när det gäller hörförståelse. Man vet aldrig hur kasst ljudet kan vara, eller vilken cp dialekt dom använder. Vet inte ens hur man kommer till den salen vi ska vara i, måste kolla upp det idag! Lyckat att komma försent till nationella prov? Nej, knappast. Hur som helst!
Ikväll blir det träning, på STIP! :D Äntligen äkta gräs, härligt.

Nu måste jag göra mig i ordning.
Ha en trevlig måndag kära läsare!

Seriepremiär!

Vi kunde inte inleda den bättre brudar! 5-0 blev resultatet, så klockrent! Kändes riktigt bra, allting gick som på räls!
Nu fick dom där jävla bonnarna (Åsaka/Upphärad) så dom teg! Och mina nya älskade skor svek mig inte en sekund, härligt! Nu fortsätter vi så som vi spelade idag så krossar vi alla! :)

Den här veckan kommer bli så grymt skön. Måndag och tisdag består av skola och träning, sedan är resten ledighet! 

Hoppas alla haft en lika trevlig helg som mig :)





 

Planerna sprack - igen

Japp, det gjorde dom minsann - jag var inte nykter igår som det var sagt.
Men är man bjuden på fest tackar man väl inte nej? Eller? Nej, det var väl det jag tänkte :)
Började hemma hos Micke, trevligt folk, trevliga grannar, trevligt spel, trevliga drinkar! ;D
Efter ett tag bar det av till Ove (Nishan var snäll och körde oss) som bodde i en egen villa. Trots detta revs den inte under kvällen. Jag måste nog lära folket hur man festar! Först var jag bergsäker på att vi kommit fel, det var nästan helt öde, bara ett par bilar utanför, och vart fan var musiken? Hallå, fest!? Hur som helst, party blev det väl till slut. Tackar Micke för kvällen som stod för den roligaste delen då vi var hemma hos honom. :)

Blir tyvärr inget övningskörande för min del idag då pappa sa att han inte riskerar att åka in i en blåskontroll. Tänk er själva den pinsamma situationen. Vi blir stoppade, pappas 17-åriga dotter blåser i kontrollen och den visar att hon i själva verket inte är nykter - vilket skulle skapa tråkiga konsekvenser. Nej, det skulle vara en syn det.
Så vi skippar det idag! 

Om några timmar är det dags för match, jag sitter och försöker ladda till tusen här! 
För idag gäller det :)

/ M


 

Fredagen är här

Fotograferingen gick väl inte som planerat om man säger så. Jag och Maliyneh har nog en förbannelse över oss när det gäller att fotografera. Även den här gången missade vi nog några kort på grund av den jävla kameran vi fick. Helt plötsligt började den låta konstigt, det gick inte att trycka ner knappen, eller fota trots att vi provade på alla inställningar. Då blev vi riktigt frustrerade! Vad skulle vi göra? Vi gjorde slut på filmen som det var sagt, men säkerligen med kasst resultat. Förhoppningsvis fick jag till två kort, de första. Innan kameran strejkade.

Hur som helst! Ikväll var det soft träning, lite skott, nickar, kickar you name it.
På söndag är det match, då jävlar! :)

Kvällen ser ut att bli lugn, och pluggandet väntar..
Ha en riktigt trevlig fredagkväll och festa gärnet för mig med! ;)


M
- Jag finns här för dig, och det vet du. Allting kommer ordna sig.

Ordning och reda, löning på fredag

Någon löning blir det väl inte tal om denna fredagen, men nästa så! Då blir det "födelsedagskalas" :)
Ordning och reda ska det ändå vara, och jag har precis städat klart mitt rum. Ärligt talat såg det knappt ut som ett rum längre, mest som en garderob. Kläder låg här och var, men nu är det snyggt och prydligt igen!
Efter allt mitt slitande lär jag väl inte orka plugga nu som det var tänkt (jag klagar inte).
Jag har äntligen kommit på vad jag ska fotografera imorgon, det kommer nog bli super! :)

Mamma var så duktig och fann min installations-skiva för min webcamera så nu är den återupplivad igen. Tänk vad längesen jag använde den, hade nästan gett upp hoppet om att den skulle fungera igen. Men man ska aldrig ge upp hoppet!
Godnatt, sussa sött!

