Lyckad fest

Igår efter de första fyra valparna hade kommit begav sig jag, Jonna och Mia på fest hos Marielle i Torvalla. Det var riktigt roligt! Vi dansade jag sjöng som aldrig förr och alkoholen sveptes! Med mig hem lyckades jag konstigt nog få ett par kalsonger av någon av killarna som hade en liten striptease och ett halsband av Niklas :) Trevligt folk!

Valparna har kommit!

Igår runt 17-tiden tog sig den första valpen ut till världen. Sedan återstod sex till.
Dem är det sötaste jag någonsin sett!

Snart är det dags!

Snart kommer de efterlängtade valparna! Vi tror att dom kommer komma inatt, men svårt att veta, men man kan alltid hoppas! Hon har ju börjat bete sig lite konstigt det senaste, och nu verkar det vara på gång. 
Jag vill inget hellre än att dom ska komma innan jag åker hem. Nikita kommer bli världens bästa mamma :) Och pappa Tyson ska lära dom allt han kan, vilket inte är mycket. Haha! Jag är så nyfiken på hur dom kommer se ut, jag tänker mig halva Tyson och halva Nikita. Dom kommer bli så fina!



<3




Sista helgen

Det har redan blivit fredag, vilket innebär min sista helg här uppe på ett bra tag. (Tror jag i alla fall). Jag överväger starkt att åka upp hit om en månad, då det är Valborg, 1 maj och hela kittet. Det som hindrar mig är att jag skulle missa lite av skolan, vilket mina föräldrar inte skulle uppskatta. Men jag orkar verkligen inte vänta till sommaren för att åka upp! Jobbigt läge.
Ikväll blir det party i Torvalla med Mia, Jonna och massa annat okänt folk för min del! :)
Lovar att skriva imorgon om hur kvällen blev. Det beror på hur bakis jag är och hur stor del jag minns av kvällen. Hoppas att din fredag blir lika trevlig som min kommer bli! :)

Vinterland, håll mig kvar!

Jajjemän! Här sitter jag uppe i vinterlandet och vill bara att tiden ska stanna så jag slipper åka hem. Kan ju hoppas på att snön försvunnit där hemma tills på måndag! Jag vill ha vår, för efter våren kommer sommaren. Längtar!
Det blir förresten ingen fest för min del idag, tråkigt. Det skulle tydligen vara klassfest och då var man plötsligt inte bjuden. Äsch, vad gör det mig? Klassfest låter inte så lockande ändå. Men imorgon blir det annat! Ska med Jonna och Mia till Torvalla och parta loss. Snygg avslutning på mitt lov här uppe. Fan vad trist att säga "avslutning på mitt lov". Varför ska loven alltid gå så fort? Nu blir det inget mer lov förräns sommarlovet. Eller ja, några dagar v.18 under Valborg och sådär, men inget mer än så.. Hjälp! Hur ska det gå?
Nej, det har jag inte tid att tänka på nu!

Ska ut med brorsan och åka bil nu, great!  Hej svejs!
 


Härligt med påsklov!

Idag var jag uppe med tuppen! Nästan i alla fall. Jag och Fredde blev väckta av en gubbe som skulle besikta badrummet, tack för den! Sov knappt något inatt, Freddes katt har jamat den största delen, något irriterande. Anledningen till att hon gjort det är ärligt talat för att hon är kåt. Hon äter p-piller, fast för tillfället har dom tagit slut, så nu är hon helt galen, stackarn. 
Eftersom att jag var uppe tidigt tänkte jag att jag lika gärna kunde passa på att gå på stan medans det fortfarande var hyfsat lite folk. Jag har shoppat en hel del här på bara två dagar, mitt stora problem nu är hur jag ska kunna få hem allting. Jag fick ju knappt ner all min packning i väskan. Jag vägde den innan jag åkte och gissa hur tung den var? 13-14 kg! Snacka om att ha beslutsångest när jag ska välja vad jag ska klä på mig.
Efter jag handlat tog jag mig hemåt men blev rastlös ganska fort, så jag gick ner på stan igen och träffade Rickard och hans kompis Patrik. Trevligt, trevligt :)
Madde är snart tillbaka från Åre och ringde förut och meddelade att jag är medbjuden på fest imorgon i Odensala, grymt kul! :)
Nu måste jag kila med Pelle till tvättstugan.
Trevlig kväll kära läsare!



 

     

Hallå!

Känner att det är dags att uppdatera lite. Vad är det senaste som hänt? Hmm, skrev lite om helgens fester i det senaste inlägget (det jag kom ihåg av kvällarna vill säga).
Idag kom brorsan hem, jag har varit hundvakt åt Tyson under tiden som han varit borta. Det var inte längesedan han fick körkort och något bland det första han gör är att köra ner i diktet. Snyggt jobbat! Haha, en traktor fick hjälpa honom upp. Pinsamt...
Igår blev det en riktigt lugn dag efter festandet, min baksmälla höll på att ta död på mig. Idag blir det också lugnt ser det ut som, hade tänkt att gå på stan förut men insåg ganska snabbt att det är röd dag, alltså är nog en del affärer stängda. Det får bli stan imorgon istället! Om det inte är för kallt vill säga, här uppe i Jämtland är det verkligen vinter! Nej, nu står brorsan bredvid och tjatar på att han ska ha datorn. Hej svejs!

Dagen efter

Dagen efter en fylla är alltid lika tragisk, alltid mår man illa, mer eller mindre. Nu sitter jag här med ett bultande huvud som knappt går att hålla uppe. Men men,  "Som man bäddar får man ligga", och det kan man väl inte säga något annat om. Från början hade jag tänkt vara helt nykter igår, men så blev det ju inte. Och när jag väl bestämde mig för att dricka tänkte jag bara ta några öl, inte mer än så. Den idén höll heller inte. Fram med spriten som satte igång kvällen samt orsakade den här baksmällan. Så det kan gå. Om jag inte minns fel däckade jag vid halvem i morses. Vilken natt.

