Äntligen

Nu väntar en lång resa upp till Östersund! Hejdå Trollhättan!

Vinst!

Vann med 6-1 ikväll, härligt! Dock fanns väl inte samma vilja i mig idag som jag brukar ha. Kändes bara som att ingenting funkade, även om det förmodligen gjorde det eftersom det inte blev mer än ett mål bakåt. Men det var ett för mycket. Nej, jag vet inte vad det är med mig ikväll. Dålig självkänsla helt enkelt. Någon gång känt känslan av att paniken äter upp dig inifrån och det enda du vill göra är att gömma dig? Då vet du hur min kväll är. Nu vill jag komma på bättre tankar! Ingenting blir bättre av att gräva ner sig.
Skulle vilja prata med Hanna nu, tjejen som alltid får mig att skratta. Men inget svar...

Imorgon väntar en lång bilfärd, det värsta är att det ska bli lika varmt som idag om inte varmare. Kul att sitta i en bil i nio, tio timmar då? Nej tack! Men det är värt det när man väl kommer fram. Måste tänka positivt nu!
Nu ska jag dubbelchecka så att jag inte glömt att packa ner något.
Hoppas att ni har en trevlig kväll kära läsare!

Sommar och sol!

Då var sista skoldagen för min del avklarad! (Om man räknar bort sista veckan då man bara kommer softa) Kan inte bli bättre, hann klart med alla mina skolarbeten och nu är jag ledig från allt. Kom hem vid tolv-tiden. Sedan dess har jag suttit ute på balkongen ett bra tag och stekt i solen. Färgen börjar sakta men säkert komma nu :) Det är hur varmt som helst ute och vindstilla. Kommer förmodligen smälta som smör i solsken på matchen ikväll.

Imorgon bitti tar jag mitt pick och pack och drar till Östersund, härligt! Just det ja, nu måste jag fortsätta packa. Finns väl inget värre än att ha glömt något när man ska åka bort.

Njut av solen medan den är framme folket! :D


 

Vem är du?

Du är en gåta som måste lösas inom en snar framtid.
Efter varje steg och andetag dyker ett nytt frågetecken upp.
Jag bär på för många frågor och söker efter för många svar.
Samtidigt försöker jag trampa upp min gamla stig förgäves.
Kommer aldrig finna mina gamla fotspår , leder du mig till dina?
Eller backar du bakåt av rädsla och ser mig vända ryggen åt.
Visa mig innan vi går skilda vägar. Led mig innan det är försent.
Kanske är vi gjorda för att leva i olika världar?
Du har svaret, jag bär på frågan. Svarar du eller vänder ryggen åt?

Domare

Japp, det var precis vad jag var ikväll. Lekte domare. Var faktiskt något av det tråkigaste jag gjort på länge. Fanns inte mycket att göra där. Vinka åt vilket håll det var inkast och säga åt flickorna när de kastade fel. Var väl i princip inte mer än så. Det bästa var väl att jag och Linnéa hade makten ;D Men hade så mycket hellre tränat! Imorgon blir det match i alla fall.
Jag missar cruisingen på lördag, så himla surt! När det för en gångs skull händer något här hemma så åker man bort. Smart drag? Nej. Men ärligt talat spelar det inte så stor roll för jag umgås hellre med mina bröder som jag saknar så mycket och resten av folket där uppe. En familj ska vara tillsammans i alla lägen. Men det är inte så lätt när man är 80 mil ifrån varandra. Kanske stärker det våra band ännu mer när vi väl träffas numera med tanke på att det inte är så ofta.

Mina kloka ord för idag:

Ta hand om din familj för du vet aldrig när du kan mista den.



Kass uppdatering!

Ledsen folket, för min dåliga uppdatering men detta har varit en vecka full av panik och stress! Snart kan jag äntligen slå mig till ro och relaxa hela sommaren lång. Endast två skoldagar kvar, idag och imorgon. Och ja, tre dagar sista veckan också men det lär man ju inte kalla för vanliga skoldagar. 

På lördag bär det äntligen av mot Östersund! Och på vägen stannar vi till hos mormor en sväng, yes! :) Annie åkte något längre inatt, närmare bestämt till MALTA! Lyx kallar jag det. Men men, vi har ju faktiskt också sol i Sverige! :)

Ikväll ska jag döma match på STIP, önska mig lycka till haha! Och imorgon är det förmodligen match på STIP 19.00. Efter det tar jag ledigt från allt en vecka! Ska bli väldigt skönt. Nu ska pappsen köra mig till skolan.
Ha en bra dag! / M

Panikvecka!

Okej, nu är det dags att få panik känner jag. Mer än förut! Jag måste verkligen få klart alla skolarbeten fram till fredag annars är jag körd. Imorgon är det matteprov, på onsdag samhällsredovisning efter det mediaprov (mest panik inför det), och på fredag måste både filminspelningen och fotoböckerna bli klara. Inte en chans att jag kommer fixa det känns det som nu. Näst sista veckan är verkligen fel tidpunkt att ta ledigt måste jag erkänna. Men men, nu är läget som det är!
Imorgon är det dags för träning, på torsdag ska jag döma match och på fredag blir det förmodligen match. Detta ska kombineras med plugg. Haha, väldigt lyckat...
På lördag åker vi äntligen upp till Östersund! Ska bli skönt att komma bort, men tråkigt att missa Cruisingen som jag sett fram emot! Men det blir partaj uppe i norr istället! Speciellt den femte då dom tar studenten och dagen efter det väntar Nationaldagen! :)
Ha en fortsatt trevlig kväll! / M

Besviken!