Torsdag fylld av solsken

En bra torsdag är vad det har varit. Hyfsat kort skoldag, och en trevlig eftermiddag i solen med trevligt sällskap!
Imorgon ska vi fotografera och jag har ännu inte kommit på vad jag ska ta för tre kort, illa.. Måste försöka låta fantasin flöda men det är svårt när man har fullt upp med att bearbeta andra tankar.

Helgen närmar sig, men vad ska jag hitta på? Fredagen består av träning som vanligt, lördag är inget planerat än, ska förhoppningsvis träffa Hanna om hon inte kommer hem för sent (dock ingen alkohol), för på söndag väntar match. Och nej, det är ingen träningsmatch så jag måste dock avstå från det goda.
Nu är det nog hög tid att plugga lite, har absolut ingen ork att ligga efter senare. Inte långt kvar tills betygen sätts. Sommar, du är efterlängtad!!

Makes me smile

"Fan va jag gillar din blogg.

Du skriver på ett sätt så man måste bara läsa."

Citerar Michael. Tack!

Det är sådana kommentarer som får en att le, ge mig mer!
Man kan aldrig få för många.

Härlig kväll

Kom precis in från en härlig kvällspromenad. Vädret kan verkligen förändra ens humör. Men det är väl bara en tidsfråga innan regnet kommer. Det blev ingen träning idag på grund av min dumma fot som strejkar. Inte ens mina nya fotbollsskor kan jag gå in. Dom som ska invigas på söndag. Illa.

Nästa vecka kommer bli oerhört skön, vi går bara måndag och tisdag sedan har vi ett litet lov. Festa ska det fanimej göras! Samt träna måste jag ju tillägga. Något hälsosam måste jag ju vara, ska ju faktiskt representeras som fotbollsspelare.

Avslutar med att gratta min älskade Amanda här i bloggen eftersom hon fyller 17 idag, stor flicka! :)



                        
Jag och Amanda för 1 år sen                   Jag idag


Hej alla vårglada!

Mindre glad blir man av att behöva sitta inne och ha lektion när solen bara väntar på att få göra min kropp brun. Äntligen är Samhällsprovet över, helt körd är jag kanske inte ändå så det var nog värt med allt pluggande. Just nu har vi graflektion, det jag lyckats åstadkomma idag är några färglagda gubbar i Photoshop, duktiga jag!
Nu slutar vi! Ha en riktigt bra dag! / M

Here I am!

Ledsen, inte hunnit skriva något idag! Men lugn, jag tänker inte svika mina trogna läsare så det får bli några rader nu.
Idag har det varit otroligt skönt väder, vilket gjorde att vi fick sitta ute och arbeta under svenskalektionen. Jag satt och stekte i solen medan pennan formade dikter på pappret. Och ja, ni som inte vet. Vi har en individuell uppgift i svenska och jag ska skriva en diktbok. Som avslutning på skoldagen kom omtyckta Marcus till vår mentorstid och pratade om sex, han är bara så kul! Tummen upp för lärare som läst sexologi ;)

Har även hunnit inhandla ett par nya fotbollsskor, blev ett par blå adidas. Väldigt sköna, hoppas dom är lika sköna på matcherna. På söndag gäller det! Första seriematchen.
Imorgon inleds morgonen med Samhällsprov, jag är körd.

 
                                    

Sol, sol älskade sol

Finns det något bättre än känslan av att sommaren är på väg? Skulle inte tro det. Igår efter matchen övningskörde jag. Gick ganska bra om man bortser från min nervositet. Körde ända bort till faster Monika *stolt*. På kvällen tog jag och älskade brylling en jätteskön och lång promenad i det underbara vädret. Om vi bara hade kunnat räkna upp alla bilar som åkte förbi och stajlade haha! En var ju riktigt pinsam.. Åkte i typ 30 och det var helt tyst, plötsligt fick han syn på oss och drog på som fan och började dunka musik. Haha, klockrent!