Uppe i norr

Ja, här sitter jag uppe i Jämtland. Tågresan var otroligt seg och jag tror knappt jag sov en timme. Plus att tåget var försenat till Östersund också, så det kändes extra långt! Åkte 17.30 från Trollhättan i onsdags och kom fram hit torsdag cirka 07.30. Jobbigt säger jag bara!! Det var nästan -20 grader när jag kom fram och jag trodde jag skulle frysa ihjäl! Är inte van vid sådan kyla. Men men, jag överlevde ännu en gång.
Min födelsedag blev lyckad och jag var spiknykter. Annat blev det igår! Fest hos Olov, det var inte mycket folk men trevligt var det! Folket var jag, Olov, Oscar, Fredde, Tjomp och Madde om jag inte minns helt fel. Fick i mig 1 liter vin, öl och sprit på det. Ni kan tänka er att jag var full och att minnesluckorna är många. Men min fruktansvärda baksmälla kommer inte hindra mig från att festa loss ikväll igen! När Marre väl är på G, kan inget hindra henne ;)

Yes!

NU ÅKER JAG! HEJDÅ TROLLHÄTTAN!

Hej igen!

Jag kunde helt enkelt inte hålla mig borta från att skriva ännu ett inlägg i min blogg innan jag åker. För tillfället håller vi på att arbeta vidare för fullt med reklamprojektet. Jag sitter och skriver reklamannonsen som handlar om mobbning. Men jag kände att jag ville skriva om något roligare, jag menar hur uppiggande låter det att skriva om mobbning? Inte särskilt uppiggande kan jag påpeka.. Jag sitter bara och har nedräkning tills jag ska åka. Inte för att jag längtar efter tågresan som förmodligen kommer kännas som en evighet, men då är jag åtminstone på väg! Oj, jag hinner inte skriva några fler rader nu för Philipe och Carl kommer. Då måste jag ju visa hur kreativ jag är och hur långt jag kommit med reklamannonsen! Not... Hej då!

Idag!

Ja, kära läsare. Idag åker jag. Äntligen! Men inte riktigt än.. Ska bege mig till skolan först. Men efter det så!Detta får nog bli det sista inlägget innan jag åker.
Påsklovet kan börja! :) Jag hoppas att snön försvunnit tills jag kommer hem igen, lär nog bli rätt trött på snön där uppe. Fast det verkar som att våren sakta är på väg dit också.
Jag sitter fortfarande och funderar på om jag glömt att packa ner något, det skulle absolut inte förvåna mig! Men sån är jag. Lovar att uppdatera när jag är där uppe.
Glöm inte bort min födelsedag imorgon! :) Ha en underbar lill-lördag gott folk!

 
Jag och Annie igårkväll :)

Presenter :)


Oops!

Förlåt kära läsare för att jag inte hunnit skriva något förräns nu! Jag har verkligen haft fullt upp på schemat idag. Först var jag i skolan till 15.30, efter det åkte jag och lämnade ut mitt CV lite här och var, sedan åkte jag och mamma för att handla presenter till mig. Jag fick en jättefin digitalkamera samt en mp3, pengar och lite smått och gott. Jag fyller ju inte år förräns på torsdag men eftersom att jag åker till Östersund imorgon så blev det lite firande idag. Mina älsklingar Annie och Johanna kom förbi ikväll med presenter. Jag fick ett jättefint halsband av Johanna, en cool t-shirt av Annie med texten "VODKA - Make people talk", ett sött gosedjur och ett fint kort. Tack brudar! <3
Lägger upp bilder på presenterna efter påsklovet när jag kommit hem igen.

Just nu sitter jag och fyller min nya mp3 med musik så att jag ska kunna ha något att sysselsätta mig med på tåget. Kommer bli en oerhört långtråkig resa. Men men, den som väntar på något gott! Nu ska jag se så att jag inte glömt att packa ner något viktigt, inte för att jag skulle få ner något mer i väskan, men ändå!
Trevlig kväll till er alla! :)

Grattis älskade ängel! <3

Idag fyller Hanna, min älskade ängel 17 år! Jag vill gratta henne av hela mitt hjärta. Önskar att vi kunde fira din födelsedag tillsammans, hjärtat. Jag fick höra din röst förut i max 30 sekunder. Att bara få höra din svaga röst gjorde ont i mig. Men jag vet hur hårt du kämpar, och jag är stolt över dig. Jag hoppas varje dag att vi snart ska kunna ses. Jag har ingen aning om när den tiden kommer. Men jag önskar varje dag att jag får träffa dig snart. Än en gång, grattis på din 17-årsdag! Det är din dag, och jag vill inget hellre än att vara där med dig. Jag älskar dig <3

Snart, snart!

Snart sitter jag på tåget till Östersund! Börjar faktiskt känna mig lite stressad inför packningen, inte för att jag har någon anledning men ändå. Alltid är det något jag ska stressa upp mig för. Nej, jag ska börja packa lite smått redan ikväll för imorgon har jag fullt upp med annat. Först ska jag vara i skolan fram till halvfyra och efter det ska jag och mamma åka och handla presenter till mig :) Jag älskar att fylla år! Kan man inte göra det oftare? Eller vänta, jag tar tillbaka det där. Då skulle man bara bli äldre fortare, och det vill jag absolut inte. Min ungdom är här och nu, och jag ska ta väl vara på den!

Det blir ingen träning för min del ikväll förresten, mitt ben strejkar. Jag har ont i hela kroppen från igår känner jag. Så går det när man möter tufft motstånd och går in i hårda närkamper. Det kallas fotboll! :)  Yes! Fick precis reda på att brorsan varit och köpt bil idag, ska bli så kul att åka runt med honom. Och ett stort plus är att han kan hämta mig på stationen på torsdag morgon! Slippa bära packningen ;)

Snöstorm!