Kom till STIP och var laddad inför match, då får jag det tråkiga beskedet att matchen är inställd för Vargön inte har lag. Vad är det för jävla stil?! Dom kunde inte meddelat det något tidigare? Äsch, bonnar har väl svårt att få ihop spelare men men. Fick sitta där över en timme och vänta på att träningen skulle börja istället. Malin kom också dit och visste inte att det var inställt så vi dränkte våra sorger med några koppar kaffe innan träningen började. Träningen blev däremot ganska lyckad, mycket löpning men det var roligt! På söndag ska jag i alla fall spela match, borta mot Främmestad. Imorgon är det äntligen fredag, fast av någon anledning har jag känt att det varit fredag idag och jag verkar tydligen inte vara den enda. Hmm, knepigt..
Nu måste jag verkligen komma igång med pluggandet! See you later / M

Solen har återvänt!

Äntligen en solig och varm dag! Mitt datorprov som jag varit så nervös inför gick tydligen som på räls! Ett solklart VG+, snacka om glädjerus när Klas berättade det idag! :D Jag var bara tvungen att fråga vad mitt slutbetyg skulle bli, han var inte helt säker än men att jag minst skulle ha VG i alla fall, yes! :) Och inte nog med det, vi fick även sluta tidigt idag för Christina skulle på möte (älska lärarmöten!) Som grädden på moset :)
Idag är det hemmamatch mot Vargön, det är dags att börja ladda nu!  / M

Vilken match!

Efter både förlägning och straffar står Manchester United som Champions League segrare än en gång, yes! Eftersom inte Liverpool lyckades ta hem segern glädjs jag istället åt Manchester. Jag är full och glad! :D

Sommarplaner

Nu när jag var duktig att erkänna för både mig själv och resten av omgivningen hur mycket skolarbete jag har kvar att göra känner jag att det är dags att belöna mig själv genom att sommarplanera! :)
Träffade på "broder" Kim på stan förut och på fredag lämnar han Sverige för att jobba på ett discotek hela sommaren i Bulgarien. Hur lockande låter inte det på en skala?! Visst, han kommer säkert få det hur bra som helst utomlands men jag ska njuta av min sommar i Sverige så mycket det bara går!
Jag har faktiskt inte kommit särskilt långt med planerna än, lär väl ta dagen som den kommer antar jag. Än så länge är bara en sak klar - Östersund och där väntar Storsjöyran. Lär väl åtminstone vara hemma i juni, men jag är något sugen på att åka till Stockholm! Får väl se om det kan hinnas med. Har dessutom lovat mig själv att hälsa på mormor i lilla Hagfors, det måste göras innan jag beger mig av till Östersund. Nog om sommarplaner för min del nu! 
Vad ska Du göra i sommar, kanske har du någon festival att tipsa mig om? :)

Panik!

En vanlig, tråkig skoldag som vanligt. Men jag tog mig sovmorgon från Samhällslektionen, är ju ändå ganska klar med mitt arbete så varför sitta där i onödan när man kan sova lite längre? Man får ta tillfället i akt!
Nu känner jag verkligen att det börjar brinna i knutarna med allt vad skolarbete heter. Det är hur mycket som helst som ska färdigställas, och jag har insett att jag aldrig kommer hinna klart med allt. Det är dags att prioritera! Nu ska vi se här...

* Broschyr
* Fotobok
* Framkalla nytagna foton
* MDK-prov
* Jämförelse mellan bok&film
* Engelska redovisning
* Matteprov
* Samhällskunskapsarbete

+ lite småsaker skulle jag tro. Som jag känner nu måste allt bli klart annars är det kört! Bra Marre...

Dagen i helhet

Startade med skola som vanligt, men eftersom jag är så duktig och har koll på vad jag ska göra fick jag sovmorgon och slapp gå på Samhällslektionen, yes! Dagens plus går till sista lektionen, mentorstiden då Markus kom dit för sista gången och pratade. Han är alltid lika intressant att lyssna på. Dessutom blev han så glad för våra brev så han tackade oss med hemgjord kladdkaka och dricka, mums! Kom hem, pluggade lite sen cyklade jag iväg till Johanna och Haris. Mitt hår blev äntligen blekt, så nu slipper jag den hemska utväxten! Efter det var klart slog vi oss ner i soffan och kollade på Andra Avsnyn´s säsongsavslutning. Det kan ju inte sluta såhär, jag måste ladda ner för att se fortsättningen! Vem orkar vänta till 21 september? Inte jag i alla fall...
På torsdag är det dags för hemmamatch igen, denna gången möter vi Vargön.
Nu är det dags för vinst! Kan fortfarande inte smälta resultatet från igår...
Det var väl allt för idag! Ha en trevlig kväll :)

TFK VS SIF

Börjar med resultatet för det är väl vad alla är ute efter. 1-1 blev det till slut i stridens hetta. Det känns så jävla surt så det finns inte... Vi leder hela matchen, då det återstår 10 min. byter min tränare av mig av någon konstig anledning och cirka 1 min efter detta kontrar SIF och gör 1-1. Och hur frustrerande är det inte att sitta på bänken och inte kunna göra något?! Jag är så djupt besviken... Vi gör verkligen en oerhört bra första halvlek, tappar något mer i andra men klarar ändå att hålla oss hyfsat fokuserade. Men så kommer detta målet som förstör allt. Helvete! Här har vi världens chans att ta hem 3 p med serieledarna samt mitt gamla lag som motstånd, men slutar bara med att det blir 1 p.
En sak är säker: Jag var laddad till tusen idag!
Det lönar sig kanske att gå och vara nervös 5 dagar före matchstart?

Idag gäller det!

Sitter uppe på Media nu och väntar på att Dramalektionen ska börja. Dessvärre är två personer borta idag, och vi har genrep så frågan är hur det kommer gå!
En ännu större fråga är hur matchen som spelas ikväll kommer gå. Jag ska nämligen möta mitt gamla lag Skoftebyn. Sedan förra torsdagen då jag fick reda på att jag ska spela har nerverna slagit till. Det känns konstigt för jag brukar aldrig känna mig nervös inför match, men denna gången har nerverna lyckats tagit över! Jag vet inte hur jag kommer tänka när jag ser mitt gamla lag gå ställa upp sig på plan i sina svart-vita matchkläder medan jag står på andra sidan i röd-vita.
Jag vet bara att jag kommer kämpa för TFK och för mig själv! Må bäste lag vinna!