Måndag
Dagen började med att gå på teater med klassen. Ganska skön start på dagen. Efter det hade vi drama, satt bara ute och stekte i solen och lyssnade på musik, snackade även betyg. Jag fick ett klart MVG, känns skitbra! Även på Media kommunikationen fick vi lov att vara ute och slappa i solen. Våra lärare är softa ibland. Avslutade skoldagen hos Svante, där vi också har prov på onsdag. Jag kommer misslyckas så totalt med det. Känns det som nu i alla fall...
Ikväll var det träning, körde på som fan! Riktigt nöjd med min insats idag. Och på söndag är det dags för första seriematchen, möter Åsaka/Upphärad.
Nu måste jag plugga Samhäll.
/ M


Vilken helg!

Bästa helgen på länge (om man bortser från några saker som gick snett), men nu ska vi inte tänka på de negativa sakerna! :)
Utan låt oss istället gå till de positiva sakerna.

* Jag fick i mig en hel del alkohol
* Hanna var hemma från Svenljunga och partade med mig
* Jag, Hanna och Johanna återförenades
* Träffade lite nytt folk
* Vädret var underbart
* Gamla minnen dök upp

Det är en sån där helg som verkligen behövs ibland. Nu känner jag att jag har hur mycket energi som helst, just på grund av en rolig helg.

Var tvungen att gå upp 07.00 idag. Hade match två timmar senare. Spela bakis går faktiskt riktigt bra om man har samma flyt som jag hade idag. Blev dessvärre förlust med 1-0, men vi spelade grymt!

Enjoy the reading / M

Party, party

Japp, det blev partaj igår. Började lugnt och slutade vilt, haha! Men det är väl som vanligt med andra ord. Och min saknade lilla minimum (Hanna) var med! varför ska du bo på det där jävla internatet i Svenljunga? Flytta hem!

Kom nyss ur duschen, det behövdes verkligen! Jag är inte på topp än, men det kommer väl om ett tag. Det är underbart väder ute, bästa på länge! Soligt och varmt, inte ett enda moln på himlen. Våren är här :)

Nu väntar Samhällsboken på mig. Jag orkar verkligen inte slå upp den men måste dessvärre om jag ska ha någon chans att klara provet nästa vecka.
Imorgon blir det match mot Vargön. Och det är fan inte en normal tid att spela! 07.45 är det samling, det kan ju bara gå åt ett håll om man ska försöka spela den tiden på morgonen. Wish us good luck.

Fredagar <3

Då var det äntligen fredag igen! Och vädret ser ut att bli lika fint som igår om inte ännu bättre. Vilket förmodligen innebär sitta vid kanalen ikväll och ta några bärs. Jisses, känner att jag börjar låta som en kille.. Nej, det får bli ändring på en del av mina kommentarer!


Dagens outfit

Klänning - HM
Vita leggins - Gina Tricot
Diadem - Glitter

Bryllingpower

Var med min älskade brylling en stund ikväll. Jag fick läsa ett brev som jag skrev till henne när vi var bara var 14. Tre år sen, det är sjukt vad tiden går fort. Vi tog en jättehärlig promenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Det behövdes verkligen. 
It´s you and me Brylling. För det kallas Bryllingpower. <3



Skolavslutningen närmar sig

Och jag längtar så mycket! Tänka sig, 1an är redan över snart. Så härligt!
Köpte denna otroligt söta klänning på Gina Tricot i tisdags. Något man kan ha till avslutningen kanske.. 
Vad tycker du?


Nationellt prov

Hade Nationellt prov i engelska förut. Skulle skriva en uppsats. Handlade om årstiderna. Jag skrev om ett starkt sommarminne. Jag tror och hoppas att det gick bra :) Hade till och med tid över för en gångs skull, finns inget värre än att stressa på prov.
Börjar inte nästa lektion förrän om en timme så jag är hemma en stund.