Vilket snökaos! Bussen jag åkte med var tydligen 40 minuter försenad, min stackars brylling hade stått ute och väntat på den i kylan och jag hann precis med den. Det var tur, annars hade jag väl inte kunnat ta mig till skolan för att göra provet. Och ja, på tal om provet. Det gick ganska bra, det var enklare än vad jag trodde. Skönt att ha det gjort! Nu har vi lunch men jag orkar inte äta, dessutom är det äcklig mat. Nu sitter jag uppe på Media och väntar på att Drama-lektionen ska börja. Den är inget att se fram emot idag, vi ska se ännu en tråkig film.

För tillfället sitter jag och överväger ifall jag ska stå över träningen idag eller inte. Mitt ben säger att jag ska stå över men inte resten av mig. Jag får se senare. Det lockar ju att höra hur det gick i lördags för några av ledarna och de äldre brudarna i laget. Har redan hört en hel del om Lindberg som tydligen snott en ketchupflaska från bowlingen och hållt på och lekt med den. Haha ni vuxna är fan inte bättre än oss ungdomar på fyllan! ;)

Matchrapport

Vi hade bortamatch mot Vedum som ligger bortanför Vara. Det blev förlust, men det var tufft motstånd och ändå lyckades vi spela jämnt mot dom. Det var tydligen ett lag som låg i div. 3 och där kommer vi med nästan ett rent 16/17-årslag och gör en riktigt bra match.
För att vara min första match på länge tycker jag att det gick ganska bra vilket tränarna också tyckte så det känns bra! Däremot något som inte känns bra idag är mitt baklår, trodde inte jag skulle komma ur sängen förut. Får hoppas att det blir bättre snart. Ikväll är det träning, sista träningen för mig på ett tag. För på onsdag åker jag till Östersund, då borde mitt ben ha chans att vila upp sig tills jag kommer tillbaka.
Just nu känner jag att jag hatar snö! Mamma väckte mig och sa "titta ut genom fönstret", jag svarade: "Neej, säg inte att det snöar!" Vilket det gjorde, massvis. Så nu är vintern här igen, det är tragiskt. Och nu måste jag ta en tidigare buss till skolan för att verkligen vara säker på att inte komma försent, jag har faktiskt Nationellt prov i engelska.

Ha en bra dag!

Match!

Somnade halvsex i morses, min mobil gör mig galen, men ändå inte. Liksom, vad skulle jag göra utan den? Sedan blev jag påmind av att jag skulle upp för att spela match så det var bara att lägga på och försöka sova. Det blev inte många timmars sömn inatt, hoppas att det inte påverkar mig under matchen. Men jag känner mig faktiskt riktigt taggad! Konstigt om jag inte vore det, är ju första matchen med TFK, då måste man visa vad man går för! Samling om två timmar, och om fyra timmar börjar matchen. Då kan ni sitta och hålla tummarna för mig ;) Nu ska jag slänga i mig nåt att äta! Wish me good luck :)

Tjingeling!

Hinner inte skriva många rader men ändå!
Träningen var lugn och vädret var skönt för en gångs skull, inget regn! Vi är ju tvugna att spara på krutet tills imorgon ;) Nu ska jag åka iväg och bowla med laget och äta tacobuffé! STRIKE!

Fotboll/Bowling

Var uppe tidigt idag eftersom att det var dags för spelarmöte och käk i klubblokalen. Vi snackade lite målsättning, provade matchkläder och åt. Snart ska jag iväg för att träna och imorgon blir det match! Första matchen med TFK, lite nervöst måste jag erkänna men det ska bli kul! Ikväll blir det tacobuffé och bowling nere på Älvhögsborg med laget, trevligt! 21.00 är bowlingen klar och då ska självklart de som är över 18 vidare på förfest hos Govik, sedan till Butlers och efterfest hos Gunne. Så jävla orättvist att vi andra inte kan haka på! Men men, hade jag inte haft match imorgon hade man väl kunnat haka på till förfesten i alla fall. Nu ska jag åka, uppdaterar senare! :)

Reklamkampanj + Trerätters

Blev filminspelning och fotografering på Oscarsskolan idag. Jag höll på att frysa ihjäl, slutade med att jag inte hade någon känsel i kroppen och trots den varma, långa duschen jag nyligen tog är jag fortfarande frusen. Det var riktigt kallt! Men inte undra på när vi stod där från 8.30-11.00. Klara blev vi till slut i alla fall.

11.30 väntade en trerätters middag på oss vinnare i restaurangen. Man kände sig något överlägsen när man satt där. Vi hade lite problem med att bestämma oss för vilka glas och bestick man skulle använda till vad. Varför ska dom behöva göra det så krångligt? Hur som helst, maten gick ner ändå. Till förrätt blev det bröd och Caesarsallad, mums. Varmrätt - Kött, potatisklyftor och någon mystisk sås som jag och Malin duskuterade om ifall dom hällt i en jävla massa vitt vin haha! Kan nog stämma, helt ärligt. Och sist men inte minst, efterrätt - Rabarberpaj med vaniljssås.
Snacka om att man var mätt efter den måltiden. Alla i juryn hade tydligen varit helt överrens om att vi skulle vinna, så ja, vi var nog rätt överlägsna ;)

Ikväll blir det löpning med en del av laget, efter det ska vi kolla på matchen som resten i laget spelar. Och gissa vilka dom möter? Skoftebyn, mitt gamla lag! Jisses.


 
 

Här är två av plaggen + skor som vi gjorde under veckan.
Tänk så mycket man kan göra av plast!

Jobbig dag

En berg-och dalbana är vad allt är...

Onsdag kväll

Jag sitter här och håller på att förvandlas till en isbit (känns det som). Kan väl bero på att jag legat under en varm filt en stund och läst och sedan övergivit filten för att sätta mig här och skriva. Låter logiskt.
Pluggandet går väl si sådär. Det får bära eller brista!
Just det! Glömde skriva att min jacka äntligen kommit hem till mig :) Mamma var snäll och hämtade den igår.