Syskonkärlek

Jag går i dina fotsteg broder och undrar vart jag är på väg. Jag följer stigen du trampat upp broder, bara för att känna på samma värld. Tillsammans lever vi upp till ordet syskonkärlek och formar dess mening. Att aldrig svika, att aldrig lämna att alltid finnas där för varandra. Vara en del tillsammans. Skratta oss igenom livet men även gråta, älska, kanske någon gång hata, men alltid förlåta. Känslan av att veta att man alltid kan ty sig till ens broder, låta honom läsa en som en öppen bok som aldrig stängs igen. Aldrig någonsin, för har man en gång öppnat boken kommer ens broder följa varenda kapitel. Sedan det första steget togs öppnades ögonen för mig och de kommer följa mig hela vägen genom livet. Ändå finns oron över att dessa ögon ska tappa bort mig, inte glömma, men kanske inte finna mig när följer en annan väg. Vad kommer ske då? Vem ska visa vägen, om inte du broder? Vem ska läsa mig som en öppen bok, om inte du broder? Vem ska ge mig just den kärlek, om inte du broder?
Syskonkärlek är något som existerar från vaggan till graven vare sig man vill eller inte. Men jag behöver den.

Tillbakablickar...

på allt som hänt, allt som varit, allt som idag är förflutet. En sådan kväll är det. Känns som att allting började när jag var tretton år. Sedan dess har allting varit en enda berg- och dalbana. Är det verkligen så, bara för att man kommer upp i tonåren ska allt ena stunden kännas skit och andra hur bra som helst? Det borde inte vara så. Varför ska åldern spela en så stor roll för hur man känner? Är man helt enkelt så dum när man är yngre och bara springer runt och tror att allt är en enda lek? Nej, det är man inte. För när man är liten är allting bara en lek. För många fortsätter leken upp i åldern och en del lär sig aldrig att man inte kan leka med folks känslor. Dessa personer har jag träffat på för många gånger.
Det är så mycket jag saknar, så mycket jag vill tillbaka till. Jag vill tillbaka och stanna där. Jag vet, man ska inte blicka bakåt i tiden och fästa sig vid det som varit men det är lättare sagt än gjort. För hur gärna man än skulle velat se framåt i tiden är det omöjligt. Därför är det alltid enklast att se tillbaka på en del av sitt förflutna. Den del som satt sig så djupt i hjärtat och kommer finnas med i minnet tills dagen man ligger på sin dödsbädd.
Om man bara kunde vara liten igen...


 

Söndagen är här igen

Dessa söndagar, vad finns de till för? Ibland skulle det kännas skönt om man kunde radera den här dagen, för man gör aldrig någonting ändå. En helt död dag. Onödigt! Okej, då var det sagt..

Helgen har varit väldans lugn om man bortser från hur de andra helgerna sett ut. I fredags satt jag bara hemma, Annie kom förbi en stund och på kvällen kollade jag på Talang och en film med mammsen sedan jag somnade som en stock. Det var den fredagen.
Igår hade jag väl åtminstone lite mer att göra. Umgicks med grabbarna grus, åkte runt lite här och var, hälsade på Hanna ute i Velanda, satt där en stund sedan åkte vi vidare till Max och käkade, hungriga som vi var. Efter det var nästan kvällen över, så det blev inget mer med det. Idag hade jag bestämt mig för att plugga men det ser ut som att dagen redan hunnit rinna iväg, så det får väl bli lite plugg strax då innan jag blir för trött.
Ikväll måste jag ju hinna se de sista avsnitten av Andra Avenyn!

Hoppas ni haft en bra helg! :)

/ M

yeeeees!

Är det min turdag eller är det min turdag ?
Fick reda på att jag nått upp till Godkänt på Nationella provet i matte, yes!
Och på reklamprojektet fick jag MVG, yes!
Detta måste bara firas :)

Dagens händelser

Började som vanligt med skola, efteråt blev det shopping med mammsen. Fick tag på en bikini, en tunika och ett par blå shorts, (bilder kommer möjligtvis imorgon då jag laddat upp batterier till digitalkameran). Som ni säkert redan vet kan jag inte gå i affärer utan att handla något. Så är det med det! Sprang runt i affärer mycket längre än planerat så det blev till att åka hem, byta om och stressa iväg till träningen. Idag föll regnet när vi sprang efter bollen. Första regnet på länge, kändes väldigt tråkigt om jag ska vara ärlig. Kunde inte det fina vädret få fortsätta åtminstone ett tag till? Dessa vädergudar, dessvärre inget man kan styra över.

På måndag är det match och jag är redan laddad till 100 %, för gissa vilka vi möter på hemmaplan?! Jo, mitt gamla lag Skoftebyn. Jisses... Nerverna kommer nog lägga slag på mig innan matchstart men vad fan, vi ger gärnet och visar dom vart skåpet ska stå. Skulle kännas hårt med en förlust när jag lämnat dom.
Imorgon är det äntligen fredag om någon missat det! Fan vad härligt.
Hur kommer du spendera helgen?




Plugg, plugg ännu mera plugg!

Nu får det fan vara nog! Bara för att det snart är sommarlov verkar lärarna tro att de kan lägga hur mycket som helst på oss nu. Jag badar i läxor och massa inlämningsuppgifter! Dessutom kommer jag vara ledig näst sista veckan så nu börjar stressen verkligen krypa sig närmre. Panik!!! 

Måste göras snarast!