Det är underbart väder, hade verkligen känts som sommar om det bara hade blåst lite mindre. Känner mig riktigt vårklädd idag, vita halvlånga leggins, jeanskjol, rosa tröja och solbrillorna är på! Sommaren är så välkommen.
Eftersom vi redan slutar halvtvå idag tänkte jag passa på att ta mig en sväng till stan sen. Det är omöjligt att hålla sig inne när det är så vackert väder! Idag är jag positiv :) / M

 

God eftermiddag

Onsdagar är som vanligt lika långa, tråkiga och otroligt sega. Känns ganska upprepande att skriva det i stort sett varje onsdag, men ändå. Vill man verkligen få fram något behöver man ofta upprepa det.
En positiv sak är i alla fall att reklamprojektet är avslutat, nu har vi startat upp våra gamla individuella arbeten igen. Funkar så mycket bättre. Idag hade vi idrottsprov, det gick som på räls. Det jobbiga var att jag skrev så mycket att det knappt fick plats och sedan märkte jag att jag satt helt ensam kvar i salen med Martin (vår idrottslärare). Det blev nästan jobbigt, kändes bara dumt att sitta där helt ensam och skriva massa. Men men, jag skyndade mig så mycket jag kunde och lämnade in. Hoppas på MVG, annars kommer jag bli riktigt besviken..
Snart har vi Media Kommunikation med P-A, det blir väl något tråkigt som vanligt.
Ikväll är det träning, hoppas vädret håller i sig! Näst sista träningen på konstgräs, härligt!
Nu måste jag rusa! / M

Dagens inlägg

Eftersom jag absolut inte hunnit blogga något idag skyndar jag mig att skriva några rader nu innan läggdags!
Dagen i allmänhet har väl varit ganska seg och jobbig, men men. Det kallas måndag. Dagens plus blir självklart Drama lektionen. Vi har börjat planera vår pjäs och den kommer göra succé haha :)
Tränade ikväll, mindre kul. Fanns inget humör för det alls idag.
Imorgon har jag prov i datorkunskap, önska mig lycka till. Det lär verkligen behövas...

Engla, lilla Engla. Hela Sverige tänker på dig. Du kommer inte tillbaka för det, men jag hoppas du har det bra där du är. Världen är grym. Jag hoppas att han som gjorde detta får en plågsam död.

Godnatt / M


Söndag

Denna söndag bestod av DM-match i Lidköping. Måste skriva med djup besvikelse att det blev förlust med 3-2. Vi hade allt i första halvlek, ledde med 2-0, men andra halvlek ska vi inte tala om. Visserligen berodde en del på den starka motvinden, men det kan man självklart inte skylla allt på. Det var helt enkelt bara en riktigt kass andra halvlek där Lidköping fick sitt tredje mål i de sista minuterna. Så var det med den DM resan. Adjö.

Har nyss sett på "A walk to remember", typ världens bästa film. Man kan bara inte få nog av den! Just love it <3
Ikväll har jag försökt intala mig själv att jag verkligen måste plugga, så det är nästa sak att göra.

Du fortsätter göra mig besviken, och jag trodde på dig ännu en gång. Vilket gör att jag gör mig själv besviken. Vad håller du på med? Vad tror du att jag är? Jag förstår inte hur du tänker, om du ens gör det. Dina ord är lika meningsfulla som en tom bok.

Lugn lördag

På grund av den jävla förkylningen kunde jag knappt sova, gick upp redan vid nio. Nio på en lördag!? Jisses. Men insåg ganska snabbt att det bara var bra att jag var uppe tidigt för jag tog tillfället i akt och övningkörde med pappa. Var längesedan jag körde men ränderna sitter allt i! Jag kommer köra som en Gud när jag tar körkort! :) 

Imorgon är det DM-match på bortaplan mot Lidköping. Jag har laddat upp genom att bara varit hemma och tagit det hur lugnt som helst. Såg nyss klart på "Stomp the yard", riktigt bra film. Tips till er som gillar dansfilmer. 
Nu ska jag sova så jag orkar upp till samlingen imorgon. Godnatt!