Så, vad tycks? Duger som årets vårjacka?


  


Stress och åter stress!

Det är dags att varva ner nu innan jag går in i väggen känner jag!
Hinner inte ens träna ikväll på grund av att jag måste plugga på engelska provet som är imorgon. Säger bara en sak: Grammatik gör mig galen! I värsta fall är det väl bara att gå på känsla imorgon. Allting hänger ju faktiskt inte på ett prov, men ändå blir man extra pressad. Ååh just det! Jag måste dela ut mina CV:n, ännu en sak som ska hinnas med! Jag får ta det på fredag. Malin har tipsat mig om Mc´Donalds där hon jobbar, men skulle jag våga jobba där? Okej, vad gör man inte för pengar, men ändå... Har ju sett Malins fina ärr som hon fått av oljan som tydligen sprutar åt alla håll när hon står där och grejjar med sina pommes och stressen gör det väl inte bättre Jag får se hur jag gör! Hoppas faktiskt på att jag hamnar på ett lugnt café som jag faktiskt har erfarenhet ifrån, om jag ens får ett sommarjobb.. Katastrof om det inte blir något i alla fall! Hur ska jag då ha råd med alla galna upptåg i sommar? Omöjligt... Nu måste jag plugga vidare.
Trevlig onsdag alla andra som slipper plugga.



Weei, checka in min inbakade fläta som
Malin slängde ihop på några sekunder
;)

Vinnare!!

Oh yes, det glömde jag ju nämna! Tro det eller ej, men min grupp vann tävlingen som var förra veckan! Om ni minns att jag skrev om att vi skulle skapa en klädkollektion? Hur som helst, våran var bäst och vi tpg hem segern! Vem hade trott det? Inte jag och Malin i alla fall när vi gjorde klart det sista på kläderna och skrev klart texten i fredags. Men jojjomän! Kom till skolan i morses och alla jag mötte sa "Grattis!". Tack sa jag och gick vidare och anade att jag möjligen hade namnsdag. Men nej, då fick jag se gruppkortet på oss som vi tog förra måndagen på Tv:n. Och visst hade vi vunnit!
En tre-rätters middag på fredag blir det. Trevligt, trevligt. Dagens plus! Men det är klart, vinnarinstinkten finns ju alltid inom en, och den här gången tog vi verkligen fram den. Malin var lika chockad som jag när vi träffades i morses och insåg att vi vunnit haha. Men gladast av alla måste nog vara vår handledare Sofia, hon som peppat oss hela veckan och påminnt oss så många gånger om att vi ska vinna. Nu kan hon vara stolt :)

Hata onsdagar!

Värsta dagen på hela veckan. En otroligt lång och seg dag i skolan, först börjar det med Samhällskunskap på morgonen vilket följs av idrott och sedan har vi en hektisk lunch innan vi ska ha Mediaämnen i fyra timmar!
Nu har jag tagit mig en liten rast, orkar inte sitta och skriva mer till vårat reklamuppslag om mobbning. På fredag ska vi spela in reklamfilmen. Jag ska tydligen vara en av huvudpersonerna och stoppa mobbningen.
Slutar inte förräns om cirka tre timmar, tre timmar! Det är ju en oändlighet kvar.. Och jag hinner knappt komma hem innan jag ska iväg på träning. Onsdagar är världens stressdag. Dåligt upplägg av lärarna!

Grattis!

Ett stort grattis till den sötaste Susanna Heikkinen som blir 17 år idag! :)
Saknar henne jättemycket, vi var förmodligen de galnaste brudarna i 391! <3


Jag & Sus när vi gick ur 9an!

Studiedag

Sov inte särskilt länge idag trots att jag är ledig. Vaknade upp av ett jävla borrande! Kan folk förstå att vissa behöver sin skönhetssömn? Eftersom att det heter Studiedag, måste jag väl slå upp engelska böckerna mot min vilja. Planerna blev ändrade som vanligt. Skulle egentligen hunnit åka iväg till Överby en sväng för att bland annat hämta jackan, men den kommer inte förräns senare i eftermiddag, och jag orkar inte åka dit då. Ska iväg till Andreas och Shadow en sväng istället. Så ser mina planer ut idag! Hur ser din dag ut? :)

Din och min verklighet

När det känns som att allting är på väg att brista
livet känns tungt och du orkar inte dölja dina tårar
och du inser vad du en dag kommer att mista
minnen dyker upp och du minns alla som sårar.

Hjärtat går i spillror och du vill inte vara med längre
du vill finna din väg men går vilse om och om igen
ser tillbaka på tiden som flytt och undrar, vad hände
allt som finns kvar är endast de broar som du bränt.

Dagar blir till natt och du fångas utav mardrömmar
och du fortsätter leva i en verklighet som bara är din
det du inte vet om är att  det sanna livet precis börjat
du kommer ändå aldrig förstå hur det är att leva i min.

Home, sweet home!

Hemma och nyduschad från träningen, härligt! Puuh, det var jobbigt idag. Men avslutningen var lite rolig. Lite smålekar som behövs för att hålla humöret uppe efter den sjukt jobbiga styrkebanan. Mitt ben klarade sig, men i slutet skulle självklart Natta och jag springa in i varandra (det var faktiskt tävling), vilket resulterade i att mitt vänsterben fick ta stryk den här gången. Good work!
Ååh vad härligt det ska bli med en ledig dag imorgon, jag måste påminna mig själv om det för det gör mig på bra humör!
Nu ska jag se på 2900 Hapiness, en dansk serie för er som inte hört talas om den.
Ha en trevlig måndag kväll :)


Peppad till max!