* Dataprov imorgon
* Läsa klart svenskaboken
* Lämna in en bok/film-recension
* Göra klart broschyren
* Plugga inför mediakommunikationsprovet

Diktbok

Ja, kära läsare. Vi fick en individuell uppgift i svenskan och jag valde att göra en diktbok. Nedan följer dikterna.

Temat jag valt att fokusera på är tomhet.

Det är något som alla kan relatera till, och det finns ingen som aldrig någonsin mött den känslan. Den är en del av livet. Det är alltid något eller någon som saknas.




Mitt sjätte sinne tar över för att vägleda mig.

Min vilsna själ har gått förlorad för längesedan.

Längs de ljusa molnen på den klarblå himlen svävar min önskning.

Önskan att bli hel igen.

Vem finns där för att uppfylla min önskning?

Vad finns där för att rädda det som finns kvar?

Mina handlingar har svikit mig, andras handlingar har förstört mig.

Att svika sig själv är något man aldrig blir av med.

Något man får leva med resten av livet.

Det själslösa livet tampas vidare med all ondska som bara väntar på att få agera.

Kom inte nära mig! Skriker jag ut i mina drömmar,
men i verkligheten kvävs min röst av andra.

Jag vill få det omöjliga att bli möjligt.




En glädjefylld sång mister sin klang och upphör att sjungas
En pennas bläck är förbrukat och slutar fylla pappret
En tickande klocka stannar upp efter att ha slagit sitt sista slag

Men det tomrum du skapat kommer aldrig fyllas igen.




Du bevisade att hat kunde få vem som helst sinnesrubbad.

Beviset som jag så länge fruktat men väntat på.

Det kom slutligen till min undsättning.

Blotta tanken av dig fick mina ögon att svartna.

Min hämndlystnad växte och blev snart för stark.

Så stark att det resulterade i ett svagt val.

Adjö kärlek, adjö hat.




För längesedan lekte våra förbjudna blickar med varandra

En dag upphörde leken och allvaret intog sin plats

Igår ångrade jag våra blickar som orsakade detta

För idag är de blott ett minne fyllda av salta tårar.




Månens klara lyster får det bäcksvarta mörkret att ljusna,

här står jag och har aldrig någonsin känt sådan ensamhet.

Rädslan vägrar släppa taget och motståndskraften ger vika,

inuti växer en tomhet som aldrig kan skymmas.

Andetagen blir tyngre för var sekund.

Nu har allting gått förlorat, nu är allting över.

Ensam står jag nu här och ber till min egen måne.




Bortom nattens mörker och gnistrande stjärnor vet jag att du finns,

någonstans på den andra sidan finns det hopp.

Vart du än är ska du veta att jag söker dig dag och natt,

finner jag dig inte kommer du inse att det är försent.




Jag speglade mig idag och kunde skymta dig samtidigt

Jag bar läppstift idag och mötte dina läppar tills jag tvättat av det

Jag sprang som aldrig förr idag och andades ditt syre

Har man en gång blivit förenade till en kommer man alltid vara det.




Det sägs att livet leker, ändå har jag ingen att leka med.

Det sägs att solen kommer efter regn, ändå kan jag inte se den.

Det sägs att tiden läker alla sår, ändå har jag lika ont.

Det sägs att skatten finns i regnbågens ände, ändå fanns den hos mig.




Innan du dök upp i mitt liv var allt lika meningslöst som en tom bok.

När du visade att du existerade fylldes boken med meningsfulla rader.

Men dagen du gick fanns inte ens bokomslaget kvar.




För det är när du tar på mig

som jag känner mig hel

Det är när du vänder mig ryggen

som jag känner mig krossad

Och när dagen blir till natt

då du är borta, så är jag ensam

Det är när du dyker upp igen

som jag får tillbaka hoppet

Och när jag ser dig där borta

tillsammans med någon annan

Då är jag försvunnen, långt härifrån.

Kära blogg...

Nu är äntligen det sista nationella matteprovet avklarat!
Och till min stora förvånan gick det nog ganska bra.
Nu sitter jag uppe på Media och väntar på att Svenska lektionen ska börja. Vi ska se klart en film, så det blir ingen särskilt ansträngande lektion. I eftermiddag ska vi på utställning i Folkets Hus. Det är några medieelever som fixat ihop någonting. Vad händer annars idag? Inte mycket, ska  träna ikväll. Mer än så blir det väl inte. Likadant som igår alltså.
Vad hittar du på för skoj denna tisdag?

Måndag

Lika seg måndag som vanligt. Skola, hem och träna. Blir inte mer än så. Det enda så kallade händelserika denna dagen blir väl Drama lektionen som vanligt. Nu är vi igång med vår pjäs, vi var inte särskilt förberedda om man säger så, skrattade oss mest igenom den. Eller ja, jag och min sex-kompanjon blev nog mest utskrattade när  vi skulle spela upp vår så kallade sexscen. Haha, roligt var det i alla fall! Nu har vi bara en provgång på oss igen, och om två veckor gäller det. Då ska vår lärare filma oss. Något pinsamt...
Nu sitter jag här, redo för att träna. Äntligen! Känns som att jag inte tränat på länge, har ju varit sjuk ett bra tag men nu är jag äntligen på benen igen.
Avslutar detta inlägg med ett stort grattis till min Johanna som fyller 17 år idag! <3

Avslutning på veckan

Det blev som sagt shopping med lilla Hanna. Känns nästan som att det blev alldeles för mycket shoppande för min del. Alla mina pengar är nästan slut, känns ganska surt med tanke på att vi inte ens är i mitten på månaden. Hanna däremot gick mest och kollade runt och köpte bara ett par shorts. Jag förstår inte hur man klarar att kolla på allt man vill ha utan att köpa det, jag måste försöka lära mig! Men men, hon tänkte väl mest på sina pengar som hon behöver till cigaretter. Jag klarar mig utan sådant onödigt! Vilket innebär att jag kan shoppa mer, yes! Så vad blev köpt? Två par shorts, ett par vita från HM och ett par svarta på Gina Tricot. Ett linne från Cubus, en röd klänning från Gina Tricot och slutligen present till Johanna på Glitter. Men som sagt, det känns i hjärtat att svika plånboken så. Men vad gör man inte för att få lite nya fräscha kläder? 
Trevlig kväll! / M

Helgen

Ledsen att jag inte hunnit skriva på ett tag! Det har varit fullt upp med annat. 