  

Helgen är efterlängtad..

och äntligen här! Redovisningen är avklarad och det gick bra. Var verkligen kul att få se och höra allas film och radioreklam. Skönt att det är över nu. Skrev en utvärdering på över tre sidor till lärarna så nu har dom något att hålla sig sysselsatta med ett tag.
Hörde på radion i morses att det tydligen ska vara livsfarligt att blogga. Två har dött på grund av detta (tror dem). Alltså, det beror på stressen och det intensiva bloggandet. Blondinbella har tydligen svimmat av detta. Men snälla, hur beroende får man bli? Ska det bli som ett missbruk som allt annat? Nej, något måtta får det vara!
Träning ikväll, uppladdning inför DM-matchen mot Lidköping på söndag. Jag längtar!

Topphumör!

Blev en lång sovmorgon idag, gick upp runt tio. Det var riktigt skönt, kände att jag äntligen fått sova ut ordentligt. Bara känslan av att kunna ta det lugnt innan det är dags att ta sig till skolan är underbar! Kan vara därför jag är på topphumör idag. Men även på grund av det härliga vädret! Det är jättevarmt ute, solen lyser och det är verkligen vår!
Och på bussen ska vi inte tala om. Vilken hetta! När jag kom till skolan träffade jag Malin som verkligen såg vårklädd ut och hon tyckte precis som mig, att det verkligen var hur varmt som helst.

Var knappt 1,5 timmar i skolan idag, började 11.40 och slutade 13.15. Super! Därefter tog jag mig en tur i stan, sedan åkte jag hem till Annie en stund. Kom nyss innanför dörren efter vår härliga vårpromenad! Så ut med er folk, det är grymt skönt väder!
I alla fall om du befinner dig i Trollhättan eller i närheten :)

Klappat och klart!

Äntligen klara med reklamprojektet, nu är det bara det viktigaste kvar.
Domedagen. Fredag. Redovisning.
Slet som ett djur idag, tog inte en enda minuts rast på 4 timmar. Jag är duktig!

Vad var det jag sa? Skulle det inte regna idag på grund av att jag har träning? Jojjomän! Och kallt är det. Vädergudarna måste hata att jag spelar fotboll.

Imorgon har vi tydligen inställd datorkunskap. Tack Malin för att du berättade det annars hade jag stått där imorgon och blivit riktigt sur om jag fått reda på det då! Okej, vi har en mattelektion innan på morgonen men jag tror många överväger att hoppa över den. Jag är en av dom i alla fall! Vem orkar ta sig upp tidigt och åka till skolan för att räkna matte en timme och sedan vänta i över två timmar på nästa lektion? Inte jag.

Godmorgon!

Ännu en morgon förstörd av väckarklockan.
Idag är det fullspäckat schema igen. Snart blir det skola, efter det hem och plugga därefter väntar träningen. Som vanligt när jag ska träna så blir det dåligt väder. Det är bara en tidsfråga när regnet kommer.
Nu måste jag klä på mig och ta mig till bussen. Jag kan ju inte göra Svante besviken genom att stanna hemma när han ska visa sin super intressanta film. Not.
Ha en bra dag kära läsare! / M

Pinsamt

Fick ett sött mejl till min efterfest idag.

Killar, 30 GÖTEBORG 
Datum: 
Status:Läst? « ^ » ?    
 
hej! jag heter Mattias bor i gbg,, jag söker en tjej att vara slav åt. Ja har bild,, du blir nog inte besviken när du ser mig. ps min fråga e seriös, mvh matte

Haha, ska man skratta eller gråta?