Eller inte... Mitt ben fortsätter strejka, men det gör inte resten av kroppen så då har vi en majoritet! Det blir träning till max, om man bortser från löpningen. Imorgon är vi lediga, kan inte beskriva hur skönt det ska bli med sovmorgon!
Däremot kan jag inte bortse från engelskaböckerna.. Dom kommer skrika efter mig, men jag vill inte ens se dom. På tal om engelska. Nästa måndag är det Nationellt prov, muntligt. Jag och Malin ska sopa banan! ;)

Imorgon ska jag hinna med att åka till Överby också för att hämta jackan, som borde kommit nu?! Och kanske peka ut några presenter jag önskar mig. Faktiskt bara 10 dagar kvar nu, fast det nämnde jag nog tidigare idag. Minnet är bra men kort! Min digitalkamera verkar inte gilla mig längre, skärmen har nästan blivit svart så det blir nog inga fler kort förräns jag har en ny, inga bra i alla fall. Där har vi nr 1 på önskelistan! Men inte kan jag begära för mycket av mammsen och pappsen, eller? Nej, nu blir det inget mer skrivande för stunden. Hej svejs!

Längtan!

Jag längtar till sommaren, jag längtar till påsklovet, jag längtar till Östersund, jag längtar till min födelsedag, jag längtar tills jag tar körkort, jag längtar till min 18-årsdag!

Sommaren är det som lockar mest av allt, för ja, på sommaren har man allt! Jag kommer vara fri från skolan, jag kommer vara i Östersund och jag kommer vara 17 istället för ynka 16! Okej, "stor" skillnad, men ändå!

Ååh sommar, sommar!
Förra sommaren var helt klart den bästa jag haft, men sommaren 08 ska bli ännu bättre!
Alla minnen flyger förbi från förra sommaren, och jag kan bara se framför mig hur denna kommer bli! För det första, jag och Rubina på Stråket och Yran, säger bara en sak till dig som läser: VAR DÄR! Annars kommer du missa en hel del. När jag och Ruby är igång kan inget stoppa oss, och då menar jag inget! Inte ens vakterna kan motstå vår charm, eller ja. Sa jag charm? Haha, sitter och skrattar lite för mig själv. 

Kom att tänka på när jag i stort sett kastade mig förbi vakten förra sommaren på stråket. Har fått höra det mesta av Kim och Pelle som var med mig, men något minns jag allt! Jag var verkligen på G den kvällen. Sprang runt inne i öltältet och minglade runt några varv, sedan av någon anledning fick jag för mig att gå in i baren, för att sedan ta mig till köket och snacka lite med kocken. Han måste varit snygg, hur fick jag annars idén att ta mig dit?
Hur som helst! Tydligen hade han tyckt att det var trevligt med lite besök och skrattat, men jag skulle egentligen inte vara där inne, därför gick jag ut därifrån. Fick en grogg av någon trevlig kille? Fortsatte mot utgången, och där ramlar jag självfallet med groggen i högsta hugg som hamnar över en brud som stod i vägen för mig. Hoppsan! Hon var nog inte så glad efter det, men inte brydde jag mig om det. Jag hade ju kul, det som räknas? :) 
Kan ju tillägga att jag varken mitt huvud eller min kropp mådde bra dagen efter. Mitt knä såg för jävligt ut och jag hade världens skoskav som jag stod ut med i stort sett resten av sommaren. Men tro mig, efter den kvällen var det verkligen värt det!
Ååh, ännu en pinsam sak. Det var första kvällen jag träffade Fredde. Försöker hela tiden förtränga det med tanke på vilket tillstånd han fick se mig i, men men! Jag lyckades charma honom för det haha ;) Oj, nu har jag skrivit en hel del om den händelserika kvällen. Du kommer få mer att läsa om mina galna upptåg i sommar, vänta bara! :)

            
                                                                                                                                              

Jag och Rubina i höstas!
                                                                                                     

Skola

Den här dagen går väldigt segt känner jag. Vi har bara avklarat engelska och svenska än så länge.

Nu sitter jag med Emilia uppe på Media och väntar på att Dramalektionen ska börja. Fast inte ens den gör skoldagen roligare idag, för vi ska se på en tråkig film om Shakespeare.
och efter det har vi två otroligt långsamma lektioner, Media Kommunikation och Samhällskunskap med Svante. Snälla, säg att lektionen är inställd av någon anledning.. Yes, vad positiv jag är idag!
Imorgon är vi i alla fall lediga, men vad spelar det för roll när jag ändå måste plugga på engelska. Prov på torsdag.

Träffade Tobbe för en liten stund sen och han gav mig det otroligt sorgliga beskedet att han ska byta linje och gå om ettan. Han svek mig, min lilla Bobbe :( Vem ska jag nu skojja med uppe på Media? Det är bara han som förstår sig på mina skämt, fast hur skulle han inte kunna göra det efter att ha gått i samma klass som mig hela högstadiet?
391
- Den saknade klassen!

Kan påpeka att jag egentligen skulle fyllt 17 år idag eftersom att jag var beräknad till den 10 mars (Se, ännu en gång där nr 10 dyker upp i mitt liv), men dum som jag var så kom jag inte till världen förräns den 20.. Så idag är det 10 dagar kvar tills jag fyller år! :)

Måndag igen

Det var riktigt tungt att ta sig ur sängen i morses, mamma var du tvungen att väcka mig?
Nu ligger väl däremot Malin och har sovmorgon, på grund av sin ursäkt "Min hårfärg är katastrof!" Okej då, jag lider något med henne. Gult hår är väl inte det snyggaste i dagens läge? Haha undrar vad P-A kommer säga när jag meddelar honom att Malin är hemma för att hon har dålig hårdag. Inte den bästa ursäkten kanske?
Ikväll är det träning och jag har bestämt mig för att vara med! Kanske inte det bästa för benet om jag är med på löpningen, men styrkebanan får jag allt tåla! Jag säger som Jonas alltid påminner oss om: "Det värsta som kan hända är att man blir vältränad".
Oj, nu måste jag rusa till bussen! Skriver mer sen. Hej!