Fredag
- Gick i skolan till 11.00 efter det bar det av till Älvhögsborg för att se UTMANINGEN mellan MagnusÅberg och NilsEriksson- gymnasiet. Folk gick dit i parad med banderoller , tutor och allt man kan tänka sig. När vi väl kom dit var det knökat med Måg- och Nisse elever. Tävlingarna började. Det var innebandy, fotboll, handboll, volleyboll och avslutning med dragkamp. Nisse inledde med en ledning på 2-0. Men vi tog ikapp det och det var snart 2-2. Spänningen var olidlig inför dragkampen. Dessvärre slutade det med att Nisse tog hem segern. Men vad kan man säga? Dom har förlorat flera år i rad så det var väl dags att dom fick vinna för en gångs skull. Du som inte var där missade verkligen något. Det var det roligaste jag varit med om på länge. Alla var helt galna!
Efter Utmaningen blev det en sväng till Överby och fick shoppat lite. På kvällen blev det alkohol på bryggan med Thony, Daniel och Lina. Träffade massa barndomsvänner, det var skoj!


Lördag - Något bakis. Dagen gick fort och det var snart kväll igen. Jag och Hanna var uppe i Strömslund hos Marcus och drack lite. Trevligt, trevligt.

Söndag - Något bakis. Var inte längesen jag kom upp ur sängen. Nu sitter jag och väntar på Hanna, vi ska åka iväg till Överby och shoppa lite.

Ha en trevlig söndag!

Vårruset

Det gick kanonbra! Jag och Johanna var helt inne på att köra powerwalk, men slutade med att vi ställde oss i första ledet där folket som skulle springa stod. Vi bet ihop och sprang vi också, det gick inte att göra annat. Hur skulle det se ut? Vi promenerar medan alla andra springer. Nej, vi sprang för kung och fosterland! :)
Vädret var perfekt och det var så himla fint när vi sprang runt sjön. Massa folk stod och hejade och man kände verkligen att man var i centrum så då var det bara att lägga in en högre växel. När vi sprungit ungefär 3 km hamnar vi bredvid en riktig bitch och hennes lata kompis. Bitchen kollar riktigt snett på mig och säger högt "alltså, vi måste bara komma före henne!". Hon vet att jag hör men det hon inte vet är att hon jiddrar med fel brud. Jag tog tag i Johanna och sa "Nu jävlar!". Johanna fattade snabbt vinken när jag glodde på bitchen och vi sprang så det rök. Den översminkade bitchen och hennes sköldpadda till kompis gjorde allt för att hinna ifatt oss men insåg nog ganska snart att de var chanslösa. Haha so long suckers! Vi kom i mål på 37 minuter vilket ger oss ett resultat på cirka 35 minuter eftersom det tog ett tag att komma ur det långa ledet. Riktigt nöjd med tiden, vi slog vårt gamla rekord med hästlängder! Nästa år är målet att komma in på halvtimmen.
Vi får väl se hur det blir med den saken! / M

Värmeslag

Snart är det dags att åka till Vänersborg för att ta sig igenom Vårruset. Nästan risk för värmeslag känns det som! Blir till att dricka en hel del vatten om man ska orka. Egentligen är inte 5 km särskilt långt men med den här värmen är 1 km långt! Jag har hunnit återhämta mig från orienteringen i alla fall, så det ska nog inte vara några problem. Den här gången slipper jag åtminstone leta efter några förbannade kontroller.
Tråkigt att jag missar ännu en fotbollsträning, men så är det när man måste prioritera. Och Vårruset är faktiskt bara en gång om året. Fotbollen får vänta några dagar till, men jag måste erkänna att jag redan saknar den! Jag säger bara en sak: Min kärlek till fotboll kan ingen ta ifrån mig :) Däremot är det tveksamt om jag får spela på söndag när jag inte tränat denna veckan. Hoppas kan man alltid göra. Vill ju verkligen möta TBIS och krossa dom eftersom att två av dom går i samma klass som mig och varje dag retas vi med varandra om hur det gått och så vidare. Ibland blir det rena kriget! Så det blir till att visa på plan hur det ligger till. Nu måste jag kila. Trevlig kväll folket!

Ska du också springa Vårruset? :)

Skogsmulle

Japp, precis så kände jag mig när jag sprang runt som en vilsen unge i en leksaksaffär.
Skillnaden var bara att jag inte njöt av omgivningen som ett litet barn som hittar massa fräcka leksaker. Nej, där sprang jag bland träsk, stubbar och stenar och svor. Hanna och Linnéa - ta inte illa upp nu. Men vi sög rätt hårt (misstolka nu inte detta uttryck pojkar).  Redan på första kontrollen klantade vi oss rejält, stannade upp alltför långt innan vi borde stannat för att sedan springa upp i skogsdungen för att ta kontrollen. Och bättre blev vi verkligen inte när vi sprang och letade efter de elva återstående kontrollerna. Ganska snabbt insåg vi att detta skulle gå åt helvete om vi försökte tyda kartan på egen hand, så smarta flickor som vi är sprang vi efter August och Anton. Vi anade att dessa pojkar hade koll på läget, men lika fel hade vi igen. De tog oss in bland träsk, sunkmark och jag vet inte vad. Tack för den! Lät väl ungefär såhär: "Öööh! Anton om vi tar den här vägen tjänar vi säkert minst 10 minuter, häng på!" Haha, förlorade snarare 10 minuter på den omvägen om inte mer. Suck... Och vad blev resultatet av detta? Vi fann alla kontroller till slut. På tiden 1 timme och 48 minuter sprang tre flickor svettiga och helt slut in i mål och fick kommentarer av lärarna så som "Där är ni ju, vi tänkte nästan skicka ut folk efter er!" Ännu en gång: TACK FÖR DEN!
För att dra en enkel slutsats av det hela: Orientering är inte min grej!