Blandat

Efter skolan åkte jag med mammsen och shoppade lite. Man kan helt enkelt inte ta med mig till affärer om jag försöker spara pengar. För det är omöjligt. Är man i affärer så handlar man, punkt slut. Vad är det för mening med att fönstershoppa om jag får fråga? Man står bara och frestar sig själv fastän man inte får det man vill ha. Så är det med det! Jag köpte två nagellack, ett par leggings, en skjorta och en soft hoodtröja. Shopping är alltid lika härligt! Något som lyckas tilfredsställa mig i alla fall. (Om man bortser från att pengarna försvinner).
Tog en skön dusch efter jag kommit hem och skyndade mig eftersom jag hade tänkt att se på Gossip Girl, men icke! Kan någon svara på vart fan dom avsnitten tagit vägen? Nu sänder dom ju "So you think you can dance" istället. Jag vill ha tillbaka Gossip Girl!

   

Tisdagmorgon i skolan

Har Samhällskunskap med Svante men som vanligt blir inte mycket gjort. Han satte oss vid datorerna och bad oss söka på några ord, men hur intressant är det? Inte särskilt, så jag väljer att blogga lite istället. Något roligare.
Seg dag idag, slutar inte förräns 15.30. Efter det blir det en sväng till Etage. Varför ska jag alltid ha så svårt att hålla i pengarna? Måste bli ändring på det för snart är sommaren här och jag vet inte om jag får något sommarjobb, men det tvivlar jag dessvärre starkt på.
Nu måste jag sluta skriva, Svante kommer väl snart.
Uppdaterar ikväll. Ha en bra dag!

Några snabba rader

Oj, en fullspäckad måndag! Skola, utvecklingssamtal och domarkurs.
Nu börjar verkligen stressen smyga sig tätt in på.
Proven blir fler och fler, pluggandet mer och mer. Jobbigt!
Imorgon är det svenska redovisning, måste få klart det sista imorgon bitti.
Nu blir det Prison Break som avkoppling!

Ändrade planer

Inställd match på grund av vädret, fan vad tråkigt!
Det blev teori och lite annat snack i klubblokalen istället.
Imorgon är det heller ingen träning utan domarkurs, tråkigt värre.
Inget går som planerat idag.

Trevlig lördag

Igår kom Amanda hit, vad jag saknat henne! Dessvärre hann vi inte göra alltför mycket eftersom jag skulle med mamma och pappa på middag hos kära faster Monika. Men det var skönt att få träffa henne en stund!
Runt fem-tiden skjutsade vi henne till stationen, sedan åkte vi till sommarstugan i Gardis för att hämta några stolar, och efter det åkte vi till Monika och Lars. Vi åt en jättegod middag, tog en promenad i skogen och efter det fick vi chokladpudding till efterrätt. Det var längesen jag var så mätt! Senare på kvällen blev det fram med kortleken, vi spelade plump, det var riktigt kul. Kvällen gick verkligen fort och plötsligt var den redan över tolv så det blev dags att åka hem.
Snart är det dags för samling på STIP, blir bortamatch idag!

   

Godmorgon

Ja, det blev för en gångs skull en ganska lång sömn för min del. Det var riktigt skönt. Men det värsta under dessa nätter, är när man får sms (speciellt från okända folk). Fick t.ex ett sms någon gång inatt där det bara stod "Fest?". Och om du nu läser detta, så nej det blev ingen fest. Jag försökte faktiskt sova! Och du störde min sömn, tack!
Hur som helst.. Snart ska Amanda ta bussen hit så det är väl dags för mig att göra mig i ordning. Skriver mer sen!

En vanlig fredagkväll..

består av träning, en härlig dusch och tv. Det blev löpning i början av träningen idag, jobbigt men det kommer ge resultat på matcherna. Efter det körde vi lite teknik och avslutade med lite roliga övningar. Minus till vädret som alltid är emot oss när vi ska lira fotboll!
Om en kvart börjar en svensk thriller på 1an, "Storm". Tänkte se om den är något att ha. Pappsen ville i alla fall ha lite sällskap till filmen och är man en snäll dotter ställer man självklart upp :)
Imorgon kommer Amanda, weei. Vi ska förmodligen träffa någon kille hon kände från Gbg och hans kompis. Alltid kul att träffa nytt folk. Och på kvällen blir det middag ute i urskogen hos Monika och Lars.

Marianne

Bara för att jag har namnsdag idag! :)
 
 


Plugg på hög nivå!