Söndagen går mot sitt slut

Såhär har min söndag sett ut: Åt middag med mamma och pappa, sedan slog jag mig ner framför Tv:n och såg på "Mannen i mitt liv". Efter det har jag bara suttit här och slitit och slitit med min engelska läxa som ska lämnas in imorgon. Äntligen är den klar! 
Min mp3 har jag ägnat lite tid åt också och lagt in massa låtar, skönt med lite nytt

Jacob lyste upp min kväll genom att skriva lite fina saker..
"Du är en underbar person vet du det? Du är så förstående, liksom du bryr dig verkligen. Du är otroligt snäll, och allt de gör dig till en så underbar person."
Tack för att du finns Jacob :)

Nu ska jag slå mig till ro och se på "A perfect man".
Ha en fortsatt bra söndag!


10 dagar kvar!

Söndag

Hade riktigt konstiga drömmar inatt, vart får jag allt ifrån? (Glöggen!) - Nej nu ska jag försöka hålla mig ifrån Björns skämt ett tag. Men han är för go, min lilla Bear haha!
Blev väckt av festandet inatt igen, fast det var inte så farligt sent den här gången. 
Idag är det typiskt söndagsväder, regn regn och regn. Men det spelar väl ingen roll eftersom att jag antagligen ska hålla mig inne idag. Måste få klart engelska läxan som handlar om den Hållbara Utvecklings-veckan. Känns faktiskt lite konstigt, framför allt tråkigt att återgå till vanliga lektioner efter den här veckan, jag kommer sakna den! Men nu har jag bara åtta dagar kvar i skolan, sen åker jag! Det är så härligt att ha något att se fram emot :)
Måste bara uppdatera alla som inte visste att Nordman slog ut Carola och Andreas i Andra chansen igår. Snacka om att jag blev glad! Nordman är grym ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen! See you later alligator!

Lördag

Blev väckt ännu en natt av festandet i Östersund. Det värsta är inte att bli väckt från sin djupa sömn, utan det är att höra hur roligt dom har det och inte kunna vara där!
Somnade om till slut och vaknade runt tolv. Mamma överraskade mig med pannkakor, mums! Sedan åkte jag bort till Annie, blev en öl där. Skulle egentligen på fest, men nej så blev det inte. Så vad ska jag göra ikväll? Bra fråga. Blir väl till att se på Tv och tycka synd om mitt stackars ben.
Fick precis inbjudan till fest i Gbg, men lite sent att få det nu va? Bra att folk är ute i tid med inbjudan. Skulle för det första ta mig typ 1 timme att bli klar, och sedan 1,5-2 timmar för att ta mig dit och då är klockan framåt 23. Känns lite sent att komma nykter då. Nej, det får bli en nykter kväll. Däremot nästa lör lär det bli alkohol med i bilden med fotbollslaget :) Något synd bara att man har ett helt år kvar tills man kommer in på krogen eftersom att alla andra över 18 ska på Butlers efter festen hos Elin. Men men, min tid kommer! ;) Nu ska jag frossa min älskade glass och se på Tv :) Hej svejs!

Smärta!

Jävla skit! Det första jag gjorde på träningen idag var att skada mig. Lyckat..
Är förmodligen en bristning eller sträckning. Ont är vad det gör! Jävligt ont! Trodde jag skulle avlida när det hände, benet bara vek sig. Jag kunde inte springa längre. Värst var när Jonas skulle lägga på is med tryck på. Det gjorde ont i hela kroppen. Det kallar jag smärta! Får hoppas att det inte är något allvarligt, jag ska vara tillbaka nästa träning har jag bestämt mig för! Gäller att vila fram till måndag nu då. Det kostar att ligga på topp. Men men, det är smällar man får ta. Lindberg, din kuvertövning tog knäcken på mitt stackars baklår, du borde ha dåligt samvete!
För er som nu inte förstår vad kuvertövning innebär kan jag snabbt förklara. Man springer 100 % runt konor som är utplacerade som ett kuvert. Det är riktigt jobbigt. Och det är inte en gång man springer. Jag hann springa fem gånger innan benet brast..
Nu ska jag fortsätta med att trösta mig själv med glass som jag älskar.
Ha en trevlig fredag ni som är friska och glada!


  

Emil Jensen

Du är bra! Som avslutning på Hållbar Utvecklings-veckan fick vi idag lyssna på Emil Jensen, som är ståuppkomiker, poetry slam-artist och allt annat som det innefattar. Showen var riktigt bra, långt över vad jag förväntat mig! Stort plus till den avslutningen. Samtidigt som han gjorde det roligt var det mycket intressant och allvarligt. Handlade bland annat om hur vi människor ser på varann och hur sne synen är på kvinnor och massa andra intressanta saker. På slutet sjöng han en otroligt vacker låt, den gav verkligen en tankeställare. Jag blev väldigt berörd och inspirerad av Emil, han fick mig att vilja fortsätta skriva poesi och tro mer på mig själv. Tack! Innan han avslutade med låten, som handlade om kärlek sa han något i stil som: 
"Ingen kärlek är olycklig, skyll aldrig på den! Det är bara alla idioter som inte vill ha en som gör att vi känner så, men det finns ingen olycklig kärlek".
Jag hoppas att jag kommer få se dig någon mer gång när du uppträder för du var riktigt bra! :)
 

Godmorgon!

Det är fredag, fint väder och finaldagen på Hållbar Utvecklings-veckan! Och jag är på bra humör :)
Konstigt nog med tanke på att jag blev väckt flera gånger inatt av festprissarna från norr. Haha Thony´s ständigt upprepande kommentar var klockren: "Gör slut med Andreas och ta mig!", den lät precis som Björn Gustavssons "Gör slut med Kristian Luuk och bli ihop med mig!". Trots att han var helt seriös (och packad) så kunde jag inte hålla mig från skratt. Sedan fick jag lite dåligt samvete med tanke på att han tagit sig mod till att säga så haha! Men Thony, lilla Thony, för det första: Jag är singel, inget förhållande här inte! Och för det andra: Ta dig mod att prata med mig när du är nykter istället. Då var det sagt. Om han läser det är en annan fråga.