Orientering!

Nu ska jag ut i Slätthults skogar och orientera i hettan! Önska mig lycka till, det lär behövas. Det är bara att hoppas på att Hanna klarar av att läsa kartan, annars lär vi väl hamna långt bort åt helvete (ursäkta språket), men det blir så av bara farten när jag skriver. En sak är säker - det kommer bli sjukt varmt!
Nu måste jag cykla iväg, är jag inte tillbaka om max två timmar - ring polisen!
Haha detta påminde mig om när min käre broder orienterade när han var liten och sprang vilse, ut i en helt annan skog så alla fick gå och söka efter honom. Och fann honom i ja, en helt annan skog som sagt. Och händer det honom är jag rädd att det sitter i generna.

Sömnbrist?

Vaknade nyss, somnade tydligen med Mediekommunikationsboken i min famn. Känns som att jag sovit i evigheter, om jag inte minns fel somnade jag vid 17-tiden. Min kropp är helt slut, känner verkligen ingen ork. Jag som hoppats på att jag skulle vara på bättringsvägen vid det här laget. Men icke! Ändå måste jag ta mig till Slätthult imorgon för att orientera och sen till Vänersborg på kvällen för att få Vårruset avklarat. Som sagt, jag ligger nog död efter imorgon.

Läste precis på Aftonbladet att någon lyckligt lottad människa här i vårt avlånga land vunnit 135 miljoner. Jisses! Men så tänkte jag om lite. Skulle jag verkligen vara lycklig om jag vann så mycket pengar? Vad skulle jag göra med allting? Jag tror bara jag skulle bli förvirrad. Nej, någon rikemansunge vill jag då inte bli.
Vad skulle Du göra med 135 miljoner?

Nyfiken på mig?

Två saker som skrämmer dig:
* Förlora någon man älskar
* Att komma någon för nära

Två saker du har på dig just nu:

* Svart bikiniöverdel med döskallar
* Minishorts

Två saker du vill ha i ett förhållande:

* Ärlighet
* Äventyr

Två sanningar:
* Jag saknar mina bröder
* Jag tror på ödet

Två saker du attraheras av:
* Ögon
* Muskler

Två av dina hobbys:
* Skriva
* Spela fotboll

Två saker du verkligen verkligen vill ha:

* Godkänt i matematik
* Sommarlov

Två saker som gör dig till en stereotypisk tjej:

* Jag älskar att shoppa
* Jag målar naglarna väldigt ofta

Två saker som gör dig till en stereotypisk kille:
* Jag älskar att hänga med grabbar och göra "grabbsaker"
* Jag klarar av många fysiska "grabbsporter"

Två saker du vanligtvis inte skulle erkänna:
* Så bra ska du inte lära känna mig! :)
* -

Två saker du tänker på just nu:
* Vad ska jag äta?
* Kommer jag kunna springa Vårruset imorgon?

Två saker du kräks av:
* Falska människor
* Folk som inte står för sina handlingar

Sommaren är på ingång!

Var i skolan en timme i morses, endast för det Nationella provet som vi hade i matte. Det var två olika delar, en med miniräknare och en utan. Den utan fick förhoppningsvis hyfsat, men den andra delen ska vi inte tala om! Förstod verkligen ingenting kändes det som... Men men, satt i alla fall och försökte hela timmen. Det lär ju knappast ge mer poäng men ändå. Vi hade Svante som prov-vakt och han meddelade att jag fick VG på Samhällsprovet, great! Efter provet åkte jag hem, hade verkligen ingen ork för något annat. Just nu avskyr jag min hals! När jag väl kom hem kunde jag inte göra annat än att sätta mig ute på balkongen och sola. Det är sjukt varmt idag! För att inte lata mig alltför mycket tog jag med mig den tråkiga boken som måste läsas ut. Nu har jag läst halva, känns som att den aldrig kommer ta slut! Imorgon är det dags för orientering på Slätthult. Kommer jag klara av att vara med? Hoppas! Jag måste verkligen för att kunna uppnå VG som jag strävar efter. Men är det värt att riskera hälsan på grund av ett betyg? VI får se... På kvällen ska jag ju springa Vårruset också, kommer nog vara död efter det.
Nu ska jag ut och låta solen skina på mig igen! :)

 
På med mina sunbrills :)

Tiden avgör

Jag ger dig tid nu. Tid att tänka. Tid att vilja. Tid att förlåta. Men kommer tiden hjälpa dig? Jag är rädd att den inte gör det. Men du har bett om den tiden och jag har givit dig den. Nu kan jag inte göra mer. Bara vänta. Det är frustrerande att inte kunna göra något annat. Jag vet, jag förtjänar det. Du ska inte ha medkänsla och jag vet att du inte har det heller. Så är det när man gör bort sig. Men alltså, snart ett år.. Ska vi kasta bort det? Isåfall vore det mitt fel, men vet du vad? Ibland ändrar jag åsikt kring det. Vet du varför? För när till och med min bror bryr sig och säger en sak som verkligen stämmer.. Då tvivlar jag på om allting bara är mitt fel. Du hade kunnat behandlat mig på ett annat sätt. Du hade kunnat bry dig om mig mer än du gjort. Du hade kunnat visa mig din bättre sida.
Den sidan som jag såg för ett år sedan. Jag saknar den otroligt mycket.