Precis vad det varit ikväll, och äntligen är jag klar med min engelska bokrecension så nu har jag tid åt allt möjligt i helgen! Eller ja, den är väl i stort sett redan planerad.
Fredag: Skola och fotbollsträning.
Lördag: Amanda kommer och på kvällen ska jag med mammsen och pappsen på middag hos faster och Lars.
Söndag: Eventuellt match, annars spelarmöte.

Det knakar i min rygg, någon som är villig att ge massage? Säg till!

Kom på ännu en sak som måste göras, har svenska redovisning på tisdag så nu måste jag ägna lite tid åt det. Jag orkar inte! Varför har jag bestämt mig för att vara så duktig i skolan? Ibland är det riktigt jobbigt...

God kväll kära läsare. Ni är bra! :)

Skin skin som den sol du är!

Jag hatar det växlande vädret, men jag älskar när solen tittar fram. Som idag.
Vilket underbart väder!
Ska bli skönt med fredag imorgon, men jag ser inte fram emot morgonen då vi ska spela in reklamfilmen. Börjar  bli riktigt trött på det, och jag är stressad inför redovisningen.
Men men, det får bära eller brista!

På lördag kommer Amanda hit, vad jag längtar! Var sjukt längesen jag träffade henne!
Ska jag hinna ha någon tid över att hitta på något kul i helgen så måste jag börja plugga nu, vilket jag absolut inte finner någon motivation till.. Det var nyligen påsklov och jag är redan trött på skolan, lyckat... Not.
Det är bara att ta sig i kragen och få gjort det som skall göras!

Skriver mer ikväll om jag hinner. / M

Blir ett kvällsinlägg

Jag är nyduschad, slut efter träningen och ganska tom på ord.
Lindberg körde verkligen hårt med oss i början av träningen med jobbig löpning men som belöning fick vi lattja lite på plan efter det. Får se om det blir match på söndag, beror på om det här skitvädret fortsätter eller inte. Hur ska det gå med våra älskade gräsplaner om det fortsätter ösa ner?

Imorgon är det redan torsdag, skönt. Vill bara att veckan ska ta slut, så nästa kan börja, och nästa efter det och så vidare, fram till sommaren!

Åh nej! Kom precis på att vi har engelska redovisning imorgon. Visste att det var något jag glömt bort! Nu blir det till att läsa på lite. Trevlig kväll.

Regn, detta eviga regn

Att det aldrig tar slut. Besvikelsen över att dra upp persiennerna på morgonen och se det grå trista regnvädret. Igår var det vår, det var underbart, sol, klarblå himmel och värme! Men idag, tvärtom. Kan det sluta växla någon gång?
Okej, jag är i skolan och jag sitter och tänker på vädret. Då kan man inte göra mycket nytta va? Och nej, det gör jag inte för tillfället heller. Tycker att jag gjort mitt för idag. Projektarbetet går trögt, hur ska vi hinna bli klara fram till nästa fredag?
Känns omöjligt för tillfället. Men det är ett måste.

Ikväll är det träning, hoppas att vi slipper regnet.

Back in town again

Kom hem från Östersund igår efter en otroligt lång och seg resa. Trodde aldrig att jag skulle komma fram. Men visst gjorde jag det! Och slut var jag, somnade i min älskade säng direkt när jag kom hem och vaknade lagom tills jag skulle iväg på träningen. Jag hade faktiskt inte tappat så mycket kondition som jag var rädd för! Good for me.
Idag var det första skoldagen på ett tag, jag har inte längtat efter den, men men. Det är faktiskt inte många veckor kvar till sommarlovet. Ååh, efterlängade sommar...

Ikväll blev det shopping på Etage! Faktiskt saknat affärerna här hemma. Tycker inte alls att de har mycket till kläder att erbjuda där uppe. Kan ni tänka er, inte ens Gina Tricot har dom! illa... Hur som helst. Jag fick köpt en röd hood tröja på Vila, en blå tröja från Gina och ett par vita ballerina skor :)

 
RSS 2.0