Min käre bror Olov som alltid lyckas få i sig några droppar sprit för mycket skulle självklart också säga några ord och få fram sina åsikter. Och inte nog med det! Han skulle minsann ha Annies nr och ringa och väcka henne! Självklart gjorde han det också, så hade Annie frågat om dom druckit och Olov svarade "Nej, vi har bara lite tråkigt". Så fick jag sms någon minut senare av henne: "Är du säker på att dom inte har druckit? :p" Haha, men älskade Annie, säg någon gång dom inte dricker haha! Det var en händelserik natt må jag säga. Nog om det.

Snart ska jag slänga på mig jackan och gå till bussen som sedan ska ta mig till skolan. Idag ska vi få gå på en show som avslutninig, Emil Jensen är det tydligen som vi ska på. Hört av flera stycken att han är bra, hoppas det! Ikväll är det träning och jag hoppas att vädret håller i sig.
Ha en bra dag kära läsare!

 

Kvällens blogginlägg

Följde någon jacka med mig hem? Nej! Beställningen blev försenad, därför får jag den inte förräns på tisdag. Jag blev riktigt besviken, och kände mig lurad! Hade alltså åkt dit helt i onödan. Men för att trösta mig tömde jag mitt konto och köpte en skjorta på HM. Bra gjort Marre. Man får inte glömma bort att skämma bort sig själv när ingen annan gör det!

Imorgon är det sista dagen på Hållbar Utvecklings-veckan. Ärligt talat så kommer det faktiskt bli tråkigt att återgå till vanliga lektioner igen, trots att jag klagat på den här veckan. Men men, roligt så länge det varade. Vinner inte våran klädkollektion så blir jag förbannad, så som vi slitit!

Just nu pågår nog världens fest uppe i Östersund, och jag missar den. Lyckat...
Vilken tråkig kväll det här är, vart finns min positiva energi när jag behöver den?
Fredag imorgon, vilket innebär träning. Jag hoppas på mer värme, för nu är det riktigt kallt!
Det var allt för ikväll. Du får läsa mer om mitt intressanta liv imorgon ;)

 

Hallå hallå!

Kom hem från skolan för någon timme sen. Måste ju bara säga att vår klädkollektion har utvecklats med stormsteg! Imorgon ska den vara klar, och den blir nog bättre än vad någon förväntat sig. Ännu en föreläsning idag, som den här gången handlade om Rättvisemärkt. Den var ganska tråkig men man fick sig en liten tankeställare. Ändå kändes det bara som att hon gjorde reklam för sin produkt. "Köp rättvisemärkta varor", upprepade hon gång på gång. Men men, hon fick fram sitt budskap i alla fall. 135 kr extra per år var det uträknat att man fick betala om man köpte rättvisemärkta varor, bland annat kaffe. Och de pengarna är ju i stort sett ingenting så visst tycker man att fler borde köpa dessa varor för att ge människorna som producerar varorna ett bättre liv.

Det är fint väder idag och det är så skönt. Jag kan inte sluta påminna er om hur mycket jag längtar till sommaren!!
Och till Östersund.. På tal om det. Nu sitter Thony och Nishan på tåget upp. Festen har nog redan börjat för deras del, ett under om de inte blir avslängda från tåget. Jag ville också åka med! Varför kan man inte få ta ut sina lovdagar när man vill? Det ska jag framföra för jag tycker det är en grymt bra idé! 

Om en stund ska jag och mamma iväg till Överby, och jag ska förmodligen köpa hem jackan som jag sett ut :)
Dessutom ska jag nog dela ut mitt CV till lite olika ställen, jag behöver sommarjobb! Någon som har tips på vart de behöver folk?

Nu måste jag kila. Ha en bra dag!

Lite gott och blandat

Dagens föreläsning var inte alls dålig som jag trodde. Tvärtom, väldigt intressant och rörande. Men hemsk. Sanningen är hemsk. Alltför många blundar för den. Men inte hon som höll i föreläsningen, nej hon valde att möta sanningen och kämpar för att göra något åt den! Hon berättade bland annat om hur textilfabrikerna fungerar och hur arbetsvillkoren är. Slaveri är vad det är. Tänk vad människor sliter nere i söder för att vi ska kunna bära det nya modet. Usch, jag vill inte tänka på det! Nog om det.

Efter skolan hann jag inte åka hem med tanke på att träningen började tidigare idag så jag gick runt på stan en sväng. När jag kom dit insåg jag att det var marknad eftersom det är första onsdagen denna månaden. Jag kunde ju inte med att inte köpa något, så en väska fick det bli! :)

Träningen blev väldigt lugn för min del, valde att vara på gymmet istället för ute på löpningen i kylan. Jag var inte alls pigg för det idag. Får bli annat på fredag!

Nu ropar sängen efter mig! Godnatt!


Skolan

Tog sovmorgon idag, den behövdes verkligen! Vaknade upp med solen i ansiktet och insåg att det kanske var dags att släpa sig upp ur sängen. Verkade inte som att jag missade något speciellt som jag förutsett. Dom hade varit på modevisning med miljövänliga kläder, mer än så var det väl inte.

Kom till skolan vid kvart i elva, pappsen var snäll och körde mig :) Till min besvikelse var Malin inte här, och hon svarade inte när jag ringde heller. Malin, vart är du?! Kom till skolan! Eller ja, en bildföreläsning på två timmar kanske inte är så lockande men men! Får väl se om man kan smita iväg i pausen.