Tröst :)

Tack för halsbandet, mamma! :)
Går även att förlänga det om så önskas!
Inhandlat på KappAhl.


Instängd

Precis så känns det, som att man är instängd när man är sjuk. Det är man väl egentligen också. Jag vill bara gå ut i solen, och just nu vill jag inget hellre än att träna med brudarna! Kan se framför mig hur de springer runt på gräsplanen på STIP och lattjar med bollen. Jag vill också! Min tränare skulle höra av sig efter de tränat klart, får väl se vad han har för roligt att säga mig. Jag behöver faktiskt lite tröst nu när jag sitter inne och deppar.

Jag har ägnat en stund åt matteboken för en gångs skull, inte för att det gav mycket men men. Då kan ingen säga att jag inte försökt i alla fall. Ibland kan man inte göra mer än att försöka även om det inte alltid hjälper.
Dessutom började jag se på Sweet home Alabama förut, den verkar helt okej. Hann inte se klart den, men tänkte göra det om en stund.
Just nu sitter Micke och retas, det gör mig verkligen på bättre humör, not! Jag vill också sitta ute i solen och dricka öl. Lyx säger jag bara! Men vänta bara... Hämnden är ljuv. ;)  / M

Tråkigt!

Detta är nog den tråkigaste förmiddagen jag varit med om. Skulle se The girl next door, men efter halva filmen somnade jag. Inte för att det gjorde så mycket för den var inte särskilt bra. Absolut ingen film jag tipsar er om att se! Får väl se om Sweet home Alabama är bättre, det tror jag säkerligen att den är. Men först och främst måste jag bege mig till skolan för att gå på mattelektionen. Lars-Erik borde vara stolt över mig när jag åker dit endast för hans lektion. Ger det möjligen plus i kanten? Hoppas kan man alltid göra!

Det är underbart väder, jag klarar inte av att sitta inne längre! När man är sjuk ska det regna, helst ösa ner, och åska. Det är mysigt. Då kan man ligga inne och krypa ner under täcket. Perfekt! Men sol, värme och klarblå himmel? Det går inte ihop med att ligga inne!

En viktig sak har jag fått avklarat hitills. Men fler återstår. Egentligen borde jag lägga mig och läsa klart den sjukt tråkiga boken vi har i uppgift att läsa. Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Hör ni namnet!? Skulle det locka någon att läsa?! Jisses... Jag har inte ens läst klart halva, illa.. Sedan har jag ju mattepluggande som måste göras inför imorgon. Jag är inte ens nervös inför det, för jag är medveten om att det kommer gå åt .... Snacka om att ha gett upp hoppet. Oj, vilket långt inlägg det blev. Hoppas jag inte tråkat ut er, för är det någon som vet hur det är att vara uttråkad så är det jag för tillfället!
Nu måste jag snart till skolan. See ya / M

image176



Fortfarande sjuk

Halsen har blivit ännu värre! Min röst låter inget vidare om man säger så, alltså borde jag låtit väldigt trovärdig på telefonsvararen när jag ringde och sjukanmälde mig förut. Trots detta måste jag ändå gå på mattelektionen som börjar 13.20, för att kunna ha någon chans att bara komma i närheten av G på Nationella provet imorgon.
Åååh, vilken mardröm det är! Matteprov..

På vägen hem från skolan har jag bestämt mig för att inhandla glass! När ingen annan tycker synd om en är det tur att glass finns, just love ice cream! Flickans bästa vän helt enkelt :) Min dag ser alltså lika tråkig ut som igår, kanske något tråkigare med tanke på mattelekionen. Det känns verkligen inte bra att missa träningen ikväll eftersom jag inte ska dit på torsdag heller, för då springer jag Vårruset (hoppas jag).
Jag får verkligen inte missa Vårruset, jag måste bli frisk!

Nu ska jag lägga mig under täcket och se på film. Antingen blir det Sweet home Alabama eller The girl next door. Faktiskt inte sett någon av dom än. Någon som vet ifall någon är bra/dålig? Skriv gärna varför isåfall.
Ha en bra dag ni som är friska! Jag avundas er... / M

Tankspridd

Ångesten har legat och grovt inuti mig hela tiden, förut tog den tag i mig och det kändes som allt brast itu.

Saknaden håller om mig vareviga sekund och jag frågar mig själv varje dag varför ni försvann ifrån mig.

Tomheten har lagt sig för att stanna men en dag tänker jag be någon att fylla igen den, det är för tomt.

Svagheten kommer alltid finnas där. Nu gäller det för mina fruktade att finna min svaga punkt och sedan slå.

Rädslan är min värsta fiende som följer mig vart jag än går. Ibland undrar jag vad ett liv vore utan sin rädsla.

Sorgen måste bäras varje dag, den måste andas genom varje andetag och kännas genom varje hjärtslag.
 
Det är bara en liten del av livet brukar jag säga för att trösta mig själv.
Ibland funkar det, ibland inte. Ge aldrig upp. Lev för dem du älskar.