Träningen börjar redan halvfem idag så det blir tajt med tid! Efter det ska vi ha spelarmöte.. Får inte glömma att skriva att vi hade ett litet test idag på vad vi lärt oss under dagarna hitills och jag understryker att jag fick flest rätt i gruppen, jag är allmänbildad! ;) Eller som man också kan uttrycka sig: Smart blondin! 

Idag är det precis 14 dagar kvar tills jag tar mitt pick och pack och åker upp till norr! :)
Nu ska jag kila, föreläsningen väntar.. Ha en bra dag kära läsare!

Ge mig vår!

Ännu en lång föreläsning väntade i eftermiddag, men som sagt orkade jag inte gå dit så jag åkte hem, och efter en stund tog jag mig till Överby istället för lite shopping som alltid piggar upp. Hamnade med Amanda på bussen som tänkte precis samma sak som mig så blondinerna tog sig ut tillsammans :)
Jag hittade ett linne och ett par ljusblå jeans, och jackan kommer förmodligen hem på torsdag. Mars är min månad, därför spenderar jag en hel del av mina pengar nu känner jag!

Chattade med Ruby förut och efter ett snack med henne längtar man desto mer efter att få åka upp! Alla partyplaner som smids lockar! Bara två veckor kvar nu, yes!

Snart börjar efterlängtade Gossip Girl, härligt!


Jag är besviken på mig själv och dig som lät mig luras.

Hållbar utveckling

Kommer denna veckan någonsin nå sitt slut?
Förra veckan var alla överlyckliga över att vi skulle slippa vanliga lektioner, men ska sanningen fram så har jag mycket hellre vanliga lektioner än det här. Det är så tråkigt!
Vad har vi gjort hitills? Försökt bolla idéer med gruppen om hur vår miljövänliga klädkollektion ska se ut som vi fått i uppgift att skapa. Det är ju som sagt tävling och alla handledare brinner för att just deras grupp ska vinna. Förlåt Sofia, om vi sviker dig men vårat engagemang är väl inte det bästa. Försöka duger!

I två timmar har jag och Malin sprungit runt i skolan och samlat på oss olika broschyrer m.m för att kunna vinna den andra tävlingen som är på tors. Men det är lugnt, för jag och Malin är verkligen insatta i allt som det här handlar om och så kan man ju inte sticka under stolen med att vi alltid har ett säkert kort i skjortärmen ;)

Om en stund ska vi samlas i gruppen och fortsätta med vår klädkollektion som förhoppningsvis kommer göra succé på fredag! Drömma kan man ju alltid göra. Och i eftermiddag ska vi på en föreläsning som håller på i 1,5 timme. Glöm att jag ska dit. Höll ju på att somna på föreläsningen igår som "bara" var en timme!

Härligt med sol och klarblå himmel måste jag avsluta med att säga och idag kommer min nya jacka hem, weei! Have a nice day! :)

Sömnlösa nätter

Att aldrig riktigt kunna sova kan göra en galen..

"Jag fick ett brev, ett riktigt brev med frimärken.
Ett vykort ifrån längesen, då framtiden var vår.
Och som du skrev, om din spaning efter friheten, ord bevingade som fjärilen. Och jag tror att jag förståååår, att långsamt, långsamt åååh så låångsaamt, så vann vi våra nätter tillbaks, långsamt, långsamt, åååh så låångsaamt.
Så gled vi in i glömskan där ljuset är svagt. Det som var du och jag.
"

Ännu en tråkig söndag

Det blev ändrade planer, vilket gjorde min söndag till en vanlig, tråkig söndag. Men plus till det underbara vädret! Åkte med mamma en sväng till Överby, köpte i stort sett ingenting. Men såg däremot ut en jacka som jag ska köpa på tis. Riktigt nice, en röd halvlång med luva och knappar. Den liknar den på bilden nedanför, men är snyggare! Bild kommer! Hmm, vad har jag gjort mer? Var ute och promenerade med pappsen i det underbara vädret och diskuterade den otroligt viktiga frågan "Ska vi skaffa hund eller inte?" Eftersom att älskade Nikita väntar valpar så ska vi självklart ha en, enligt mig och pappa i alla fall. Får väl se om vi kan lyckas övertala mamma.

Imorgon börjar "Hållbar utvecklings-veckan". Jag har då fått i uppdrag att introducera veckan på hemsidan, samt gå på någon föreläsning som handlar om frukost och skriva om det. Och självklart ska jag ha med mig en fotograf, så det kommer nog se proffsigt ut haha! Slutar 14.15, härligt! Efter det ska jag till Shadow och Andreas, och på kvällen är det dags för träning, styrkebanan väntar! Nu ska jag se på Andra Avenyn.

Hej svejs!

Helgen

Blev inget skrivande igår, fanns helt enkelt ingenting att berätta för jag hade nog den tråkigaste lördagen som man kan ha. Jag såg på två filmer, A love letter (den sög) och A cinderella story som var helt okej, fast det var väl Chad Michael Murray som lockade mig mest till att se filmen. Måste han vara så het? Hur som helst! 

Efter det var det dags för att se Melodifestivalen med mamma. Och min bear som jag börjat kalla honom, allas favorit: Björn Gustavsson! Han fick nog i sig lite för mycket glögg igår. Han var ju så söt i sina rosa kalsonger, haha! Han är bara klockren :) Annie kom förbi en sväng, mitt i Björns show, hon var ju bara tvungen att också se honom!

otroligt nog vaknade jag upp redan klockan 9, rekord?! Men jag måste ju medge att det endast var för att min mobil höll på att vibrera hela morgonen. Hade tydligen fått sms av Andreas, Fredde och Annie.
Då kände man sig lite poppis!

Så vad händer idag? Söndag... Ska åka bort till Andreas och Shadow sen, får väl se om jag kan underhålla dom på något sätt. Shadow har ju sådan energi så man blir trött av att se på honom ibland. Men han är för söt!
Nej, nu ska jag fortsätta med det jag höll på med. Vad det nu var...?
RSS 2.0