Sjuk

Jag hatar att vara sjuk. Jävla hals! Det enda positiva är väl att man slipper skolan, men inte ens det är positivt alla gånger. Speciellt inte nu när det är slutspurt och man verkligen inte får hamna efter. Imorgon får jag allt ta mig i kragen och pallra mig dit. På onsdag är det domedagen, Nationellt prov i matte. Farväl Godkänt känns det som :(
Det är jättefint väder och här sitter jag inne och tycker synd om mig själv, det är ju ingen annan som gör det haha ;p
Får väl se om det finns ork att ta sig en promenad sen innan mörket faller.
Ikväll spelar brudarna match, lycka till! Och se nu för fan till att vinna mot bonnarna! (Som ni märker är jag inte den bästa förloraren).
Jag längtar till lördag, då bär det av till Ullared och då ska det minsann shoppas! :D
Nu ska jag krypa ner under täcket igen. / M

Helgen

Nu var både helgen och lovet slut. Det gick väldigt fort.
Måste börja med att rapportera att vi vann mot Lidköping igår med 3-2. Alltid lika härlig känsla att vinna efter en hård kämpainsats! Vi förtjänade verkligen den vinsten. Äntligen fick vi får revanch och satte dom på plats, gött!
På kvällen blev det lite firande men efter ett tag försvann folket åt lite olika håll, bland annat krogen och hem. Och ja, på tal om hem. Nu har Hanna lämnat Trollhättan. Tack för ett underbart lov gumman! <3 Nu får det faktiskt bli lugnt några helger framöver, känner att jag varit överallt och ingenstans och festat det senaste. Det tar på krafterna i slutändan. Nu hade jag tänkt att vila upp mig en stund.
Hoppas du haft en lika trevlig helg som jag! :)

Sömnig

Igår vill jag inte påstå att jag låg på topp som tänkt. Inte idag heller om jag ska vara ärlig.
Lite för mycket av det goda kan orsaka en otroligt trött Marre kände jag. Helt sjukt.
När jag väl kom hem igår somnade jag som en stock och gick upp för en stund sedan. Problemet är bara... Jag är fortfarande lika trött! Det här går ju inte. Hallå?! JAG HAR MATCH IDAG! Jag måste vakna till liv, och det är genast! Kan ju inte springa runt som en jävla zombie på plan (ursäkta ordspråket), men lite orolig börjar jag faktiskt bli.
En positiv sak är i alla fall den att solen skiner! :) Jag var tvungen att trycka in något positivt innan jag slutar skriva.
Ha en riktigt bra lördag gott folk, och önska mig lycka till på matchen..
Det är faktiskt revanch mot Lidköping, nu jävlar!  / M

Fest? Javisst!

Sitter och laddar upp inför kvällen som snart kommer inledas med mycket skoj! Väntar på Hanna som snart kommer hit sen bär det av mot stan för att fixa lite grejjer och sedan mot födelsedagsbarnet :) Känner på mig att det kommer bli en riktigt trevlig kväll. Men så är ju mitt humör på topp för tillfället också!
Jag borde egentligen ta det lilla lugna idag med tanke på matchen imorgon, men just nu känner jag absolut inte för att vara lugn. Men kontrollerad som man är klarar jag av både och! ;) Dessutom börjar inte matchen förrän 16.00 imorgon så då borde jag vaknat till liv?
Nu ska jag göra mig i ordning. Ha en trevlig fredagkväll folket! :) Simma lugnt.

För idag är det fredag

Tänk vad tiden går fort när man har roligt, praktiskt taget går tiden fort hela tiden under lov. Det är det negativa med att ha lov, man hinner knappt ha det innan det är slut. Dåligt.

Igår var en knepig dag, skyller allt på min baksmälla. Det blir enklast så.

Idag däremot ska jag göra till en bra dag! För det första tänker jag gratta Michael som fyller 23 idag. Grattis gubben! Enligt honom är det väl inte så mycket att gratta, men men. En födelsedag är en födelsedag. Måste bara påpeka hur läskigt lika min broder Olov och Micke kan vara på vissa sätt. Deras inställning till en del saker, deras sjukt kassa humor som i det långa loppet blir sjukt rolig. Hur som helst. Så blir det kanske när man växt upp tillsammans. Man påverkar varandra ganska mycket.

Sedan hade jag tänkt hälsa på Haris, har inte hunnit göra det ännu, känner verkligen hur det dåliga samvetet börjar krypa sig närmre. Men som sagt, idag ska bli en bra dag!

/ M

.

Ett missförstånd kan förstöra så mycket. Förlåt.

Lyckad Valborg!

Hej folket!
Som rubriken lyder ser ni att det var en lyckad kväll/natt. Bästa Valborg jag haft faktiskt.
Hela kvällen/natten/morgonen spenderades hemma hos Michael. Ja, som ni märker festade vi ganska rejält. Tror att vi deckade vid fem, sex tiden i morse. Från början var det endast Micke, Thony, Nishan och hans hund Orion, Jenny, Linda och jag. Senare under kvällen var det hur mycket folk som helst, dom kom från alla håll och kanter och ryktet spred sig väl mer och mer om att det var fest där.

Hade tänkt skriva ganska många rader om kvällen men det blir lite svårt när jag har fullt upp med att försöka fylla mina alldeles för många minnesluckor. Hur som helst, kan dra igenom en del av kvällen, det jag minns vill säga. Musiken dunkade i takt med alkoholen som flöt ner i kroppen och gjorde sin del av kvällen, det vill säga - allt. Vi sjöng, dansade, skrattade, ramlade, slängde dumma kommentarer, skapade intriger, missförstod varandra, hånglade upp varandra. Ja, det är bara en liten del av vad som hände. Men festen innehöll allt vad en fest ska innehålla plus lite till. Du som inte var där missade något. 

Kom nyligen hem efter att ha däckat hemma hos Mr Secret. Trodde aldrig jag skulle orka cykla hemåt, men ibland har man fel. Måste givit de gamla damerna och herrarna som promenerade en riktig show när jag cyklade förbi i ösregnet. Vinglade runt som en alkis och skrattade för mig själv. För att dra en enkel slutsats - Jag tror fortfarande att jag är full. Jag lyckades hålla mig kvar på sadeln och nu är jag hemma i välbehåll. Eller ja, min baksmälla ska vi inte tala om. Den tar död på mig snart. Men det är bara att bita ihop! Nu ska det bli skönt med en efterlängtad dusch, känner mig något ofräsch för tillfället.
Njut av läsningen!
/ M

RSS 2.0